Kroppsbygging
Kroppsbygging  ›  Kosttilskudd og preparater  ›  Anabole steroider

Anabole steroider

Hva er anabole steroider? Du vet nok allerede mye om dette stoffet, som kroppsbyggere over hele verden benytter. Men hvor farlig er det? I denne artikkelen skal vi se nærmere på anabole steroider og bruk av dette.

anabole, steroider

PÅ STEROIDER: Alt som går på steroider har begrenset levetid, samtidig som levekostnadene går opp. Vil du ha en kropp som kan skru seg av når som helst? Noen kroppsbyggere ønsker å gjøre alt for å øke muskelmassen, men mange ser etter snarveier i stedet for å lær emer om kostholdet og treningen i seg selv.

Til tross for mengden av media-bashing Anabole steroider har mottatt gjennom årene, det kan være overraskende å høre at det er legitimt medisinsk bruk for muskel-bygning hormoner. I menn, testikkelkreft krever ofte fjerning av den testes. Etter operasjonen, disse mennene er ofte foreskrevet Anabole steroider for å erstatte testosterone at deres legemer er ikke lenger i stand til å syntetisere. Denne form for erstatning terapi hjelper bevare menn musculature samt slike sekundære sex egenskaper som kroppen hår, dyp stemme, og sex-stasjonen (som er noen av bivirkninger Anabole steroider produsere i bodybuilders.

Det er også medisinsk steroider for tenåringer med hormon forhold. Unges menn med pituitary problemer kan behandles med Anabole steroider når de når passende alder for pubertet. Anabole steroider er vanligvis gitt for fire til seks måneder til å iverksette de spurte vekst og utvikling av videregående sex egenskaper.

Etter visse typer kirurgi og kreft, de fleste pasienter opplever et tap av muskel vev. Anabole steroider kan brukes i slike tilfeller, med mosjon og kosthold, for å fremme gjenopprettet av lean muskel vev uten alvorlige bivirkninger.

En endelig bruk for Anabole steroider er for å se om en dag de kan brukes som mannlige p-piller. Dessverre er mengden av negative trykk at steroider har mottatt past antall år er alvorlig vanskeliggjør dette lovende område for forskning.

Hvorfor bruker kroppsbyggere anabole steroider

Hvor bruker kroppsbyggere Anabole steroider? Fordi de enten ikke forstår risikoen, eller fordi de gir blaffen, og fordi de ønsker å oppnå bedre resultat med treningen.

De som kjøper anabole steroider har bare to valg, enten må de kjøpe anabole steroider fra en lege på lovlig vis, men det kan være vanskelig å overbevise om å få kjøpt via lege, så alternativet blir det illegale, svarte markedet.

Det har ikke alltid vært så vanskelig å finne en sympatisk lege som ville ordinere Anabole steroider til idrettsutøvere. Med de Reklassifisering av Anabole steroider som et kontrollert stoff i begynnelsen av 1990-tallet, de fleste leger nå unngå å ha noe å gjøre med forskrivning av Anabole steroider - selv for rettmessige medisinske grunner. Det straffer er bare for hardt. Som svar på dette, bodybuilders har slått til steroid leverandører på det svarte markedet for sine Anabole steroid sykluser. Denne industrien som har alltid eksistert for bodybuilders å kjøpe Anabole steroider og andre rusmidler.

Flertallet av ulike typer steroider tilgjengelig på det svarte markedet stamme i Mexico. De er første smuglet inn i USA der de er fordelt over hele det nordamerikanske kontinent. Gitt sin nærhet til Mexico, er det ikke overraskende at en av de største sentrene i dette svarte markedet er California. Herfra den Anabole steroider er vanligvis sendt per post eller ved utsending til Anabole steroid leverandører i andre amerikanske stater og Canada.

