Kroppsbygging
Kroppsbygging  ›  Fitness trening og kosthold  ›  Fitness kosthold

Fitness kosthold

Dersom du trener for fitness skal du bruke et ganske annerledes kosthold enn de som trener kroppsbygging. Fitnessmat gjør godt for hele kroppen.

fitness, fitness, kosthold

Fitness kosthold: For Fitnessutøvere er kosthold viktigst.

Ernæring: forbruk av mat og andre næringsrike materiale av kroppen. Det er en fantastisk 3 fase prosessen som gjør at våre organer som går fra dag til dag.

Fase I - Forbruket av mat og drikke

Vi har alle hørt de sier: "Du er hva du spiser", brønn, som ikke kan truer. Det er der alt starter, begynnelsen av ernæring for kroppen, og hvorfor det er så viktig å konsumere den rette maten ting.

Noen av oss er vegetarianer, noen Vegan og noen spiser alt som er presentert for dem, men det som teller, er at det vi forbruker er vokst og forberedt på den rette måten, og av kurs, som forbrukes i riktig antall.

Det er en myriade av dietter, spise planer og kosthold piller på markedet de hjelpe folk løs vekt og leve et sunt liv, men ingen av disse vil fungere hvis det ikke er en lidenskap å følge det som er undervist for deg. Du vil ikke medføre at riktig mengde næringsstoffer og vil hoppe til neste diett / mat-programmet / pille. Den eneste måten å få riktige resultater er å gjøre en bevisst beslutning om å leve et sunt liv gjennom riktig ernæring.

Fase II - The Body Breaks ned Mat og drikke i næring

Når riktig ernæring er konsumert og inn i kroppen vår fantastiske maskinen går på jobb for å få det beste ut av ernæring som ble tilbudt. Jo bedre ernæring jo lettere er det å bryte det ned i næringsstoffer. Jo enklere nedbryting raskere kroppen kan komme o fase III, og det er når vi begynner å føle seg frisk, energisk og klar til å ta på seg hver dag med mening. Viktig for fitness utøvere også.

Denne fasen kan bare fungere skikkelig når ernæring vi forbruker er av god kvalitet, hvis ikke denne fasen vil ikke fungere ordentlig og vi vil bli sittende fast overskytende avfall som vil bli virkeliggjort rundt kroppen og effekt vårt daglige liv negativt.

Fase III - næringsstoffer reise gjennom kroppen

Dette var det få spennende. Når alt er brutt ned til næringsstoffer kroppen tar næringsstoffer og overfører det overalt i kroppen via blod strømmen. Den næringsstoffer så blir brukt som drivstoff som holder kroppen vår går daglig. Jo mer drivstoff våre organer inneholder, desto mer energi har vi for hverdagens utfordringer.

Det er da ganske åpenbart at å gi kroppen riktig ernæring, en person har til å spise og drikke nok av matvarer som inneholder nøkkelen næringsstoffer. Ingen spesielle dietter / spise programmer / pillene er nødvendig for dette, bare litt sunn fornuft og en ekte vilje og lidenskap til utenom deg selv som en frisk person.

Eksempler på god fitness mat:

Egg er god fitness mat.

Eggene har et dårlig rykte for å være høy i fett og Kolesterol da virkelig, de er svært næringsrik. For ikke å glemme deilig.

Ti fordelene ved å spise egg

1. Egg er godt for øynene dine. De lavere risiko for å utvikle katarakt og forhindre macular degenerasjon, som forårsaker blindhet i gamle dager.

2. Ett egg inneholder 6 gram av protein, som er flott til enhver fitness diett.

3. Egg inneholder alle 9 essensielle aminosyrer.

4. Regelmessig inntak av egg bidrar til å forhindre hjertesykdommer, slag og blod clots.

5. Eggene er ikke bare ikke dårlig for Kolesterol nivåer, de kan faktisk forbedre den. Et egg inneholder 5 gram fett, men bare 1,5 gram av dette fettet er mettet. Bad Kolesterol er forårsaket hovedsaklig av mettet fett, ikke kosttilskudd Kolesterol. Mesteparten av egg fett faktisk inneholder sunt fett.

