Kroppsbygging
Kroppsbygging  ›  Fitness trening og kosthold  ›  Fitness og trening

Fitness og trening

Fitness krever at man trener på en spesiell måte. Ikke tren som en kroppsbygger hvis ditt mål ikke er å se ut som en kroppsbygger. Du må tenke fitness hele tiden.

fitness, trening, fitness, og, trening

Fitness og trening: Les om fitness her.

Enkel og behagelig trening: Gå deg en tur.

En ny amerikansk vits er at i fremtiden Man blir født med hjul i stedet for føtter. Og det er sant at de fleste av oss kunne gå mer enn det vi gjør, vi kunne gå mer briskly oftere og lengre. Og så, bare som så at vi kunne utvikle et varig vane å øvelse som virkelig er gunstig.

Forlater bilen parkert lenger borte fra busstoppet, stasjon eller butikker. Walk ekstra bit. Se hvor mye ekstra kjørelengde på foten din kan du klokke opp hver uke. Bruk trapper i stedet for heiser når du kan, er du gi ditt hjerte og ben en bonus i sunne øvelser som du normalt ikke ville ha hatt. Når du mener at to tredjedeler av kroppens muskel massen er i beina så det er lett å se hvor viktig det er for disse musklene som skal brukes. Ellers de avfall.

Ny forskning understreker det terapeutiske verdi av gangveier og viser hvordan du kan brenne vekk et overraskende antall uønskede kalorier på denne måten. For eksempel, en livlig 15 minutter gange på 4mph i morgen og det samme i kveld ville bruke ville 150 kalorier (5 kalorier per minutt). Vi må, for generell egnethet, til å bruke 300 kalorier i fysisk aktivitet hver dag, sier professor Morehouse, ved University of California, og dette kan gjøres på forskjellige måter. Turgåing er en av de enkleste; balansen kunne bli gjort opp med andre fornøyelig fysiske aktiviteter, som for eksempel tennis eller dansing.

Det har vært sagt at en fem kilometer gange vil gjøre mer godt til en ulykkelig, men sunn voksen enn alle medisin og psykologi i verden. Med en vane å bare gå litt hver dag godt etablert du vil føle deg mer munter og du vil brenne fett og bygge din fysikk. Ingenting fungerer som suksess.

Turgåing legger vekt på ryggmargen, mens muskel massen blir utøvd og kroppen reagerer på denne vekt-bærende øvelsen ved å putte mer kalsium i ben struktur slik at det blir sterkere og mindre ansvarlig for brudd, særlig senere i livet når faller kan være mer alvorlige .

Hvordan gå ned i vekt uten cardio?

De fleste av de menneskene jeg møter som ønsker å tape vekt tror at den beste løpet av handlingen å gjøre, å gjøre mye Cardio. Selv har jeg ingenting imot Kardio, sannheten er at du kan brenne fett uten Cardio i det hele tatt. I virkeligheten er det lett.

Nå, ikke misforstå, jeg råder gjør kardiovaskulær treningsøktene som de er sunne og viktige for deg. Men du trenger ikke å gjøre dem til å brenne en mengde kalorier og mister vekt.

Så, hvordan kan du brenne fett uten Kardio? Svaret er enkelt: Vekt trening.

Ja, vekt trening kan være en effektiv måte å brenne kalorier. Faktisk, i mange aspekter, det er enda bedre enn Cardio. Hvorfor? Det har å gjøre mye med måten muskel vevet fungerer.

Du skjønner, muskel vev er som en feit brennende ovn, bare ved at det forbrukes mye kalorier. Muskel vevet rett og slett trenger en masse kalorier for å opprettholde seg selv. Spesielt i 2 timer etter en streng vekt løfte økten, vil musklene som søkes næringsstoffer å mate dem, og de brenner mye kalorier og fett. Men selv når du hviler, bare ved å ha mer muskler du bruker opp kalorier på et raskere tempo.

Nøkkelen til å gjøre den mest effektive vekt trening treningsøktene er å unngå å fokusere på en enkelt muskel gruppe. Det betyr bare at du legger for mye press på en muskel gruppe og ikke trent de andre i det hele tatt. Hva du trenger å gjøre er å jobbe hver muskel gruppe i kroppen og å gjøre det på en måte selv. De beste typer oppgaver er de som involverer mange ledd i bevegelsen.

Noen eksempler på slike oppgaver, er squats, lunges, deadlifts, skulder presser, og tricep krøller. Selvfølgelig, det er mer.

Hvis du misliker Kardio og ønsker å gjøre det blotte minst det å holde sunt, gjør vekten trening er en fin måte å brenne fett uten å gjøre for mye Cardio. Det bare virker tydelig.

Sit-ups for en stram mage

Øvelser i fitness er vanligvis mer nyttige når du har fullført en hel rekke bevegelse.

