Kroppsbygging
Kroppsbygging  ›  Kroppsbygging  ›  Kroppsbygging for kvinner

Kroppsbygging for kvinner

Kroppsbygging er en mannsdominert sport. Men det betyr ikke at kvinner ikke kan delta. Tvert imot så finnes det mange kvinner som velger å drive med tradisjonell kroppsbygging og muskelbygging i stedet for fitness.

kroppsbygging, kvinner, kroppsbygging, for, kvinner

Kroppsbygging for kvinner: Kroppsbygging for kvinner.

Det er mange kvinner der ute som ønsker å lære hvordan man begynner å bygge muskler og drive seriøs kroppsbygging, men det er virkelig ikke mye av informasjonen der ute som er utformet for den kvinnelige kroppsbygger.

Som kvinne har jeg fått opplæring i nesten et tiår nå og i den tiden jeg har lært mye av det som trengs for å være vellykket og jeg vil dele den med deg.

Jeg tror den beste øvelsen du kan gjøre er deadlift. Dette er den mest sammensatte øvelse som du kan fysisk gjøre på treningsstudio. Det fungerer på de fleste musklene i kroppen, alle samtidig. Studier har vist at du gjør denne type øvelse faktisk vil produsere en bestemt type stress på musklene som faktisk oppfordre dem til å ha mye større mengder vekst. Jeg tror det er en verdifull del av kvinners Kroppsbygging workout rutine.

En annen øvelse som ikke rutinemessig kan gå uten er benken trykk. Det er den mest sammensatte øvelsen designet for den øverste organ. Det vil arbeidet ditt bryst, triceps og skuldre, oppmuntre til en rekke muskel vekst i disse områdene.

Sist, men ikke minst for kvinners Kroppsbygging workout rutiner er squats. Dette er den ultimate lavere kroppen mosjon. Det fungerer på alle deler av bena og i rundt glute området. Det gir den samme type stress som deadlift, som oppmuntrer til en mye mer effektiv form av muskel vekst og vil føre til bedre resultater over tid.

Kvinner Kroppsbygging er mer om fysisk kondisjon, vekttap, og generelt god helse. Mange kvinner er oftere Kroppsbygging som metode for å miste vekt. Fettet blir til muskler, det overskytende vekt faller av, og vekten som oppholder seg bak er sunt, tonet muskel, så du se enda tynnere og sunnere enn andre folk på samme vekt nivå.

I utgangspunktet miste vekt er ganske enkel. Du trenger å brenne mer kalorier enn du tar i, og det er her kvinner Kroppsbygging er så nyttig. Ved å brenne kalorier med trening, kan du ende opp med å brenne mer kalorier enn du tar inn også muskelen vil brenne flere kalorier enn flab, slik at du får en ekstra fordelen.

En god trening vil øke metabolismen, slik at kroppen vil fortsette å brenne kalorier i lang tid etter at treningen er avsluttet, slik at du får en ekstra fordelen der også.

Mange kvinner bodybuilders finner ut at du gjør noen vekt trening og styrke øvelser sammen med aerobic øvelser som de er i stand til å brenne mer kalorier enn bare å gjøre aerobic øvelser selv. Det er en stor en to slag som den var, for aerobic øvelser for deres hjerte og lunge-condition, vekt trening for muskel-tone og utvikling.

Det pleide å være uvanlig å se en kvinne som arbeider med vekt løft, men det blir mer vanlig nå. Oddsen er, kvinnen er ikke prøver å bli den neste Ms Olympia, men er bare for å prøve tape vekt og tone opp.

En kvinne som arbeider ut en tendens til å ha færre helsemessige problemer som for eksempel forkjølelse, og når de gjør bli syk, utvinningen tid har en tendens til å bli raskere også. Dette er en annen god grunn at alle kvinner bør trene.

Så husk, en tonet kropp er ikke bare en sexy kropp, men det er en sunn kropp så vel.