6. Egg forbedre tilstanden til hår og hud på grunn av høye svovel innhold og bredt utvalg av vitaminer og mineraler. Spesielt vitamin B12.

7. Egg er en av de eneste typer mat som inneholder naturlig forekommende vitamin D, som vanligvis er absorbert gjennom å få litt sol.

8. Kvinner som konsumerer minst 6 egg per uke, redusere risikoen for brystkreft med en fantastisk 44%

9. Egg er en lav calorie mat til cirka 70 kalorier per ett egg.

10. Egg er utrolig allsidig og kan gjøres i forhold til ulike retter eller nytes på egen hånd, tilberedt på forskjellige måter. Tenk over dette, du som driver med fitness og har det som livsstil.

Hvis du er ute etter bare de høyt protein innhold av et egg, er det mulig å kjøpe egg hvite bare, som er høy i lean protein og lavt på fett. Selvfølgelig, alle ernæring kommer fra eggeplomme så på sin side, er det bedre å legge noen sunne fettet kalorier på måltid for den nærende fordelene av egg.

Få i deg antioksidanter

Antioksidanter finnes i mange friske frukter og grønnsaker. Antioksidanter kan ofte bli identifisert med sine skarpe farger som gult i saffron, mangos og mais, den lilla blå av druer, Blackberries og blueberries. Matvarer som inneholder antioksidanter vanligvis har lycopene, selen, beta-carotene og vitaminer E, C og A. Det er tenkt at en diett rik på antioksidanter kan forsinke mange sykdommer som ofte kommer over oss mens vi alder.

Frie radikaler og deres effekt på helsen

Når elektronene er tapt eller prosessen med oksidering skjer, stoffer slik som frie radikaler blir produsert. Disse frie radikaler er reaktive og de kan forårsake celle skade eller belastning til cellene. Antioksidanter er sagt å stabilisere de roaming frie radikaler før de reagere og gjøre noen skade. Oksidering er en naturlig prosess i kroppen, slik at antioksidanter er nødvendig for å opprettholde god helse.

Som vi alder, kroppen er mindre effektive i å produsere forsvar som kan bekjempe oxidative stress. Sykdommer som for eksempel katarakt, dysfunksjon av immunsystem, Alzheimers, sykdom i hjerte og kreft er tenkt å være et resultat av frie radikaler. Kronisk forhold kan også gi dannelse av frie radikaler og dårlig helse er resultatet.

Hvorfor forbruk av antioksidanter er så viktig

Det er tenkt at en diett rik på antioksidanter enten fra mat eller kosttilskudd kan beskytte ens egen kropp fra skade av frie radikaler. De er sagt å ha en positiv innvirkning på ens egen helse i en myriade av måter. Matvarer som for eksempel te, blueberries, kakao og druer kan hjelpe til med å slåss mot hjerte-og karsykdommer og Alzheimers. Det er enda trodde at antioksidanter kan redusere risikoen for visse kreft. Gjelder også for de som driver med fitness.

Jo mer forskning som blir gjort, jo mer det medisinske samfunnet er å oppdage sammenhengen mellom kosthold og utvikling av sykdom. Selv om denne forskningen er relativt ny, dens formål er å gi oss en klarere forståelse av hvordan næringsstoffer som vanligvis finnes i våre dietter som antioksidanter kan påvirke helse med samspillet mellom gener og næringsstoffer.

Kontroversen raser på

Det er fortsatt mye debatt om hvorvidt visse antioxidant kosttilskudd er faktisk bra for helsen. Bevis peker mot røykere har en økt risiko for å utvikle lungekreft når de bruker en beta carotene supplement. Den samme risikoen ikke har oppstått i ikke-røykere, slik at debatten fortsetter, hvis de som er Nikotin fri bør ta et daglig beta carotene supplement.

