Kroppsbygging
Kroppsbygging  ›  Kroppsbygging  ›  Eksplosiv trening

Eksplosiv trening

Eksplosiv, eller ballistiske trening innebærer å løfte ekstremt tunge vekter i en stil ikke vanligvis forbindes med kroppsbygging.

eksplosiv, trening, eksplosiv, trening

Eksplosiv trening: Treningen skal være eksplosiv.

I stedet for rolig flytte vekten på en kontrollert måte, stasjonerer du vekten opp i en eksplosiv måte. Hastighet er et viktig poeng her. Målet er ikke "pumpe", som med de fleste trening. Målet er ganske enkelt å løfte en stor mengde vekt så fort som mulig ved hjelp av hele kroppen.

Eksplosiv løfte fører til større core styrke, som vil gjøre kroppen sterkere neste gang du forsøker å løfte vekter i din standard, styrt måte. Eksplosiv trening er det mange nye trenere bruk i det første året eller to med trening, når de ikke vet mye om hva som anses passende form eller løfte hastighet. Ironisk nok, er det i denne tidsperioden at mange bodybuilders gjøre det beste ut gevinster. Kanskje det er noe til det.

Hurtig rykk muskel fiber blir brukt når musklene blir bedt om å løfte i denne eksplosive måte. Siden de er større og mer rikelig enn treg nappe muskel fiber, og de er ofte neglisjert i standard Kroppsbygging trening, er du i stand til å stimulere til et nytt sett av muskelen til å vokse. Muscle fiber typer er et emne som ofte overses i Kroppsbygging, som er snodig i en sport hvor vokst menn vil måle proteinet ned til den enkelte gram. Kanskje hele "klynger" av muskel fiber som blir neglisjert, og bodybuilders ofte ikke synes å være bekymret. Bruk av ulike teknikker, inkludert eksplosiv trening, som gjør at bodybuilder for å stimulere disse fiber, som kan føre til ny vekst. Og helt til slutt, flytte tyngre vekter vil legge til motivasjon og ta turen til treningsstudioet mer spennende.

Noen øvelser er mer effektive enn andre når det kommer til eksplosiv trening. Sammensatte bevegelser alltid fungerer best. Være i stand til å rekruttere en kjerne ressurser for å hjelpe til med heiser er svært nyttig. Benk trykk, stående militære trykk, og squats er gode bevegelser å bruke når du forsøker eksplosiv trening. Bruk alltid en spotter. Også, bruker ekstra tid hver trening for å strekke og varm opp settene. Sannsynligheten for skader er større ved bruk sprengstoff kraft til å løfte en vekt i stedet for den vanlige muskel grupper. Men fordelene kan være verd risikoen. Den veksten som skjer i kroppen er tvunget til å tilpasse seg denne stressende nye arbeidsmengde vil føre til nye muskel vekst. Kroppen er en kraftig organisme, som tilpasser seg bare om alt du kan kaste på den, så hvorfor ikke kaste noen tunge vekter på det fra tid til annen?

Hemmeligheter for å øke eksplosivt i muskelmasse

Vil du vite en enkel kroppen bygge veier trene spissene som vil eksplodere på muskel massen? Dette populære kroppen bygge teknikken har vært brukt i årevis, men ikke snakket om så mye lenger. Derfor muskel bygging entusiaster, mangler en stor mulighet ved ikke å ta fullstendig nytte av denne resultater påvist muskel massen byggherren. Bare følg rådene nedenfor, og du vil raskt begynne å se mer muskler på kroppen din som du trene smartere, ikke hardere.

I kroppen å bygge, for at muskelen utviklingsprosess for å oppstå, det er behov for en høy intensitet stimulans plasseres på den musculature systemet. Når dine muskler er overbelastet i kraft større enn på et tidligere tidspunkt, menneskekroppen krever at bestemte muskel gruppen til hypertrofi eller øke større. Således er det en økning i muskel-styrke og størrelse. De muskel-systemet tilpasser seg enhver lagt vekt plasseres på det.

En stor overbelastning av makt må plasseres på den robust system for kroppen å bygge veier trene muskelen resultater å oppstå. Jo sterkere kraft eller tyngde heist, i større grad at muskelen vil bli stimulert for maksimal muskel vekst. Derfor, for at denne muskelen byggeprosessen å oppstå, viss intensitet genererer kroppen bygge veier trene teknikkene må være innarbeidet i din Vektløfting programmet.

En av de mest effektive kroppen bygge veier trene teknikker er negativt eller også kalt eksentriske sammentrekning trening. Negativ trening steder en stor etterspørsel på muskel, enda mer enn bare å løfte en vanlig vekt. Det legges vekt er det som er ansvarlig for å levere raske muskel bygging resultater.

