Bodybuilder mat for rask muskelvekst

Hva bør en bodybuilder spise for å bli stor og sterk? Hvilken mat er det lettest å bygge muskler med? Her får du svaret.

bygg muskler på kroppenDenne videoen må du se
Steroidefreaker gå å legg dere! Dette er en gladnyhet til alle som forventer drastisk fremgang uten bruk av steroider eller helsefarlige preparater. Se video om somanabolisk muskeltrening.

Hva du trenger: komplekse karbohydrater, proteiner og fett.

Hvor mye av hver: 55% carbs, 30% protein, og 15% fett.

Komplekse karbohydrater

Kroppen din primære energikilde kommer fra komplekse karbohydrater. Noen eksempler er wholegrain brød, brun ris og havre.
Holdes vekk fra det enkle, raffinerte carbs. Den raffinering prosessen som mange av våre matvarer gå gjennom hva som gjør dem ubrukelig. Noen eksempler er hvitt brød, godteri, kaker.

Komme vekk fra hvit ris og spiser brun ris kan ikke være lett for noen å gjøre, men en enkel endring sånt alene vil begynne å vise resultater i energi-nivåer og snart din kroppsbygning.

Hvis du ikke skal bygge muskler på kroppen da må du ha et middels høyt nivå inntaket av komplekse carbs. Riktig carb inntaket vil sikre at energien ikke kommer fra protein som er opptatt med å bygge din muskel masse, og derfor hindrer noen nedbrytning av muskel vev.

Hvor mye protein?

Skal du lytte til regjeringen helse-etaten og hva deres RDA (Anbefalt daglig Godtgjørelse) er?
Glem alt om sine RDA står for 12-15% av daglige kalorier fra proteiner, Dette er nok for en sofagris, men ikke for deg. Helsemyndighetene ikke ta hensyn til økte krav til intens trening og muskuløse vekt gevinst, så ... ca 30% eller en tredel av det samlede daglige kalorier bør komme fra protein.

FETT - ikke ett fett

For en muskel Builder, en lav-fett diett er mye bedre for vekst enn en ikke-fett diett. Fjerne alle fettet fra kosten kan faktisk tregere muskel vekst, redusere styrke og energi nivåer. Også, hvis du tar med en liten mengde flaxseed olje som er en "bra fett" det kan hjelpe deg i arbeidet med å få mager kroppsvekt.

Kroppen kan bare bruke så mye mat på en sitter slik for et organ builder for å få alle de næringsstoffene som trengs for gode gevinster må han sprer sine måltider utover dagen i 5 eller 6 små i stedet for 2 eller 3 store funn. Spiser for mange kalorier i ett måltid, og de vil konvertere til kroppen fett. Ikke alle kan spise 5 eller 6 måltider om dagen på grunn av planlegging og dette er da å ta kosttilskudd som måltid utskiftninger fornuft.

Hvis du bare starte opp trenger ikke bekymre deg for mye om kosttilskudd. Det eneste du kanskje vil bruke på først, hvis du leter på å pakke på vekt er en kvalitet weight gainer. Velg din vekt kosttilskudd nøye, mange er 80% sukker med svært lite carbs og proteiner. Du kan bruke en lav calorie måltid erstatningsprodukt.

Hvis du bestemmer deg for å prøve en vekt gainer, finn en med en ratio på 1 del protein til to deler carbs (for eksempel 80 gram carbs til 40 gram protein). Disse vekt få produktene er vanligvis under 300 kalorier per pakkefilter, så selv de er ikke nok å regne som et helt måltid for en vekt få programmet, men hvis du mikser dem med lavt fett melk eller juice og et stykke frukt, du nå du har en 500 til 700 calorie, høy protein vekt-gevinst riste.

Du har hørt det før, og det er så sant ... Du er hva du spiser!

Les også andre artikler på kroppsbygging.com om vitaminer, karbohydrater, mineraler, og kosttilskudd.

Nettbutikk  |   Trening  |   Kosthold  |   Kosttilskudd  |   © 2007 Kroppsbygging.com