Fitness trening

Fitness handler ikke om å bygge størst mulig muskler men heller om å se bra atletisk ut og være i form. En fitnessutøver skal ta vare på helsen sin og prioritere sunnt kosthold, og ta avstand fra doping.

bygg muskler på kroppenVideo: Lær deg å bygge muskler
For første gang i historien har vi et reelt alternativ til steroider. Dette er fremtiden til alle som vil bygge muskler, øke i styrke, få fart på forbrenningen og se resultater raskere.

Fitness mat

Dersom du trener for fitness skal du bruke et ganske annerledes kosthold enn de som trener kroppsbygging. Fitnessmat gjør godt for hele kroppen!

Fitness trening

Fitness krever at man trener på en spesiell måte. Ikke tren som en kroppsbygger hvis ditt mål ikke er å se ut som en kroppsbygger. Du må tenke fitness hele tiden!

Helse og livsstil

Din livsstil er avgjørende for din helse. Din helse er avgjørende for ditt liv. Hvis du vil leve et godt liv, så er det viktig at du tar helse på alvor. Mange kroppsbyggere fokuserer for mye på kropp og fysikk i nuet, ikke at de skal leve med kroppen i kanskje 50 til 80 år til.

Hvordan leve sunnt

Vil du leve sunnt og vil du ha et godt liv? Bra! Her er noen tips for å leve et sunnt liv og beholde den gode helsen du fortjener.

Helse for kroppsbyggere

Det ser ikke alltid sunnt ut å være en kroppsbygger. Noen overdriver, og det ender nesten alltid med redusert helse. Sunn kroppsbygging over tid er tingen hvis du er opptatt av å beholde en god helse også når du blir eldre.

Nettbutikk  |   Trening  |   Kosthold  |   Kosttilskudd  |   © 2007 Kroppsbygging.com