Et negativt eller eksentrisk sammentrekning er når en bestemt type muskel sammentrekning der motstanden er større enn kraften fra muskelen, slik at muskelen forlenger som IT-kontrakter. Tenk på en ekstremt tung vekt som blir plassert i hånden, og du ikke klarer å holde den opp. Prøver å heise denne vekten opp hver muskel fiber prøver å løfte det, men styrken er litt for utfordrende, slik at armen din, med tung vekt knyttet til den raskt begynner å tregere o bakken. Tenk på det som en bremsekloss forsøker å stoppe motstanden fra fremover.

Andre eksempler er inkludert gjør en benk trykk. Når du skyve bar helt inn hele armen forlengelse du sakte lavere bar ned igjen til brystet ditt. Sakte senke bar ned, prøver å holde laste opp, er det som kalles en eksentrisk sammentrekning.

Den menneskelige muskel-systemet kan løfte opp til 40% mer vekt i løpet av den eksentriske sammentrekning i forhold til den konsentriske muskel sammentrekning. Den konsentriske muskel sammentrekning, eller positiv bevegelse under en heis, når det er en forkortelse av muskel fiber. Et annet ord den positive bevegelsen anses bevegelser som curling, trykke, eller trekke ned motstanden.

Den 40% mer vekt eller motstand plasseres på en målrettet muskel øker din trening intensitet eller plasserer en større etterspørsel på muskel. Dermed gir den optimale stimulans for kroppen å bygge muskel vekst og utvikling.

Hvorfor kan menneskekroppen løfte mer motstand på den negative repetisjon i forhold til de positive, konsentriske muskel sammentrekning? Det hele kommer ned til ett verk-intra muskuløse friksjon. Friksjonen på de regulær, konsentriske muskel sammentrekning er mye høyere sammenlignet med negative REP. Derfor menneskekroppen kan løfte mer i løpet av den eksentriske sammentrekning versus konsentriske. Dette er grunnen til negativer er viktig å innlemme i en vellykket body building vekt løfte programmet.

Når du gjør en negativ er det alltid best å bruke en spotter eller to på din side for å bidra til å løfte tyngre vekten tilbake til normal startposisjon så kan du forsøke å holde vekten opp igjen for nok en representant som tyngdekraften hjelper til med å tvinge det ned. Ditt mål bør være å prøve og sakte lavere vekten på et tall for 8-10 sekunder. Fortsette å kjempe for gjentakelse ved ikke å la den gå tilbake til sitt opprinnelige utgangspunkt for en repetisjon før disse 8-10 sekunder har utløpt. Gjøre en slik ekstremt høy vekt trening intensitet, anbefales det ikke å utføre denne svært effektive muskel bygge teknikk mer enn et par ganger hver måned for hvert av dine viktigste Vektløfting bevegelser.

Vær oppmerksom på at den negative kroppen bygge veier trene teknikk er påvist å øke skader i muskel fiber, og intensivere den forsinkede utbruddet muskel mhet (DOMS). Det er alltid lurt å rådføre deg med legen før en gang i en så høy intensitet kroppen bygge veier trene protokollen. Denne ekstra muskel fiber traumer er et resultat av høyere intensitet trening. Sammen med høyere intensitet trening kommer raskere muskel massen øker.

Bygge muskler er enkelt så lenge du bruker den negative gjentakelse, en av de mest effektive kroppen bygge veier trene teknikker for all tid. Jeg kan ikke oppfordre deg nok til å følge denne muskelen opplæring tips. Du vil raskt generere mer muskler enn det noensinne var mulig.

Hvordan bygge muskler

Hvordan bygge muskler

Vil du ha store muskler? Det er ingen hemmelighet som ligger bak, bare enkle fakta. Lær å bygge store muskler og ekstrem styrke du også.

Kroppsbygging nybegynner

Kroppsbygging og trening for nybegynnere

Hvis du ikke kan så mye om kroppsbygging og har lite erfaring med trening så må du starte med det grunnleggende. Dette er kroppsbygging for nybegynnere.

Kroppsbygging for kvinner

Kroppsbygging for kvinner

Kroppsbygging er en mannsdominert sport. Men det betyr ikke at kvinner ikke kan delta. Tvert imot så finnes det mange kvinner som velger å drive med tradisjonell kroppsbygging og muskelbygging i stedet for fitness.

Styrketrening hemmeligheter

Hemmelingheter innen styrketrening

Olympiske utøvere har ingen godt beskyttede hemmeligheter for å trene styrke og bygge rå muskelkraft. De gjør bare som deg og meg, bare enda mer, og enda bedre. Vil du bli en olympisk mester. Les på disse sidene.

Overtrening og stagnasjon

Overtrening og stagnasjon i trening

Overtrening er et stort problem i kroppsbygging miljø, og stagnasjon er et minst like så stort og irriterende problem. Her finner du løsningen.