Problemet med eksistensen av eventuelle svarte markedet er at de alltid blir det en kjerne rundt som kriminelle aktiviteter vokse og blomstre. Etter strengere lover om hjelp og å kjøpe Anabole steroider ble vedtatt i begynnelsen av 1990-tallet, mange små-tid Anabole steroid leverandører kom ut av markedet helt. Som det svarte markedet økte på grunn av redusert tilbud og høyere risiko, vil overskuddet vil bli gjort, ble attraktive for forhandlere av andre narkotiske stoffer, som kokain og heroin. Den eneste fornuftige måten å kjøpe Anabole steroider var å gå ut av landet. Resultatet ble en markant endring i karakteren av Anabole steroid svarte markedet, med vold å bli en avgjørende faktor i å opprettholde kontroll. I stedet for å gå til noen som ellers lovlydige borger på lokalt treningssenter for sine steroid sykluser, brukere måtte begynne å forholde direkte med hardcore-forhandlere når du kjøper Anabole steroider. Det er ikke overraskende at markedet for Anabole steroid alternativer har eksplodert det siste tiåret.

Anabole steroider er ulovlig å bruke - slik kan du bli testet.

Hvorfor skal det være Anabole steroid testing i sport? After all, en svømmer tar steroider kan ikke fare for nasjonal sikkerhet, som han eller hun ikke har tilgang til forsvaret hemmeligheter.

Det er faktisk to grunner for narkotika testing i sport gitt av sport federations. Den første er å sikre rettferdighet blant utøverne av forbud mot bruk av ytelsen øke narkotika. Den andre er å beskytte helsen til utøveren av forbud mot bruk av legemidler som for eksempel Anabole steroider som kan være skadelig.

La oss begynne med en teknisk diskusjon om hvor medikamentet testene fungerer, og hvor nøyaktige de er. Vi vil deretter drøfte mottiltak brukt av idrettsutøvere for å prøve å slå Anabole steroid testing.

En kort historie av stoff tester

Den internasjonale olympiske Commission (IOC) gjennomfører de mest presise og nøyaktige av alle narkotikarelaterte teste programmene. The IOC begynte narkotika testing på 1968-OL i Mexico City. Ved første bare tester for amfetamin og andre relaterte ytelse styrke narkotika ble gjennomført. Anabole steroider, som en gruppe ble lagt til i listen over forbudte stoffer i 1973. Det første OL der tester Anabole steroider, ble gjennomført var Montreal-OL i 1976.

NARKOTIKA TESTER

URINALYSIS

Det mest brukte stoffet test for Anabole steroid testing er urinalysis. Den bodybuilder eller annen idrettsutøver er varslet av testen etter å ha blitt tildelt første, andre eller tredje plass i en konkurranse. Idrettsutøvere som har konkurrert, men fikk ikke plass i de tre øverste, kan også velges tilfeldig for å bli testet. Personen må presentere seg selv til testing nettstedet umiddelbart etter seremoni. Utøveren blir bedt om å urinere i nærvær av en offisiell å hindre sample manipulering. Den urinprøve er delt i to prøvene: sample en er lagret under tett sikkerhet, bare skal brukes i påvente av resultatet av testene av prøvens to. Utvalgets to, test-prøven, blir deretter utsatt for ulike former for kjemiske analysen. En av de mest brukte testene er gass Chromatography prosedyre.

GASS Chromatography

I denne testen en Chromatograph konverterer urin i gass, siler ut spor av forbudte forbindelser. Under press gassen går gjennom svært sensitive kolonner, som skille de ulike stoffene i lett detectable komponenter. Hvis metabolitter (breakdown produkter) av Anabole steroider er oppdaget, er det neste trinnet er å bruke en enhet som kalles en masse spektrometer for å bestemme nøyaktig hvilke steroider er i utøveren står prøven.

Væskekromatografi

I stedet for å bruke gass Chromatography metoden, en variant som kalles Væskekromatografi kan brukes til Anabole steroid testing. Igjen, spesialiserte kolonner av kjemikalier blir brukt. Den flytende urin er eksponert for disse kolonnene, og de ulike bestanddeler i urin kan klatre kolonnene til ulike nivåer. Drug komponentene kan bli atskilt med farge og avstand

RADIOIMMUNOASSAY (Ria)

Denne testen ble utviklet tidlig på syttitallet, og ble ansett på den tiden å være ende-til all bruk av narkotika i sport. Fordi Ria involverer bruk av radioaktive isotopes, antallet laboratorier som kan utføre denne testen er begrenset. For denne prosedyren, radioaktive isotopes og bestemt utenlandsk stoff antistoffer er lagt til en urinprøve. Hvis ingen forbudte steroider, blir antistoffer og isotopes kombinere og kan filtreres ut av løsningen. Det ville ikke være noe gjenværende radioaktivitet i prøven. I en positiv prøve, den antistoffer ikke kombinere med isotopes, og radioaktivitet gjenstår. Den Chromatography og masse spektrometer testene blir betraktet toppen av linjen i Anabole steroid testing, og har erstattet Ria tester.

