Mat etter trening

Å spise etter trening er veldig viktig, men minst like viktig er det å tenke over hva man spiser. Er du en av de som stapper i deg frossenpizza og cola etter trening, og lurer på hvorfor du ikke klarer å bygge muskler og styrke?

bygg muskler på kroppenSlik blir du stor og sterk uten steroider
Steroidefreaker gå å legg dere! Dette er en gladnyhet til alle som forventer drastisk fremgang uten bruk av steroider eller helsefarlige preparater. Se video om somanabolisk muskeltrening.

Spise rett mat til rett tid Hvis du er tung i workout program som er utviklet for å hjelpe deg å bygge muskler og få vekt, er sjansene du har sett på den ernæringsmessige faktorer som vil komme inn i lek med dette målet.

Dessverre så har mange mennesker er fremdeles sliter med å få sin post-workout måltider høyre, som faktisk koster dem å lykkes når han prøver å bygge muskel.

Post-workout måltid skal være så viktig, fordi hovedsak er det på dette tidspunktet at kroppen er "fylt" skal bygge muskler og er minst sannsynlig å tjene fett. Derfor bør du ønsker å optimalisere denne muligheten til å bygge ny masse, uten å se et tilsvarende fett gevinst.

Videre din Anabole hormoner er også optimalisert på dette punktet, som virkelig kunne øke vekten gevinst.

Dette sagt, her er noen toppen post-workout carb kilder du bør tenke på rett etter du er ferdig med treningen.

Klebrige frokostblanding

Mens mange mennesker tror du trenger for å holde seg borte fra KLEBRIGE frokostblanding, rett etter en trening kan det faktisk være en fantastisk kilde til raskt å handle carbs som erstatter muskel Glykogen. I tillegg til dette - det er gøy!

Som helst kan du øke ønske om å spise når du prøver å bygge muskler, det er en veldig bra ting.

Perogies

Neste opp er en felles maten du spiser under ferien middager, men ofte blir oversett for post-workout
måltider. Perogies faktisk er en fantastisk kilde til karbohydrater og inneholder ikke alle som mye fett selv.

Dette gjør dem til et optimalt valg - pluss de er ganske lett å transportere å ha på vei hjem fra treningsstudioet.

Sushi

For alle dere sushi elskere der ute, dette er også en god mat å spise etter trening. Igjen, som klebrig ris kommer til å være en rask fungerende kilde til carbs, som i vesentlig grad er den viktigste tingen du ønsker på dette punktet.

Mens noen varianter av sushi vil ha noen proteiner, er dette definitivt ikke en dårlig ting som du trenger en god mengde protein i post-workout måltid som godt (faktisk du sannsynligvis vil legge til en ekstra kilde til proteiner for å bli virkelig at du møter dine behov).

Iskrem smørbrød

Endelig, den siste uvanlig post-workout mat som folk overse det betyr fungerer bra, er isen sandwicher. Tro eller ikke, disse kan definitivt hjelp med muskel-bygning ferdigheter som de er også relativt lave i fett, men høy i glukose - som påfyll at muskel-glukose raskt.

Videre, disse er fine, siden de er forkjølet, som normalt er det noen som er nettopp ferdig med en hard trening vil.

Så neste gang du er tom for ideer for post-workout måltider, være sikker på at du beholder disse i tankene.

Spiser for mye av noe i mellom kan ende opp i kvalmt resultater. Karbohydrater, fett og proteiner som du forbruker på en dag skal vedlikeholdes på en balansert måte. Aldri spise for mye av noe. Andre idrettsutøvere bare spiser feil type mat som de ender opp med å måtte lagre ubrukelig fett. Ikke bare det, deres motstand mot noen sykdom synker ned. Riktig planlagt menyen for hva du spiser daglig er et must. La meg bryte ned noen av de typer mat som inneholder proteiner som du trenger. For de som ønsker å få et bilde av en fullstendig masse muskler, må han spise kvalitet type matvarer.

Mange folk lurer på Hvordan bli dratt raskt? Vel det meste avhenger av maten du spiser. Her er en liste over matvarer for å bygge muskel-innhold raskt: mange proteiner, på jakt etter meieriprodukter som melk, egg hvite, Skummet melk, fett gratis ost og cottage cheese bør gjøre protein justeringer for deg. Animal kjøtt kan også inkluderes som kyllingbryst, lener kjøttstykker av okse, og Tyrkia bryster er en av dem som kunne produsere proteiner du trenger. For karbohydrater, en må spise starchy typer mat som poteter, havremel, en krem med ris og en krem av wheat.And for fett, olivenolje, og canola olje bør gjøre triks. Eating balansert typer mat kan gi deg masse muskler som er bygd naturlig. Men for å være sikker, kan følgende enkle retningslinjene i enkelte muskel bygging programmet bør også hjelpe deg i å oppnå det du ønsker.

En av de viktigste aspektene ved Kroppsbygging er å få en kropp å bygge programmet og holde seg til programmet. Grunnen til at så mange gir opp og mislykkes fordi de ikke bruker en påvist systemet vil garantere raske resultater. En god muskel bygging programmet vil også gi deg massevis av motivasjon som vil holde deg i gang.

Nettbutikk  |   Trening  |   Kosthold  |   Kosttilskudd  |   © 2007 Kroppsbygging.com