Et godt eksempel på dette ville være en squat. De fleste mennesker har en grunnleggende (eller halvparten) squat. Dette er når hæler opphold på gulvet og knærne ikke gå forbi tær. The full squat er mye vanskeligere på grunn av presset på knærne og betydningen av hip flexor fleksibilitet.

Når du begynner å trene det alltid anbefales at du utfører en halv squats inntil kroppen bevisstheten øker og du er bedre betingelse for utøvelse.

De sitter-opp er det samme slags ting. Sit ups har et dårlig rykte for å være dårlig på baksiden med problemer som strekker seg fra nummenhet til rygg-skade. Men det er den sitte-up du ser idrettsutøvere og militære resultater. Så hva det deal?

En full sitte-up krever også hip flexor fleksibilitet og krever en mer fullkommen teknikk. Når du gjør en sitte-up, trenger du å løfte kroppen din på gulvet i en svært kontrollert bevegelse, først med øvre og nedre ryggrad.

Sit-ups kan være risikabelt for en nybegynner eller en personlig trener som har ansvaret for en klients sikkerhet.

En knase på den andre siden er nesten idiotsikker. Du kan gjøre en knase feil, og for det meste. Det er bare ineffektivt. Det eneste du trenger å vite om crunches, er at du ikke skal plassere hendene bak hodet og presse på halsen mens øke til knase posisjon.

En knase fungerer ikke hip flexors samt en sitte opp, men jeg antar de fleste exercisers gjør crunches og sitte vinduer for å styrke deres abs likevel. Jeg kan ikke si jeg har hørt (i hele mitt yrke) en klient si "jeg vil utvikle gal sterke / definert / muskuløse hip flexors."

For trening av buk regionen, crunches er like effektive som en sitte oppe. Den magen er arbeidet i løpet av de første 30 grader av sitte oppe og hip flexors for de resterende 70. En knase er bare å jobbe på magen, og det er helt greit. Du kan arbeide på hip flexor styrke og fleksibilitet i løpet av lavere organ trening rutiner.

Jeg tror dette er tilfellet, hvor det er bedre å spille det trygt. Jeg har hørselen blitt høring som sitte-ups er farlig for lang tid og det kan ikke uten grunn. Selv USAs væpnede styrker har eliminert sitte-vinduer fra sine opplæringsprogram.

Det er så mange knase varianter, så får de fleste av dem, og hvis du fremdeles vil prøve å sitte vinduer, starte svært små (gjerne 10-20 sitte vinduer) og overvåke hvordan du har det på alle trinn. Under og etter øvelsen.

Hvoran gå ned i vekt

Så er du prøver å miste vekt, men er rett og slett ikke får den slags resultater du ønsker? Du ser ofte folk gjør øvelsene, men de ikke gjør det effektivt nok grunn som de aldri se resultatene de har vært på jakt etter. Det er noen ekstremt dødelig øvelsen feil folk har en tendens til å gjøre der ute på grunn av noe som de kanskje aldri miste vekt. Dette er hovedgrunnen til at du burde vite det før det er for sent. Les videre for å finne ut hva disse feilene er, og hvorfor bør du aldri tør å gjøre dem .

Working ut uten noen mellomrom i mellom-For å effektivt miste vekt kroppen din trenger riktig restitusjon i mellom treningsøktene, men noen folk bare fortsette å jobbe ut tenker at hvis de slutter de kanskje ikke brenne noe fett i det hele tatt. Du ser på slutten av dagen de bare ende opp med over trening som bare vil føre til ekstra belastning, men du kan ikke se resultatene du ønsker.

Ikke å ha et godt sett med øvelser-Noen mennesker har dårlig øvelse utvalg som mer eller mindre ikke er intens nok til å ta dem med de resultatene de ønsker. Du bør alltid velge en høy intensitet øvelse som ville garantere typen resultater du leter etter i stedet for bare å gjøre det alle andre gjør.

Prøver å stresser gjennom det alle-Noen mener at jo raskere du gjør det desto mer vil du kunne gjøre samtidig som du kan ende opp med å brenne mye fett fort. Gjør det raskt ville ikke får du så mange resultater som det ville få deg når du går på en langsom kontrollert tempo. Sakte kontrollerte bevegelser alltid ender opp med å bli bedre resultater enn rask ukontrollerte bevegelser.

Viktigste kosttilskudd

Viktigste kosttilskudd for kroppsbyggere

For deg som er kroppsbygger og som ønsker store muskler og ekstrem styrke er det viktig å bruke riktig kosttilskudd. Her får du de beste tipsene for å lykkes.

Trening og kosthold

Balansert kosthold for de som trener

Å spise riktig og sunt er viktig for kroppsbyggere som ønsker å bli sterkere og bygge muskler, eller for de som ønsker å redusere fettprosenten på kroppen. Les videre på Kroppsbygging.com.

Fitness kosthold

Fitness kosthold

Dersom du trener for fitness skal du bruke et ganske annerledes kosthold enn de som trener kroppsbygging. Fitnessmat gjør godt for hele kroppen.