Det medisinske fellesskapet oppfordrer hver enkelt til å forbedre deres kosthold med et daglig multivitamin som inneholder nødvendige mineraler i tillegg. Hvis du ikke spiser så vel som du skal, er det enda viktigere at du legger til kosttilskudd til din diett. Den beste råd er å spise en diett som er rik på friske frukter og grønnsaker. Spis dem som har bestemt farge som broccoli, tomater, kirsebær og bær for å nevne noen. Ikke bare er de viktige, men komplekse karbohydrater som hele korn og en diett med proteiner helle vil holde deg frisk lenge til pensjonsalder.

Negative kalorier

Konseptet med negative kalorier er et ganske nytt og folk har blandede følelser om hvorvidt det er mulig eller ikke. Den grunnleggende teorien er gitt av folk som tror det fungerer er at negative calorie food tar mer energi for å fordøye mat enn mat gir nutritionally. Hvis du hadde en dessert som inneholdt 300 kalorier, og det tok 150 kalorier til å fordøye det, dette ville la 150 kalorier som ville bli omgjort til fett på kroppen. For et eksempel på hvordan den foreslåtte negative calorie metoden fungerer, kan du ha spist en mat som inneholder kun 100 kalorier, og det tar 150 kalorier for å fordøye denne maten, så du har brent en ekstra 50 kalorier. All mat har noen mengden kalorier, for det er ingen "negative calorie" dagligvarer slik. Den viktigste teorien er den måten som calorie count av mat er mindre enn den energien som trengs for å hjelpe fordøyelsen.

Tanken på at negative kalorier eksisterer er basert på det faktum at kroppen har til å arbeide hardere for å sammenbrudd, bearbeide og fordøye mat. Faktorer som for eksempel vitamin og enzymet innholdet i maten har også tas i betraktning når classing en mat som har negative kalorier. Dette utelukker muligheten for junk food (tomme kalorier) som blir regnet som å ha negative kalorier fordi de ikke inneholder nok vitaminer og enzymer.

Mengden mat som er vurdert å ha negative kalorier er en liten liste, men inneholder grønnsaker som for eksempel Peppers, selleri, karse, marg og nepe. Når det gjelder frukt listen inneholder plommer, watermelon, damsons, fersken og jordbær som matvarer med attributtene til den negative calorie.

Dette er spesielt viktig innen fitness. Det er fremdeles mye av striden om hvorvidt den negative calorie teori er faktisk mulig. Mange eksperter mener at det ikke er noen matvarer som kan anses som å ha negative kalorier. De har tatt hensyn til den mengden energi som trengs for å brenne maten kan variere på grunn av ulike kombinasjoner av mat som vi kan medføre. Det har vært en del forskning som involverer selleri som synes å antyde at det er en mulighet for at den negative calorie teorien kan ha noen sannhet i det. Selleri har alltid en viss mengde energi som er nødvendig for fordøyelse-systemet til å bryte den ned, men den inneholder få kalorier.

Alle synes enige om at det er behov for mer forskning foretatt i om negative kalorier det finnes. Hvis det er noen viste seg å være fakta, så dette kan bane vei for en ny tilnærming til dieting og vekttap programmer. Det finnes allerede noen leverandører av negative calorie kokebøker som har dem på det åpne markedet. Det er verdt å huske at kroppen trenger fortsatt en mengde kalorier hver dag, og at hvis du prøver ut de negative calorie teorien din diett bør fortsatt forbli sunn og balansert. Husk å også ta kontakt med lege før du starter vekttap eller diett relaterte programmer.

Bruk krydder i fitness maten din.

