Kroppsbygging
Kroppsbygging  ›  Kosttilskudd og preparater  ›  Kreatin for musklene

Kreatin gir energi til musklene

Kreatin er et amino-syre stoff som produseres naturlig i menneskekroppen, og kan gi fart på muskelvekst. Kroppsbyggere flest bruker kreatin, selv i anti-doping miljøer blir kreatin hyllet som et bra kosttilskudd.

kreatin

KREATIN ligner svært mye på sukker, men smaker nesten ingenting.

Hva er kreatin? Kreatin er et stoff som dannes naturlig i menneskekroppen, som leverer energi til musklene. Gjennomført i blodet det stammer fra nyrer, lever og bukspyttkjertel. Når den når muskler, det er omdannet til phosphokreatin (kreatin fosfat). Gamle muskler ultimate energikilde, ATP (adenosine triphosphate), er hvor denne high-powered metabolite gjør sitt arbeid.

Jeg har brukt kreatin som følger - 5 gram (pulver form) en dag rørt i et glass med kaldt vann. Jeg hadde ikke Forhåndslasting. Effektene følte jeg var mine muskler følte fullere og mer pumpes, min utholdenhet økt i treningsstudio og jeg var i stand til å flytte mer vekt. For eksempel, jeg visste at kreatin var sparker når jeg var i stand til å pumpe ut 2 ekstra representanter på mitt tyngste squat sett. Jeg følte at disse aksepteres effekter plateaued på om de seks ukers mark som i mitt sinn er et godt argument for sykling produktet imidlertid mange brukere opphold på den kontinuerlig. Personlig følte jeg ingen dårlig effekter fra kreatin selv om jeg har snakket med et par karer på treningsstudio som sa at det ga dem hodepine. Kan ha vært en sak for ikke å drikke nok vann, som er svært viktig som du vil se senere i denne artikkelen. Men hei, hvis du prøver kreatin og du merker syke effekter tydeligvis slutte å bruke den.

Her er noen ting jeg har lært siden mitt første kreatin erfaring. Bruk varm, ikke varmt vann, i stedet for kaldt til å blande dine kreatin pulver. Drinken vil bli mindre modig og det er et bevis på at bruk av varmt vann øker uptake av kreatin inn i systemet ditt. Det er ikke nødvendig å fullstendig i oppløsning om. Unngå å blande den med all slags Citrus juice som det har vist seg å negere kreatin effektivitet. Unngå å blande seg et glass og la det sitte rundt fordi det vil svekke seg over tid.

kreatin øker mengden vann i musklene slik at de fullere derfor vekt vinne er å være forventet. Det vil trekke vann fra hvor den kan finne den igjen i kroppen, så dette kan ikke understrekes nok. Drikk mye vann mens på kreatin. Dette er veldig viktig. Også, hvis du har nyre problemer ikke bruker kreatin. Ditt nyrene skille ut creatinine, bortkastet produkt produseres når kreatin er metabolized av kroppen. Ved å supplere med kreatin du kommer til å produsere flere creatinine. Friske nyrer kan håndtere den, usunn de kan ha problemer med å håndtere. Caffiene fungerer som et vanndrivende så det kan være lurt å unngå det mens på kreatin.

En interessant notat. Creatinine nivåene er ofte brukt i blod og urin tester for å måle nyre helse som høye nivåer kan indikere at kompromisser nyrer er ikke clearing creatinine korrekt fra kroppen. Så hvis du bruker kreatin og creatinine nivå er derfor heves hvis du går for en fysisk eller en forsikringspolise blod og urin test creatinine resultatene kan påvirkes. Jeg vil anbefale å stoppe din kreatin kosttilskudd en uke eller så før du tar en blod eller urin-test.

