Kroppsbygging
Kroppsbygging  ›  Kroppsbygging

Kroppsbygging

Les alt om kroppsbygging 101: Hvis du ikke kan så mye om kroppsbygging og har lite erfaring med trening så må du starte med det grunnleggende. Dette er KROPPSBYGGING 101. - Treningsprogram: Det viktigste er ikke trengingsprogrammet i seg selv, men selve treningen og hvordan du utfører hver enkelt repetisjon og hvert enkelt sett. - Kroppsbygging for kvinner: Det er mange kvinner som velger å drive med tradisjonell kroppsbygging og muskelbygging i stedet for fitness. Eksplosiv trening: Eksplosiv trening (ballistisk trening) innebærer å løfte ekstremt tunge vekter i en stil ikke vanligvis forbindes med kroppsbygging. - Slanking, ned i vekt: Gå ned i vekt samtidig som du bygger muskler! Kroppsbyggere som driver med slanking kan oppnå like gode resultater som de som "bulker". - Overtrening og stagnasjon: Overtrening er et stort problem i kroppsbygging miljø, og stagnasjon er et minst like så stort og irriterende problem. Her finner du løsningen. - Muskler introduksjon: Den menneskelige kroppen er et sammensatt system. Den består av celler eller små enheter som er organisert for å kunne fungere sammen. Lær om kroppens muskler her. - Bygge muskler: Det dummeste du sannsynligvis kan gjøre når du begynner med å bygge muskler er å etterligne hva du ser i kroppsbyggingsblader. Lær hvordan du kan bygge muskler på realistisk vis her. - Muskelsmerter: Muskelsmerter varierer veldig i intensitet og varighet. Den gode nyheten er at muskelsmerter ofte kan helbredes enkelt med enkle metoder. Les på disse sidene for å finne ut mer. - Styrkeløft og strongman: Hvis du trener for å bli med på strongman konkurranser bør du lese dette. - Styrketrening hemmelighet: Olympiske utøvere har ingen godt beskyttede hemmeligheter for å trene styrke og bygge rå muskelkraft. De gjør bare som deg og meg, bare enda mer, og enda bedre. Vil du bli en olympisk mester. - Bli supersterk: Her er litt ekstra krydder for alle dere som driver med styrketrening. Hvis du vil bli virkelig sterk og lykkes i strongman konkurranser så nytter det ikke bare å trene med vekter på treningsstudioet.

Hvordan bygge muskler

Hvordan bygge muskler

Vil du ha store muskler? Det er ingen hemmelighet som ligger bak, bare enkle fakta. Lær å bygge store muskler og ekstrem styrke du også.

Kroppsbygging nybegynner

Kroppsbygging og trening for nybegynnere

Hvis du ikke kan så mye om kroppsbygging og har lite erfaring med trening så må du starte med det grunnleggende. Dette er kroppsbygging for nybegynnere.

Kroppsbygging for kvinner

Kroppsbygging for kvinner

Kroppsbygging er en mannsdominert sport. Men det betyr ikke at kvinner ikke kan delta. Tvert imot så finnes det mange kvinner som velger å drive med tradisjonell kroppsbygging og muskelbygging i stedet for fitness.

Styrketrening hemmeligheter

Hemmelingheter innen styrketrening

Olympiske utøvere har ingen godt beskyttede hemmeligheter for å trene styrke og bygge rå muskelkraft. De gjør bare som deg og meg, bare enda mer, og enda bedre. Vil du bli en olympisk mester. Les på disse sidene.

Overtrening og stagnasjon

Overtrening og stagnasjon i trening

Overtrening er et stort problem i kroppsbygging miljø, og stagnasjon er et minst like så stort og irriterende problem. Her finner du løsningen.

Eksplosiv trening

Eksplosiv trening

Eksplosiv, eller ballistiske trening innebærer å løfte ekstremt tunge vekter i en stil ikke vanligvis forbindes med kroppsbygging.

Muskelsmerter

Muskelsmerter, livsstil og trening

Muskelsmerter varierer veldig i intensitet og varighet. Den gode nyheten er at muskelsmerter ofte kan helbredes enkelt med enkle metoder. Les på disse sidene for å finne ut mer.

Strongman trening

Intens strongman styrketrening

Her er litt ekstra krydder for alle dere som driver med styrketrening. Hvis du vil bli virkelig sterk og lykkes i strongman konkurranser så nytter det ikke bare å trene med vekter på treningsstudioet.

Start med styrkeløft

Hvordan begynne med styrkeløft og strongman konkurranser

Jeg får en haug med e-post hver uke fra personer som er interessert i Strongman konkurranser og styrketrening generellt. Her tar jeg opp ting som mange lurer på.

Treningsprogram for muskler

Treningsprogram for å bygge muskler og styrke

Det kommer hele tiden folk som anbefaler nye og "bedre" treningsprogram. Det viktigste er ikke trengingsprogrammet i seg selv, men selve treningen og hvordan du utfører hver enkelt repetisjon og hvert enkelt sett.

Helse og livsstil

Helse og livsstil

Din livsstil er avgjørende for din helse. Din helse er avgjørende for ditt liv. Hvis du vil leve et godt liv, så er det viktig at du tar helse på alvor. Mange kroppsbyggere fokuserer for mye på kropp og fysikk i nuet, ikke at de skal leve med kroppen i kanskje 50 til 80 år til.

Helse og kroppsbygging

Helse og kroppsbygging

Det ser ikke alltid sunt ut å være en kroppsbygger. Noen overdriver, og det ender nesten alltid med redusert helse. Sunn kroppsbygging over tid er tingen hvis du er opptatt av å beholde en god helse også når du blir eldre.

Musklene i kroppen

Muskler og menneskekroppen

Det er mer enn 630 muskler i kroppen, og det er ofte sagt at ikke alle muskler fungere likt. Det tar 17 muskler for å smile og 42 for å lage en rynke i ansiktet.