Kroppsbygging
Kroppsbygging  ›  Kosttilskudd og preparater  ›  Proteinpulver bygger muskler

Proteinpulver bygger muskler raskere

Proteinpulver er det mest populære og beste kosttilskuddet for en kroppsbygger. Det beste proteinpulveret gir deg all den ekstra protein du trenger for å bygge muskler som du ellers ikke klarer å få i deg gjennom vanlig kost.

proteinpulver

PROTEINPULVER: Brukes flittig av kroppsbyggere over hele verden, men det kan være skadelig i store mengder.

Protein pulver hjelper deg å treffe ditt daglige protein inntaket, men du prøver å finne ut om den vil gjøre noe for muskel-tone? Er protein virkelig effektive for å få muskel massen?

Svaret er ja, det er det. Du vet allerede at proteiner er laget av aminosyrer, som bygger opp og holder musklene tonet når de utsettes for et sunt kosthold og mosjon rutine. Protein stimulerer veksten av røde blod celler, og gir deg sunt hår, fingernails og hud.

Derfor vil du finne at protein pulver leveres i en rekke ulike og ikke alle er like. Mye protein pulver inneholder kunstige sweeteners og farger. Det er nyttig å finne ut akkurat hvor ille de fleste av disse protein pulver egentlig er. Være sikker på å finne protein pulver som har naturlige ingredienser som oppfordrer muskel-utvidelse og fett brennes.

Før du prøver produktet, gjøre leksene dine. Du vil finne et selskap som er vel ansett og deres hovedfokus er på helse saker. Supplement beslutningstakere vil fortsette å produsere dårlig gjort og billige å produsere produkter så lenge forbrukerne fortsette å kjøpe dem. Derfor alltid sjekke ut en selskaper rykte, kunde vurderinger og tidligere historie. Når du bestemmer deg for hva du skal gjøre, ansvar på din del må tas.

Min filosofi har alltid vært å finne en god smaker på protein pulver som du kan blande enkelt. Mest protein pulver bland godt, men ikke alltid smaker godt. Jeg tar meg ikke nær egentlig. Fordi når du har tatt produseres sweeteners (som aspartame og sucralose) og vanlig sukker ut av en blanding, det er fortsatt har praktisk talt ingen smaken eller en veldig dårlig en. Men du kan finne ut at det vil være mye mer sunt og effektivt for deg.

Hvilket proteinpulver er best?

Det finnes mange typer proteinpulver, og tusenvis av merker. Men for å ta det viktigste først, hvilken gruppe proteinpulver er best?

Hvis du lurer på noe som er den overlegne protein kilde (soy eller whey) vil du finne svaret her. Både soy protein og whey protein, i alle sine respektive former har en overflod av aminosyrer som vil dramatisk øke din muskel vekst og reparasjon, spesielt når ingested umiddelbart etter at treningen. Gjennom nøye studier og analysen, soy protein og whey protein er brutt ned i sine respektert komponenter, slik at du kan ta den riktige avgjørelsen for å passe din trening og diett for å nå dine mål egnethet.

1. Hva er fordelene ved soy protein?

Soy protein og soy kosttilskudd, særlig de som finnes i protein pulver i form av soy konsentrere (minst 65% protein,) og soy isolere (minst 90% protein,) er utrolig gode kilder for branched-chain amino-syrer (BCAAs ) Som kan brukes til å forbedre dine muskel-reparasjon, vekst og styrke. Fordelene ved soy protein inkluderer: enten svært lav fett eller helt fett gratis proteiner, dårlig-Kolesterol redusere, god-Kolesterol øker, altfor rikelig i glutamine og arginine, og soy protein er også laktose gratis.

Soy, gjennom en av det viktigste komponenter, isoflavones, har vært kjent for å redusere virkningene av overgangsalder, lavere potensial hendelsen rate av bryst-kreft og endometrial-kreft, økt beskyttelse av hjertet og bein, og å dra nytte av FDA hjerte -sunt krav om å redusere Kolesterol og hendelsen rate av hjertesykdommer. Videre fortsatt, soy har også vært knyttet til potensielt øke metabolismen. Alle disse fordelene er rikelig av i soy protein, slik at du er tydelig oppfordret til å inkludere det i diett og treningsprogram.