1. Anti-oxidant aktivitet En antioxidant er et stoff som hindrer oxidative skade ved neutralizing svært reaktive og ødeleggende frie radikaler molekyler som er produsert i mobilnettet energiproduksjon. Skadelige oxidative stress oppstår når det er tilstrekkelig med antioksidanter er tilgjengelig for "mopp opp" overskytende frie radikaler. Oxidative stress kan være forårsaket av infeksjoner, medikamenter, røyking, forurensning, stråling, overdreven mosjon, psykologisk stress og fedme.

Skade som skyldes oxidative stress har vært involvert i en rekke sykdommer, inkludert Alzheimers sykdom, Parkinsons sykdom, kreft, hjertesykdommer og diabetes. Noen antioksidanter produseres av kroppen, men disse trenger å bli supplert av antioksidanter som finnes i matvarer. Den beste måten å gjøre dette på er ved jevnlig å spise en rekke antioxidant-rik mat som kulinariske urter og krydder.

Krydder har høyest antioxidant aktivitet av alle mat-grupper, inkludert fersk frukt og grønnsaker (American Journal of Clinical Nutrition juli 2006).

2. Betennelse Det er en gjennomgripende type systemiske betennelser underliggende en rekke kroniske sykdommer og fører til skade på de fleste vev og organer. Denne type betennelse kan være forårsaket av en rekke faktorer, inkludert fedme, infeksjon, tannkjøtt sykdom, giftstoffer og autoimmune sykdommer. Den phytonutrients funnet i krydder kan redusere pathological effekter av betennelser ved å reagere mot hver av disse medvirkende faktorer så vel som ved direkte anti-inflammatorisk handling. Den mest potente anti-inflammatorisk krydder er bay leaf, hvitløk, ingefær, oregano, rosmarin, timian og gurkemeie.

3. Immunforsvar Et sunt immunsystem er viktig for forebygging av kreft, infeksjoner og andre sykdommer. Selv om våre systemer svekke immunsystemet som vi alder vi kan møte dette ved å spise en diett rik på krydder-baserte immunsystemet forsterke forbindelser. Disse vil bidra til å hjelpe våre aldrende immunsystemet systemer ved å bidra til å slåss av kreft og infeksjoner og forhindre utvikling av autoimmune lidelser som Revmatoid artritt, lupus etc.

Krydder spesielt rik på immunomodulating phytonutrients er sort pepper og hvitløk.

4. Toksiner Vi er kontinuerlig utsatt for en rekke toksiner - fra miljømessig forurensing til kreft-forårsaker kjemikalier som finnes i visse matvarer, for eksempel rødt kjøtt. Mens kroppen har mekanismer for å håndtere en begrenset utvalg og mengde giftstoffer, det er behov for ytterligere hjelp for å motvirke vedvarende nivåer av disse stoffene. Spice-avledet sammensetninger er ekstremt effektive i å forsterke kroppens mekanismer for å bekjempe giftstoffer. Krydder som for eksempel sennep, Wasabi, caraway, Citrus, coriander hvitløk, rosmarin og gurkemeie nøytralisere en hel rekke miljømessige kreftfremkallende faktorer og giftstoffer.

5. Kreft Den grunnleggende årsak til kreft er DNA-skade som kan oppstå som følge av aldring, genetisk susceptibility, og eksponering for et utvalg av kreftframkallende stoff.

Mange av phytochemicals funnet i krydder fungere som virkningsfulle forebyggende midler mot kreft ved å forsvare DNA mot frie radikaler og andre giftstoffer. De hindre overproduksjon av giftige kjemikalier i kroppen, hjelpe kroppens avgiftning prosesser og modulate en rekke mekanismer som er involvert i utviklingen av kreft.

Krydder kan også fungere som kraftige behandlinger for visse typer kreft.

Noen krydder øke effekten av tradisjonelle kreft behandlinger av radiotherapy og kjemoterapi, samt redusere negative bivirkninger av disse behandlinger.

De viktigste anticancer krydder er anis, basilikum, sort pepper, caraway, fedd, fennikel, hvitløk, ingefær, grønn te, sennep, rosmarin og gurkemeie.

