Kosttilskudd til kroppsbygging

En seriøs kroppsbygger som ønsker å oppnå et imponerende resultat må bruke kosttilskudd. Hvis man ikke bruker kosttilskudd kan man fortsatt oppnå gode resultater, men i konkurransesammenheng vil man ikke komme langt uten kosttilskudd.

KJØP KOSTTILSKUDD HER!

Kroppsbygging.com anbefaler: Når du skal kjøpe kosttilskudd over internett bør du finne en seriøs norsk leverandør. Gymgrossisten er nordens største leverandør av kosttilskudd. Handler du her er du garantert alt innen kosttilkudd av høy kvalitet til best pris.
» Billig og bra kosttilskudd her!

bygg muskler på kroppenNaturlig kroppsbygging overgår steroider
For første gang i historien har vi et reelt alternativ til steroider. Dette er fremtiden til alle som vil bygge muskler, øke i styrke, få fart på forbrenningen og se resultater raskere.

Viktigste kosttilskudd

For deg som er kroppsbygger og som ønsker store muskler og ekstrem styrke er det viktig å bruke riktig kosttilskudd. Her får du de beste tipsene for å lykkes.

Proteinpulver

Proteinpulver er det mest populære og beste kosttilskuddet for en kroppsbygger. Det beste proteinpulveret gir deg all den ekstra protein du trenger for å bygge muskler som du ellers ikke klarer å få i deg gjennom vanlig kost.

Kreatin

Kreatin er et amino-syre stoff som produseres naturlig i menneskekroppen, og kan gi fart på muskelvekst. Kroppsbyggere flest bruker kreatin, selv i anti-doping miljøer blir kreatin hyllet som et bra kosttilskudd.

Gainers opp i vekt

Gå opp i vekt med gainers, det er mye lettere å legge på seg muskelmasse når du får i deg nok karbohydrater. Kroppsbyggere som ikke ønsker å slanke av fett med det første kan bruke weight gainers med stor fordel.

Anabole steroider

Hva er anabole steroider? Du vet nok allerede mye om dette stoffet, som kroppsbyggere over hele verden benytter. Men hvor farlig er det? I denne artikkelen skal vi se nærmere på anabole steroider og bruk av dette.

Bivirkninger av steroider

Steroider, spesielt anabole steroider er et doping preparat som er farligere enn hva mange kroppsbyggere tror. Her får du vite hvorfor.

Nettbutikk  |   Trening  |   Kosthold  |   Kosttilskudd  |   © 2007 Kroppsbygging.com