Kroppsbygging
Kroppsbygging  ›  Kroppsbygging  ›  Helse og kroppsbygging

Helse og kroppsbygging

Det ser ikke alltid sunt ut å være en kroppsbygger. Noen overdriver, og det ender nesten alltid med redusert helse. Sunn kroppsbygging over tid er tingen hvis du er opptatt av å beholde en god helse også når du blir eldre.

helse, og, kroppsbygging, helse, og, kroppsbygging

Helse og kroppsbygging: Helse og kroppsbygging.

Når folk snakker om kroppens bygning, de automatisk tenke godt oiled, pumpet opp musklene på stranden bums og treningsstudio organer. Det conjures bilder av solbrente legemer straining under flere pounds av vekt og bruker mest state-of-the-art Instrumenter av tortur for å oppnå den perfekte formen.

Dette er ikke uvanlig. De fleste ville ikke listen kroppen bygningen som et skritt mot å få og opprettholde en sunn kropp. Øvelse, men kanskje ikke kroppen å bygge. Men kroppen bygningen kan mer enn å bare skape symmetri og størrelse. Det bidrar også til å styrke kroppen og utvikle fleksibilitet og atletisk ytelse.

Body bygningen kan også bidra til å utvikle resistens og det gjør ikke vondt at det faktisk bidrar til en bedre søker og veldefinerte kropper.

Alibis og unnskyldninger for å holde seg borte fra Kroppsbygging

Du må ha hørt om dem før. Mennesker som nekter å bodybuild mener at utviklingen musklene vil gjøre dem tyngre og dermed tregere og at musklene vil bare gå tilbake til fett når du stopper. Disse er utro.

Musklene er de største som driver hver bevegelse som vi gjør. Sterkere, større muskler bare bety at vi kan bevege seg bedre og har bedre fleksibilitet. Hvis ja muskler kan trege en person ned, deretter sprinten løpere skal være tynn. Større muskler kan gjøre deg utseendet og større, men de vil ikke påvirke deg ned.

Muskler vil aldri bli fett fordi de er to forskjellige vev. Hvis treningen er stoppet, vil de krympe over tid fordi de ikke brukes. Folk som slått fra muskel-bundet til fett kan ha stoppet opplæring og økt sin mat forbruk i denne perioden, slik at deres organer til å lagre mer fett og mindre brenne kalorier.

Sju trinn for å lykkes i kroppen bygning for helse

1. Utvikle et mål.Ingenting noensinne lyktes uten en plan eller om det jeg gjorde, så det må ha vært en fullstendig Fluke. Vet du hva du hva du skal oppnå og hvordan du har tenkt å gjøre det, om du bare ønsker å få mer muskler og miste fett, må du ha et klart mål om hva du forventer å få og hvordan du skal komme deg dit.

2. Få en god fysikk. Du må legen din er greit hvis du planlegger å inkludere kroppen bygningen i din diett, og spesielt hvis du er en nybegynner. Få en grundig sjekk opp for å sikre at kroppen din er i stand til den fysiske treningen vil det være under. Kontroller at hjerte-funksjoner er godt og stødig, og at du har et sunt lever og nyrer.

3. Velg et treningsstudio. En idiot-sikkert, kanskje, men han kom rett gym kan hjelpe din rutine mer enn du skjønner. Velg et treningsstudio som er beleilig lokalisert i nærheten av ditt hjem eller kontor. På den måten har du ingen unnskyldning for ikke å gå. Velg et treningssenter hvor du blir komfortabel ikke bare med utstyret, men med instruktører i tillegg.

Hvis du er en pålitelig selvtillit forrett og foretrekker litt mer privatliv, kan du også velge å ha ditt eget treningsstudio hjemme. Det er faktisk ikke nødvendig å kjøpe fancy utstyr umiddelbart; bare starte med det grunnleggende og deretter gradvis legge derfra. Hvis du starter liten, kan du finne ut hvilket utstyr du trenger for å kjøpe, mens du går. Dette er bedre enn å bli sittende fast med ekstra utstyr som du ikke skal bruke.

4. Bruk et program som passer til ditt nivå. Hvis du er en nybegynner, er det sansels å plukke en Kroppsbygging rutine som er for avanserte eller for å gå inn i et treningsstudio ikke vite hvor du skal begynne. Kroppen din thrives på gradvis endres slik at du kjøre risikoen for skader deg hvis du prøver å løfte mer enn du burde. Tenk på din trening og dine mål og få et program som passer for deg.

Prøv å sjekke litt informasjon om Kroppsbygging rutiner for nybegynnere å bli kjent med dine valg. Du kan sjekke ut bøker, magasiner og nettsteder eller gå til en profesjonell og har egen rutine som er spesielt utviklet for deg. Normalt gym medlemskap inkluderer denne tjenesten, så kan det være lurt å be om nærmere detaljer når du blir med ett.

5. Utvikle en fornuftig diett.Ja, du trenger en. Tror ikke at når du starter Kroppsbygging kan du laste opp på søtsaker og salter alle du vil. Hensikten med en Kroppsbygging rutine for deg å miste fett og erstatte den med mager muskel. Riktig kosthold vil gi deg den riktige typen næring til energi, bein og muskel vekst og utvinning.