6. Diabetes Den phytonutrients funnet i krydder hjelpe til å kontrollere mange av de pathological mekanismer som danner diabetes og metabolske syndrom.

Kanel, fenugreek, hvitløk, coriander, ingefær og caper er det krydder mest effektive i å redusere blodsukker og unormale blod lipider.

Utallige antioxidant sammensetninger i krydder også bidra til å beskytte mot den alvorlige oxidative skade som alle diabetes sufferers er underlagt.

7. Alzheimers sykdom Den nøyaktige årsaken til Alzheimers sykdom er ukjent. Imidlertid flere faktorer som oxidative stress, betennelser og akkumulering av giftstoffer i hjernen er kjent for å være assosiert med dens utvikling. Fellesskap som inkluderer høye nivåer av krydder i sine dietter har lavere incidences av Alzheimers sykdom enn dem som ikke gjør det.

Gurkemeie, rosmarin, ingefær og hvitløk viser imponerende beskyttende og curative effekter mot denne sykdommen. Deres anti-oxidant, anti-inflammatorisk anti-toxin og andre effekter alle bidra til deres posisjon som den viktigste maten gruppe i forebygging av Alzheimers sykdom.

8. Hjertesykdommer Hjerte-og karsykdom er assosiert med en rekke faktorer, blant annet reist Kolesterol og triglyceride nivåer, høyt blodtrykk, "klebrig" platelets, fedme, røyking, diabetes og kroniske systemiske betennelser.

Krydder er kraftige forebyggende midler mot hjerte-og karsykdommer som de endre de fleste risikofaktorer så vel som andre sykdommer og pathological prosesser knyttet til denne tilstanden. Caper, kanel, coriander, fenugreek, hvitløk, ingefær, sennep, oregano, rosmarin, timian og andre viser kraftig, beskyttende effekt mot utvikling av hjerteinfarkt og slag.

9. Macular degenerasjon Macular degenerasjon, også kjent som alder relatert macular degenerasjon (AMD) er en sykdom i makula på øyet som er funnet hovedsakelig i eldre mennesker og er den ledende årsaken til sentrale visjon tap i USA for de over fylte 50 år.

Flere meget store studier har vist sikkert at de personene som spiste en diett rik på antioksidanter reduserer risikoen for å utvikle macular degenerasjon med opptil 35%.

10. Aldring Aldring er en kompleks, mangefasettert prosess som er påvirket av både genetiske og miljømessige faktorer. Prosessene underliggende aldring som oxidative stress og betennelser er felles for mange år sykdommer som for eksempel de som er nevnt ovenfor.

Derfor den aldrende prosessen kan være evneveik av matvarer, for eksempel krydder, som inneholder høye nivåer av antioksidanter, anti-inflammatorisk og andre beskyttende sammensetninger.

Vil du bli slank og lykkes med fitness, bruk fett i maten.

Det er ikke fienden. Jeg tror alle eksperter, alle forskere, alle forskere vil være enige om at fett er en viktig del av en sunn diett. Men når det gjelder fett, er det mange meninger og ulike meninger. Det er flere helsemessige fordeler fra forbruk av fett, særlig essensielle fettsyrer. Fett er nødvendig for at hormoner som skal produseres.

Uten fett, dine hormoner komme seg ut av klask. Dette omfatter skjoldbrusk-kjertel, reguleringen av kvinners hormonelle sykluser inkludert overgangsalder. Menn krever hormonell aktivitet for høy energi, sex og god muskel massen. Fett er nødvendig for riktig insulin funksjonen. Fett er nødvendig for røde blodceller formasjonen. Fett smøre leddene dine. Essensielle fettsyrer regulerer transport av oksygen og energi gjennom kroppen din. Essensielle fettsyrer er viktig for dannelse av celler spesielt i nervesystemet. Essensielle fettsyrer øker det kroppens metabolske rate.

