Kroppsbygging bilder

Her er noen "før- og etter-bilder" av kroppsbyggere. Bra inspirasjon til alle som synes at fremgangen går for tregt!

Bygget 12 kilo muskler på 12 uker!

Kyle Matthews har prestert det utrolige å gå opp 12 kilo i muskelmasse, og redusert tilsvarende like mye fett, og det på bare 12 uker. Det er en imponerende fremgang på så kort tid. Han brukte dette treningsprogrammet.

kroppsbygging kroppsbygging

Hugo den store!

Hugo Rivera er redaktør på About.com Bodybuilding Guide, bestselgende forfatter av kroppsbygging bøker og har lansert sitt eget treningsprogram på internett. En stor motivasjon å lese på hjemmesiden hans.

kroppsbygging kroppsbygging

Treningsguru på nett

Sean Nalewanyj har hatt en fantastisk fremgang med sitt treningsprogram. Han selger treningsprogrammet her på hjemmesiden sin, og det har blitt kjempepopulært. Du har muligheten til å prøve ut programmet hans risikofritt i 2 måneder, og hvis du ikke er fornøyd får du pengene tilbake

kroppsbygging kroppsbygging

Fra 24% til 11% kroppsfett

Becky Runge oppnådde en flott transformasjon med sitt treningsprogram. Hun sier at hvis man vil ha motivasjon og fremgang så må du bruke et treningsprogram som fungerer optimalt. Becky trener etter Body Re-Engineering systemet.

kroppsbygging kroppsbygging

Bygde muskler samtidig som fettet rant av

Det er ikke lett å bygge muskler samtidig som man slanker seg, men det greide Adam Harper. Han gikk opp 8 kilo i muskelmasse og reduserte samtidig 11 kilo kroppsfett. Program: Muscle Gaining Secrets

kroppsbygging kroppsbygging

13 kilo muskler og ned til 6% kroppsfett

Jason VanHeulen brukte MGS treningsprogrammet og gikk ned til 6% kroppsfett samtidig som han bygde 13 kilo muskler på 12 uker. Det er en økning på over 1 kilo muskler i uken!

kroppsbygging kroppsbygging

Trent av Sean #1

Adrian Pace fra Malta ble trent av Sean Nalewanyj og har oppnådd en flott transformasjon (se bildet).

kroppsbygging kroppsbygging

Trent av Sean #2

Dette er enda en av klientene til Sean Nalewanyj. Hvis du leter etter et naturlig kroppsbygging program som ikke krever dop eller farlige treningsmetoder så sjekk ut dette treningsprogrammet.

kroppsbygging kroppsbygging

Trent av Sean #3

Nok en kroppsbygger som Sean har trent. Som bildet viser er det god fremgang kun ved bruk av Sean sine naturlige teknikker, uten dop og farlige preparater. Treningsprogram

kroppsbygging kroppsbygging

Trent av Sean #4

Studier viser at de som ser bra ut... og ser sunnere ut... får mer tilfredsstillende jobber... tjener mer penger... og har mer sex, så det er ingen grunn til å ikke trene! Til høyre er enda et eksempel på at Sean sitt treningsprogram fungerer.

kroppsbygging kroppsbygging

Slanket bort 15 kilo fett og bygget 11 kilo muskler

Samuel Santos har oppnådd en fantastisk transformasjon med Hugo sitt treningsprogram. Dette er definitivt et av de beste treningssystem på internett.

kroppsbygging kroppsbygging

Nettbutikk  |   Trening  |   Kosthold  |   Kosttilskudd  |   © 2007 Kroppsbygging.com