Her er to måter å supplere med kreatin. Belastningen på fem dager bruker 20 til 30 gram per dag, delt inn i 5 gram doser, og deretter på den sjette dag, og for varigheten av kreatin syklus ta 5 til 10 gram per dag. Den andre metoden er å bare ta 5 til 10 gram per dag for varigheten av sykkelen uten lasting. Den eneste forskjellen er at når du legger deg heve kreatin nivåer raskere. Jeg foretrekker vanlig powdered form av kreatin men det er også tilgjengelig i kapsler og pulver premixed med sukker og smaker. Det finnes bevis på at hevingen insulin-nivå øker kreatin nivåer i musklene. Men hvis du Forhåndslasting 4 kreatin drikker en dag og bruke KLEBRIGE premixed merker som er mye sukker og alle vet at for mye sukker gjør deg feit. Men ikke fortvilelsen. Bruke disse merkene å ta kreatin Innlegg trening når musklene er skrikende for carbs som sukker likevel, og vil bruke det på en fordelaktig måte.

Bivirkninger av kreatin

Kroppen produserer halvparten av den nødvendige kreatin endogenously fra interne aminosyrer og resten er produsert fra maten vi tar. kreatin er funnet i stor grad i fisk og rødt kjøtt. kreatin er produsert av lever, bukspyttkjertel og nyrer, og er sendt til muskel vev gjennom blod. Det er omdannet til phosphokreatin molekyler som lagrer energi i muskuløse vev. Dette gjør det mulig for kroppen å frigi store bouts av energi når kroppen er exerted.

kreatin er tatt som en food supplement som vitaminer og mineraler. Dette er å lage flere phosphokreatin i kroppen for å generere mer energi. kreatin kosttilskudd generelt er tatt av folk som deltar i idretter som Vektløfting, bryting og sprinting som disse idretter krever plutselige støt med energi for korte perioder. kreatin kosttilskudd er godkjent av FDA og under 1994 Kosttilskudd Supplement Health and Education Act. kreatin har også andre fordeler som fremmer lean-muskel masse og redusere muskel sløser i post-kirurgiske pasienter. Det er også antas å hjelpe hjertet pasienter ved å øke deres utøvelse kapasiteten, redusere hjerte spasms og dermed øker hjerte-funksjonen. Noen studier har også vist sin nytteverdi i behandling neuromuscular lidelser, selv om testene er fortsatt som utføres.

Bruk av kreatin som et supplement mat er på vei oppover. Til tross for dens nytteverdi, kreatin er funnet å ha noen bivirkninger enn noen. Den vanligste bivirkning er vekten gevinst på grunn av mer vann i muskel-og økning i lean-muskel vev. Andre bivirkninger som ble observert dehydration, muskel cramps, kvalme, diaré, gastrointestinale nød og beslag. For personer med eksisterende nyre-eller nyre lidelser, kreatin ble funnet å forårsake nyre-stress på grunn av mer stress på nyrene.

De langsiktige effektene av å ta kreatin over en lengre periode er det ikke etablert ennå. Dets bivirkninger når de brukes sammen med andre medisiner eller kosttilskudd også har ikke blitt fastsatt ennå. Derav er det bedre å være godt informert om den sannsynlige bivirkninger av kreatin før du bruker den, spesielt i "lasting"-metoden. Mest kreatin supplement produkter solgt over-the-counter har de forholdsregler og den sannsynlige bivirkninger oppført på etiketten. Produsenter også gi informasjon på forespørsel. Det finnes flere nettsteder over Internett som gir nyttig informasjon om kreatin bilag og deres bivirkninger.

Proteinpulver bygger muskler

Proteinpulver bygger muskler raskere

Proteinpulver er det mest populære og beste kosttilskuddet for en kroppsbygger. Det beste proteinpulveret gir deg all den ekstra protein du trenger for å bygge muskler som du ellers ikke klarer å få i deg gjennom vanlig kost.

Anabole steroider

Anabole steroider

Hva er anabole steroider? Du vet nok allerede mye om dette stoffet, som kroppsbyggere over hele verden benytter. Men hvor farlig er det? I denne artikkelen skal vi se nærmere på anabole steroider og bruk av dette.

Gainers for vektøkning

Gainers for å gå opp i vekt

Gå opp i vekt med gainers, det er mye lettere å legge på seg muskelmasse når du får i deg nok karbohydrater. Kroppsbyggere som ikke ønsker å slanke av fett med det første kan bruke weight gainers med stor fordel.

Steroider og doping

Bivirkninger ved bruk av steroider og doping

Steroider, spesielt anabole steroider er et doping preparat som er farligere enn hva mange kroppsbyggere tror. Her får du vite hvorfor.