6. Kosttilskudd kan være farlig.Ikke stole for mye på Kroppsbygging kosttilskudd. Med alle de løftene trykket på etikettene og entusiastiske annonser på TV, du kan bli fristet til å bare være avhengig av tilskudd for å gjøre jobben for deg. Kosttilskudd bare legge til rutine, og skal ikke ta plassen til en riktig kosthold og trening. Bare når treningen er økt bør du vurdere å ta Kroppsbygging kosttilskudd med diett.

7. Søvn og hvileer veldig viktig i generelle helse, og særlig når du er Kroppsbygging. Kroppen og spesielt på muskler, trenger tid til å gjenopprette etter et godt arbeid ute. Sørg for at du får minst 8 timers søvn for å la kroppen din til å vokse og krefter. Thomas Proctor er eier og web-master av kroppen tok for helse-nettstedet. Dette nettstedet ble utviklet under forsøk på å komme sterkere for Fjellklatring. Han fant en mangel på informasjon var tilgjengelig for nybegynnere nærmer den idretten fra en ikke tradisjonelle vinkel, prøver å bare bli sterkere, tonet og sunnere uten å utvikle store muskler samtidig.

Naturlig kroppsbygging

Hvis du vil bli sterkere, er det to måter du kan oppnå dette. Den første måten er du nødt til å stole på spise vaner og vekt. Dette vil hjelpe deg å sette på ekstra kroppen fett og din styrke kan virke forskjellig på grunn av en økning Ion vekt.

Den første metoden er skissert er ikke den riktige måten å bygge muskel makt; det faktisk øker fatness og skaper en rekke helseproblemer. Den riktige metoden er gjennom naturlig Kroppsbygging å bygge muskler raskt. Dette tillater deg å bygge muskler, og dermed økende makt. Det sikrer også at du ender opp med mindre fett kroppen.

Kroppsbygging tilbyr store helsemessige fordeler, samtidig som tillater deg å oppnå en tonet og definert fysikk. Den beste måten å nærme bygge muskler er det naturlig måte. En Kroppsbygging treningen som er best er veien å gå. Det er mange tips du kan følge, slik at du kan øke størrelsen på muskulaturen gjennom Kroppsbygging teknikker og å lage, at chiseled og sterk utseendet du ønsker raskere.

Det første tipset er å bruke utfordrende vekter. Dette vil gjøre deg sterkere med hver trening økt. Flere vekter og mindre gjentakelser vil hjelpe deg å få en økning i muskel størrelse. Men prøv å gjøre det først med en trener for å få fordeler av dette programmet. Ikke gjør det for mer enn en halv time hver dag.

Neste råd er å fokusere på en enkelt muskel gruppe en dag i uka. Ved å trene en muskel gruppe om gangen, og la dem hvile, er du tillater dem å utvikle og vokse større mens de krefter. Overexerting en muskel gruppe uten å gi dem en sjanse til resten forhindrer dem fra å vokse mellom trening økter. Hvis du vil bygge muskler fort da har du nå fått rett spor.

Noe som du burde virkelig tenke på er å bli med et treningsstudio, få noen hånd vekt, eller kjøp noen dumbbells for bruk i hjemmet. For mange folk, bli med et treningsstudio er en enklere valg fordi de ikke har plass hjemme for treningen utstyr og fordi et treningsstudio tilbyr en rekke treningen alternativer.

Hoveddelen grupper bør du målrette for et alt rundt treningen din skuldre, bryst, rygg, triceps, biceps og bein mens de gjør vekt trening. Husk også å trene din abdominals. Bare da hele kroppen får en utmerket ramme.

Hvordan bygge muskler

Hvordan bygge muskler

Vil du ha store muskler? Det er ingen hemmelighet som ligger bak, bare enkle fakta. Lær å bygge store muskler og ekstrem styrke du også.

Kroppsbygging nybegynner

Kroppsbygging og trening for nybegynnere

Hvis du ikke kan så mye om kroppsbygging og har lite erfaring med trening så må du starte med det grunnleggende. Dette er kroppsbygging for nybegynnere.

Kroppsbygging for kvinner

Kroppsbygging for kvinner

Kroppsbygging er en mannsdominert sport. Men det betyr ikke at kvinner ikke kan delta. Tvert imot så finnes det mange kvinner som velger å drive med tradisjonell kroppsbygging og muskelbygging i stedet for fitness.

Styrketrening hemmeligheter

Hemmelingheter innen styrketrening

Olympiske utøvere har ingen godt beskyttede hemmeligheter for å trene styrke og bygge rå muskelkraft. De gjør bare som deg og meg, bare enda mer, og enda bedre. Vil du bli en olympisk mester. Les på disse sidene.

Overtrening og stagnasjon

Overtrening og stagnasjon i trening

Overtrening er et stort problem i kroppsbygging miljø, og stagnasjon er et minst like så stort og irriterende problem. Her finner du løsningen.