2. Hva er fordelene ved whey protein?

Whey protein er den mest lett absorberbare form av proteiner til alle proteiner. Mer konkret whey protein isolere er mer lett absorberbare enn konsentrere seg, og hydrolyzed whey protein er den absolutt mest lett absorberbare kilde til protein kjente til mannen. Hydrolized whey (også kjent som whey hydrolysate,) er whey isolere som har hatt noen av sine aminosyre Peptid kjeder brutt opp i mindre biter som gjør det mulig for større absorpsjon. Denne ultra-høy absorbability betyr mer av aminosyre spektrum (de grunnleggende byggesteinene for å reparere, dyrke og styrke din muskulatur,) kan bli nyttegjort. Whey protein konsentrat er minst 30% til så mye som 80% protein. Whey isolere er minst 90% til så mye som 96% protein.

Fordelene med whey er også større netto protein utnyttelse (NPU) 92 g. 61 for soy protein, og større effektivitet protein ratio (PER) 3,2 kontra 2,2 for soy protein. Alle disse fordelene er funnet i whey protein, så for de mest eksplosive resultater i atletisk eller body-building program, gjøre enkelte til å supplere med whey protein.

3. Som er bedre protein - soy protein eller whey protein?

Både soy og whey er gode kilder til protein. Ved tett eksamen, som beskrevet ovenfor og nedenfor, fakta er i favør av whey protein, spesielt hvis du supplere din protein inntaket med arginine og glutamine. Det betyr ikke at soy protein ikke er en god ide å bruke. Faktisk er det er sterkt anbefalt du bruker soy protein. Soy protein er ekstremt effektiv, spesielt hvis du er vegetarianer og / eller laktose intolerante. Soy protein er også thermogenic, noe som betyr at du til slutt vil brenne flere kalorier supplere med det enn du vil medføre direkte fra rå supplement. Så klart soy har mange fordeler som du bør utnytte. Men hvis uansett grunn du ikke ønsker å bruke en blanding av de to, soy og whey, og du må velge mellom ett og bare ett, deretter bedre protein er whey protein. Som du kan tydelig se, når du velger mellom soy protein eller whey protein må du gjøre visse bestemte og personlige beslutninger, som å vite hva kroppen din, sammensetning og kjemi vil samhandle best med. Dersom uansett grunn du må foreta en absolutt beslutningen om å gå med den ene eller den andre, da har samlet, er svaret whey protein. Whey protein, spesielt whey protein isolerer, vil gi rom for overlegne resultater i alle av de følgende kategoriene: biologisk verdi (BV), netto protein utnyttelse (NPU), protein effektivitet ratio (PR), aminosyre poengsum (Aas), og protein Fordøyelsesforsøk prosentpoeng (PD%). I alle disse beregningene, whey protein er lettere absorbert, bruker mer av den tilgjengelige aminosyrer og peptides, er en mer effektiv protein kilde, og har et mer rikt spekter av aminosyrer deretter soy protein. Så hvis du tar en beslutning om å gå eksklusivt med whey protein eller soy protein, bør du gå med whey protein de beste resultater.

Anabole steroider

Anabole steroider

Hva er anabole steroider? Du vet nok allerede mye om dette stoffet, som kroppsbyggere over hele verden benytter. Men hvor farlig er det? I denne artikkelen skal vi se nærmere på anabole steroider og bruk av dette.

Gainers for vektøkning

Gainers for å gå opp i vekt

Gå opp i vekt med gainers, det er mye lettere å legge på seg muskelmasse når du får i deg nok karbohydrater. Kroppsbyggere som ikke ønsker å slanke av fett med det første kan bruke weight gainers med stor fordel.

Kreatin for musklene

Kreatin gir energi til musklene

Kreatin er et amino-syre stoff som produseres naturlig i menneskekroppen, og kan gi fart på muskelvekst. Kroppsbyggere flest bruker kreatin, selv i anti-doping miljøer blir kreatin hyllet som et bra kosttilskudd.

Steroider og doping

Bivirkninger ved bruk av steroider og doping

Steroider, spesielt anabole steroider er et doping preparat som er farligere enn hva mange kroppsbyggere tror. Her får du vite hvorfor.