TESTOSTERONE ratio testing

I det siste, mannlige idrettsutøvere som visste at konkurrenter på en bestemt hendelse skulle testes for steroider, ville bare avvikle bruken av steroider i god tid før konkurransen. Da de stoppet Anabole steroid bruke, de erstattes ren testosterone. Formålet var å opprettholde styrke, størrelse og andre gevinster.

Forskere og narkotika testere ble klar over dette og mottiltak som reaksjon de utviklet et mottiltak mottiltak. Som testosterone blir brutt ned, ett av sine sammenbrudd produkter, epitestosterone, som er produsert. Normal andel av testosterone til epitestosterone er 1:1. Når en idrettsutøver tar kunstig testosterone, mengden testosterone i urin er økt, men mengden epitestosterone skilt ut endres ikke. Dermed brøk av testosterone til epitestosterone øker dramatisk. Dersom utøveren er forholdstallet overstiger 6:1, utøveren er diskvalifisert. For eksempel, en powerlifter ble testet og hans Forholdet ble 100:1.

Ikke bare er forholdet antyder testosterone bruk av en idrettsutøver, det viser også at det til tester om du vil eller ikke individet var bruker høye nivåer av Anabole steroider. Når en idrettsutøver bruker Anabole steroider, kroppens eget testosterone nivåer er redusert dramatisk. Når brukeren slutter å ta steroider, kroppens eget testosterone produksjonen igjen, for å bringe testosterone nivåer tilbake til pre-steroid staten. I noen tilfeller vil utøveren kroppen over-produserer testosterone, og dermed flytter de testosterone til epitestosterone ratio oppover, forbi akseptable øvre grense på 6:1.

TESTING NØYAKTIGHET

Fra 1986 til 1988, canadisk sprinter Ben Johnson ble testet 19 ganger for Anabole steroider i ulike konkurranser. Selv om han var ved hjelp Anabole steroider i hele denne perioden, alle tester var negative. Selv i 1988, Olympiske idrettsutøvere bruker steroider greid å passere sofistikert IOC Anabole steroid tester. Mer enn 50 mannlige utøverne som konkurrerte i Seoul-OL ble senere funnet å ha brukt Anabole steroider i seks måneder forut for spill. Disse resultatene kom frem i lyset etter en mer avansert testing prosedyren ble gjennomført på 1100 urin prøvene (samlet inn i løpet av kampene), som hadde vært lagret.

Den nåværende funksjonalitet for noen steroider er i ,25 mg (nanogram) rekkevidde. Dette betyr at de bestemte metabolitter for et medikament som for eksempel Deca-durabolin kan måles, selv når de finnes i en konsentrasjon av en kvart del per milliard. I de fleste tilfeller er at testene kan oppdage steroid bruk for bare så lenge steroid er å bruke en fysiologisk effekt på utøveren system.

Proteinpulver bygger muskler

Proteinpulver bygger muskler raskere

Proteinpulver er det mest populære og beste kosttilskuddet for en kroppsbygger. Det beste proteinpulveret gir deg all den ekstra protein du trenger for å bygge muskler som du ellers ikke klarer å få i deg gjennom vanlig kost.

Gainers for vektøkning

Gainers for å gå opp i vekt

Gå opp i vekt med gainers, det er mye lettere å legge på seg muskelmasse når du får i deg nok karbohydrater. Kroppsbyggere som ikke ønsker å slanke av fett med det første kan bruke weight gainers med stor fordel.

Kreatin for musklene

Kreatin gir energi til musklene

Kreatin er et amino-syre stoff som produseres naturlig i menneskekroppen, og kan gi fart på muskelvekst. Kroppsbyggere flest bruker kreatin, selv i anti-doping miljøer blir kreatin hyllet som et bra kosttilskudd.

Steroider og doping

Bivirkninger ved bruk av steroider og doping

Steroider, spesielt anabole steroider er et doping preparat som er farligere enn hva mange kroppsbyggere tror. Her får du vite hvorfor.