Kosttilskudd for kvinnelige kroppsbyggere

Kroppsbygging er ikke bare populær hos menn, er det i økende grad å bli populær hos kvinner også. For å møte denne økende etterspørselen, Kroppsbygging kosttilskudd laget utelukkende for kvinner har vært vist.

Årsaken til de ulike kosttilskudd ligger innenfor kroppen forskjeller på menn og kvinner. Den Kroppsbygging kosttilskudd for menn har ulike ingredienser gjort for å påvirke den mannlige kroppen på en bestemt måte. For eksempel, ville det ikke være tilrådelig for en kvinne å bruke testosterone booster, ettersom det vil føre til ekstra hår vekst og en mye dypere stemme. En kvinne som åpenbart ikke vil disse typer bivirkninger, vises ingen rolle hvor gode de Kroppsbygging supplement kan fungere.

Det er noen få Kroppsbygging kosttilskudd som er helt egnet for kvinner, imidlertid. Et slikt supplement er CREATINE. Du kan finne spesielle creatines laget bare for kvinner, som Femme Advantage CREATINE. Denne og andre creatines laget spesielt for kvinner er designet for å eliminere uønskede bivirkninger som en tradisjonell CREATINE kan føre til en kvinne. Disse bivirkninger inkluderer cramps, dehydration, urolig mage, og andre irriterende bivirkninger som du sikkert vil unngå.

Vitamin B Kroppsbygging kosttilskudd hjelpe kroppen din på mange måter. Først og de øker effektiviteten i den metabolske prosessen med carbs, proteiner og fett. Dernest, vitamin B er også viktig for helsen til håret, huden og øynene.

Bruk kalsium Kroppsbygging kosttilskudd for å holde beina solid og sunn. Sterke bein er spesielt viktig når du er Kroppsbygging, de bidra til å gi stabilitet i kroppen din som du må nok av.

Hvis du har fett å brenne, må du ta vare på den før du kan begynne å bygge muskel. Bruk fett brennere for å hjelpe i kampen for å banke fettet av. Fat brennerne vil gi deg den energien og metabolisme vitamininnsprøytning du trenger for å få jobben gjort raskt og effektivt. Vær forsiktig når du bruker fett-brennere, men. Noen kan vise seg å være farlig, og det er best å bruke dem i moderasjon og blandet med en sunn diett.

Protein Kroppsbygging kosttilskudd for kvinner er perfekt siden proteiner er å betrakte som en av de mest essensielle næringsstoffer for å bygge muskel. Du vil finne et bredt utvalg av protein tilskudd tilgjengelig, det meste av den kommer i pulver form, så det er enkelt å blande seg med en drink eller riste. Du kan favorisere kosttilskudd som er soy eller whey basert. Disse naturlige kosttilskudd og svært effektiv i å levere alle proteiner en kropp behov for kvalitet muskel-produksjon.

Hvordan bygge muskler

Hvordan bygge muskler

Vil du ha store muskler? Det er ingen hemmelighet som ligger bak, bare enkle fakta. Lær å bygge store muskler og ekstrem styrke du også.

Kroppsbygging nybegynner

Kroppsbygging og trening for nybegynnere

Hvis du ikke kan så mye om kroppsbygging og har lite erfaring med trening så må du starte med det grunnleggende. Dette er kroppsbygging for nybegynnere.

Styrketrening hemmeligheter

Hemmelingheter innen styrketrening

Olympiske utøvere har ingen godt beskyttede hemmeligheter for å trene styrke og bygge rå muskelkraft. De gjør bare som deg og meg, bare enda mer, og enda bedre. Vil du bli en olympisk mester. Les på disse sidene.

Overtrening og stagnasjon

Overtrening og stagnasjon i trening

Overtrening er et stort problem i kroppsbygging miljø, og stagnasjon er et minst like så stort og irriterende problem. Her finner du løsningen.

Eksplosiv trening

Eksplosiv trening

Eksplosiv, eller ballistiske trening innebærer å løfte ekstremt tunge vekter i en stil ikke vanligvis forbindes med kroppsbygging.