Kroppsbygging
Kroppsbygging  ›  Fitness trening og kosthold

Fitness trening og kosthold

Les blant annet om fitness mat: Dersom du trener for fitness skal du bruke et ganske annerledes kosthold enn de som trener kroppsbygging. Fitnessmat gjør godt for hele kroppen! - Fitness trening: Fitness krever at man trener på en spesiell måte. Ikke tren som en kroppsbygger hvis ditt mål ikke er å se ut som en kroppsbygger. - Helse og livsstil: Din livsstil er avgjørende for din helse. Din helse er avgjørende for ditt liv. Hvis du vil leve et godt liv, så er det viktig at du tar helse på alvor. Mange kroppsbyggere fokuserer for mye på kropp og fysikk i nuet, ikke at de skal leve med kroppen i kanskje 50 til 80 år til. - Hvordan leve sunt: Vil du leve sunnt og vil du ha et godt liv? Bra! Her er noen tips for å leve et sunnt liv og beholde den gode helsen du fortjener. - Helse for kroppsbyggere og fitnessutøvere: Det ser ikke alltid sunnt ut å være en kroppsbygger. Noen overdriver, og det ender nesten alltid med redusert helse. Sunn kroppsbygging over tid er tingen hvis du er opptatt av å beholde en god helse også når du blir eldre.

Viktigste kosttilskudd

Viktigste kosttilskudd for kroppsbyggere

For deg som er kroppsbygger og som ønsker store muskler og ekstrem styrke er det viktig å bruke riktig kosttilskudd. Her får du de beste tipsene for å lykkes.

Trening og kosthold

Balansert kosthold for de som trener

Å spise riktig og sunt er viktig for kroppsbyggere som ønsker å bli sterkere og bygge muskler, eller for de som ønsker å redusere fettprosenten på kroppen. Les videre på Kroppsbygging.com.

Fitness kosthold

Fitness kosthold

Dersom du trener for fitness skal du bruke et ganske annerledes kosthold enn de som trener kroppsbygging. Fitnessmat gjør godt for hele kroppen.

Fitness og trening

Fitness og trening

Fitness krever at man trener på en spesiell måte. Ikke tren som en kroppsbygger hvis ditt mål ikke er å se ut som en kroppsbygger. Du må tenke fitness hele tiden.