Kroppsbygging
Kroppsbygging  ›  Kosttilskudd og preparater  ›  Gainers for vektøkning

Gainers for å gå opp i vekt

Gå opp i vekt med gainers, det er mye lettere å legge på seg muskelmasse når du får i deg nok karbohydrater. Kroppsbyggere som ikke ønsker å slanke av fett med det første kan bruke weight gainers med stor fordel.

gainers, opp, i, vekt

GAINERS er egentlig å kaste bort penger. Det er like billig å kjøpe sjokolade og annen kaloririk mat, dessuten smaker det bedre og velger du riktige matvarer får du også i deg flere naturlige vitaminer og mineraler.

Når du kjører en knalltøff kroppsbyggings trengsplan utformet for å gå opp i vekt, så kan det ofte være lurt å bruke weight gainers, som er en god kilde til ekstra karbohydrater og proteiner, samt ofte også ekstra mineraler.

Vekt få vibrering er laget for å gjøre nettopp det - hjelper deg med å få vekt. De er fylt med kalorier - ofte nærmer seg 1000 + rekkevidde, som vil definitivt sette en slags vekt på i en hast.

Men er de virkelig det beste alternativet? La oss gi dette noen trodde.

Hva Gainers er laget av

Hvis du ser på ingredienslisten og ernæringsmessig informasjon på de fleste vekt gainers, kommer du til å oppdage at de har en god mengde kalorier, en liten mengde fett, en fin dose av proteiner, og deretter en stor dose av karbohydrater.

Dette er i tråd med det du trenger for å bygge muskler, så i den forbindelse, er dette rett på penger".

MEN, ved å ta en nærmere titt, ser du hele bildet.

Protein kvalitet viktig når du skal opp i vekt

Vurder protein kvalitet som er i vekt gainer. Noen kommer til å bli en mye høyere kvalitet protein enn andre. Vanligvis isolere whey pulver vil rangeres høyere enn vanlig whey pulver, og soy vil bli enda lavere (i form av protein-kvalitet). Casein er et annet utvalg av protein noen ganger funnet, og det er en høy-protein, men er fordøyd ganske langsomt, slik at noe nytt du definitivt må ta hensyn til. Hvis du er målet er rask fordøyelse, dette er ikke en du vil reise med.

Nedbrytelse av karbohydrater

Neste, og potensielt mest avgjørende ting du ønsker å se på, er hvordan karbohydrater bryte ned ser.

Du vil ha den primære kilde for karbohydrater som skal komme fra maltodextrin, så dette er hva som vil refill muskel Glykogen butikker som raskest og mest effektivt, som er akkurat hva du går for her.

Hvis du finner ut at vekten gainer i betraktning inneholder et stort volum av sukker eller enda verre, fructose, bør du sette det vekt gainer tilbake på sokkelen.

Når det er en meget stor mengde sukker til stede, vil du oppleve en svært høy insulin topp, etterfulgt av en alvorlig krasj, som kan føre til hodepine, trøtthet, og jitteriness. De fleste mennesker opplever dette selv etter en mild inntaket av sukker, men forestill deg 600-700 kalorier verdt sukker.

Holde sukker-innhold til 30 gram eller lavere skal den smarteste innsats når det gjelder dette.

Vurder å lage dine egne

Til slutt, og hva jeg anbefaler, er nettopp å lage din egen vekt gainer. Dette kan enkelt gjøres ved å blande en god proteinkilde med maltodextrin kjøpes hos din lokale supplement eller dagligvare forretninger (noen Dagligvarebutikker vil ha dette). Deretter kan du selv legge til noen rå havre på shake, for å få litt treg brenning carbs i det å hjelpe riste siste og legge enda mer kalorier.

Det eneste unntaket jeg vil gjøre i hjemme-laget weight gainer for å gjøre det enda bedre enn de kommersielle varianter er å legge noen feite også. Dette kan gjøres med bakken opp lin frø, bakken opp nøtter, eller bare legge i noen peanut smøret, kokos olje, eller en annen type olje når du blander det.

Hvis du bruker weight gainer pre eller post workout, ikke gjør dette, men for annen gang på dagen, en litt høyere fett inntaket ville være godt å både redusere fordøyelsen slik at du får næring til musklene over en lengre tidsrom, og å bidra til å holde testosterone nivåer høyere.

Så hvis du sliter med å få vekt og vurderer en shake, kan du enten se svært nøye på ingredienser eller lag din egen. Fremgangen din blir mye bedre på grunn av det.

Kroppsbyggere bør bruke weight gainers for å gå opp i vekt, og bør holde seg unna gainers når de vil miste fett eller slanke seg.

Proteinpulver bygger muskler

Proteinpulver bygger muskler raskere

Proteinpulver er det mest populære og beste kosttilskuddet for en kroppsbygger. Det beste proteinpulveret gir deg all den ekstra protein du trenger for å bygge muskler som du ellers ikke klarer å få i deg gjennom vanlig kost.

Anabole steroider

Anabole steroider

Hva er anabole steroider? Du vet nok allerede mye om dette stoffet, som kroppsbyggere over hele verden benytter. Men hvor farlig er det? I denne artikkelen skal vi se nærmere på anabole steroider og bruk av dette.

Kreatin for musklene

Kreatin gir energi til musklene

Kreatin er et amino-syre stoff som produseres naturlig i menneskekroppen, og kan gi fart på muskelvekst. Kroppsbyggere flest bruker kreatin, selv i anti-doping miljøer blir kreatin hyllet som et bra kosttilskudd.

Steroider og doping

Bivirkninger ved bruk av steroider og doping

Steroider, spesielt anabole steroider er et doping preparat som er farligere enn hva mange kroppsbyggere tror. Her får du vite hvorfor.