Kosthold for kroppsbyggere

Kostholdet til en kroppsbygger er nesten like viktig som treningen, kanskje viktigere. Hvis man lar være å trene i 3-4 måneder vil det merkes, men det trenger ikke være noen katastrofe. Noen kroppsbyggere trener bare 6 måneder i året! Derimot, hvis man har et dårlig kosthold, så vil man ødelegge alt man har strevet for i løpet av noen få uker! Her får du gode råd om kosthold for kroppsbyggere.

bygg muskler på kroppenSlik blir du stor og sterk uten steroider
Steroidefreaker gå å legg dere! Dette er en gladnyhet til alle som forventer drastisk fremgang uten bruk av steroider eller helsefarlige preparater. Se video om somanabolisk muskeltrening.

Bodybuilder mat

Hva bør en bodybuilder spise for å bli stor og sterk? Hvilken mat er det lettest å bygge muskler med? Her får du svaret.

Diett

Å finne den perfekte sammensetningen av næring og trening for en kroppsbygger på diett er en utfordring. Slik kan du spise og trene for både å bygge muskler og gå ned i vekt...

Billig mat

Kroppsbyggere spiser gjerne mer enn majoriteten av folk, men de får ikke kvantumsrabatter. Hvordan kan man finne billig mat som er nyttig for kroppsbyggere?

Balansert kosthold

Å spise riktig og sunt er viktig for kroppsbyggere som ønsker å bli sterkere og bygge muskler, eller for de som ønsker å redusere fettprosenten på kroppen. Les videre på Kroppsbygging.com.

Mat etter trening

Å spise etter trening er veldig viktig, men minst like viktig er det å tenke over hva man spiser. Er du en av de som stapper i deg frossenpizza og cola etter trening, og lurer på hvorfor du ikke klarer å bygge muskler og styrke?

Vitaminer

Vitaminer er uvurderelige for en kroppsbygger som ønsker å bygge muskler og å bli sterk. Her får du en rask innføring.

Vegeterianer muskler

Det å være vegetarianer er ingen hindring for å bygge muskler. Det kan by på litt utfordringer, men det er fullt mulig.

Slanking og muskeltap

Hvordan kan man slanke av seg fett samtidig som man beholder musklene? Svare finnes her.

Slank med råkost

Å slanke seg med å spise råkost i stedet for bearbeidet mat kan være genialt. Her kan du oppdage hvordan du gjør det.

Slanketips

Vil du gå ned i vekt, og vil du holde deg slank? Her er sju tips som kan hjelpe deg til å oppnå alt du drømmer om med slankingen din.

Slanking og helse

God helse defineres blant annet av at man har en sunn fettprosent, ikke for lite fett, og ikke for mye. Gå ned i vekt, og hold deg slank med disse tipsene.

Nettbutikk  |   Trening  |   Kosthold  |   Kosttilskudd  |   © 2007 Kroppsbygging.com