Det er flere typer fett som også kan føre til at noen av forvirring rundt fett. Følgende er de gode, dårlige og stygge om fett. Fett er det mest konsentrert form for energi eller drivstoff for kroppen. De inneholder mer kalorier per unse enn enten protein eller karbohydrat.

Fett kommer i tre grunnleggende former: mettede, Flerumettet, og monounsaturated, og i dag har vi identifisert den fjerde fett. Disse fett er kalt trans fett og de definitivt er den dårlige fettstoffer. Den kjemiske strukturen av fett er det som avgjør graden av metning.

De fleste matvarer inneholder en blanding av de tre grunnleggende typer fett. Men, ett fett vanligvis dominerer. Mettede fettsyrer: Tørr mettet fett fra animalske produkter, inkludert melk og melkeprodukter og fra flere kilder av grønnsaker. I utgangspunktet mettet fett er nyttig bare som energikilder.

Flerumettet fett: Flerumettet fett er funnet i flere frø, frø oljer og vegetabilske oljer, samt mange typer fisk, spesielt fisk som lever i kaldt vann. Følgende er vanlige kilder til Flerumettet: mais olje, safflower olje, flaxseed olje, makrell, torsk, tunfisk, mais, sardines, sild, og selvsagt Laksen.

Monounsaturated fett: Monounsaturated fett finnes i visse vegetabilske oljer og mutter oljer som er best når behandlet. Følgende er vanlige kilder til monounsaturated fett: Olivenolje, peanut olje, canola olje, og safflower olje.

Sist men ikke minst, den trans fett. The Trans fett er menneskeskapte fett opprettet ved omdanning av umettet fett i mettet fett gjennom varme og Hydrogenering. Hydrogenering svinger væske vegetabilske oljer i faste stoffer som for eksempel margarin og fett. Næringsmiddelindustrien liker trans fett fordi de utvide selvfølelsen livet av sine produkter. Men nyere studier har vist, Trans fett kan føre til alvorlige skader blant annet økt insulin produksjon, redusert testosterone, lav metabolisme, og høyere dårlig Kolesterol. Trans fett finnes i kommersielt tilgjengelige bakt varer som hackere, chips, cookies, pies, og donuts. Trans fett er satt i bearbeidet mat og er veldig, veldig høy i glycemic index av vurdering karbohydrat og selvfølgelig dette fører til en topp i insulin nivåer og selvfølgelig resultere i ekstra fett lagring. Å identifisere en trans fett, nå ser du etter følgende setninger på etiketter, hydrogenated eller delvis hydrogenated - Hold deg unna disse.

I sammendraget, kosttilskudd fett er viktig for deg velvære og å oppnå en ideell størrelse. Du kan spise opp til 30% av kalorier hver dag som fett, jo mindre kan bli enda bedre. Fokus på forbruker 10% av det daglige inntaket caloric som en viktig fettstoffer syre. En årsak til høy Kolesterol er å spise altfor mange høye glycemic starches, den samme maten som forårsaker kroppen vår til å lagre fett. Erstatt lav fett behandlet maten i kjøkkenet med den virkelige motstykker. Eating rett kosttilskudd fett gjør at kroppen din for å frigi fett.

Viktigste kosttilskudd

Viktigste kosttilskudd for kroppsbyggere

For deg som er kroppsbygger og som ønsker store muskler og ekstrem styrke er det viktig å bruke riktig kosttilskudd. Her får du de beste tipsene for å lykkes.

Trening og kosthold

Balansert kosthold for de som trener

Å spise riktig og sunt er viktig for kroppsbyggere som ønsker å bli sterkere og bygge muskler, eller for de som ønsker å redusere fettprosenten på kroppen. Les videre på Kroppsbygging.com.

Fitness og trening

Fitness og trening

Fitness krever at man trener på en spesiell måte. Ikke tren som en kroppsbygger hvis ditt mål ikke er å se ut som en kroppsbygger. Du må tenke fitness hele tiden.