Kroppsbygging
Kroppsbygging  ›  Kroppsbygging  ›  Musklene i kroppen

Muskler og menneskekroppen

Det er mer enn 630 muskler i kroppen, og det er ofte sagt at ikke alle muskler fungere likt. Det tar 17 muskler for å smile og 42 for å lage en rynke i ansiktet.

muskler, kroppen, musklene, i, kroppen

Musklene i kroppen: Muskler og menneskekroppen.

Den menneskelige kroppen er et sammensatt system. Den består av celler eller små enheter som er organisert for å kunne fungere sammen. Hver kropp er koordinert av nerve celler i hjernen, om det er bevegelse i øynene eller hjerterytme. I kroppen, musklene er en av de viktigste bestanddeler. De står for 40 prosent av kroppsvekt. Dette er vev eller materialer med spesialiserte celler. Muskler er laget av elastisk fiber som kan kontrakten og slappe av. Den contractile natur Muscle muliggjør ulike organ bevegelser, en oppreist holdning og bestemt form til en menneskekroppen. For eksempel løfte en boks involverer handlingen av muskler i hendene.

Muskel er den drivkraft av kroppen. Det opprettholder kroppstemperatur så vel som leverer energi fra lagret glukose. Det er musklene konvertere karbohydrater mottatt fra mat til Glykogen eller glukose. Det frigir lagret glukose som energi, når en bestemt kroppsdel blir oppbrukt. Hvert organ i kroppen har bestemt muskler koblet til bein, muskler og organer til å hjelpe dem å utføre sine funksjoner.

I en menneskekroppen er det tre typer muskler, nemlig skjelett muskler, glatte muskler og enkelte muskler. Skeleton musklene er store muskler og hjelper kroppen til å flytte. Disse musklene er fleksible og frivillige i naturen. Det vil si at mennesket bevisst kontrollere sine bevegelser. De som er teknisk kjent som striated muskler, slik de vises striated sett under et mikroskop. Noen av de vanligste eksempler på skjelettet eller frivillig eller striated muskler er musklene i hender og bein.

Glatte muskler, derimot, er funnet i magen, fordøyelsesenzymer system, luft-passasjen og blodkar. Den tredje typen muskulatur, de enkelte muskler, er funnet i sentrum alene. Ulikt striated muskler, glatt og enkelte er ikke-striated muskler. Disse musklene er ufrivillig i naturen. Det er bevegelsen av ikke-striated eller ufrivillig muskler, for eksempel glatt og enkelte muskler, er guidede eller automatisk styrt av nervesystemet.

Musklene er utsatt for slitasje. Det kan skje på grunn overdrive av muskler, Muscle fatigue forårsaket fra å være i en sovende stilling, eller dehydration forårsaket av overdreven tap av kroppens væske og viktige mineraler. Det kan også oppstå fra sykdommer og skader som skader bestemte områder i en muskel. Hence, for å holde dem fleksible og i form, man har behov for å trimme og trene på et rutinemessig bevegelse av alle de frivillige musklene.

Grunnleggende om å bygge muskler vha trening

Muskel Vekst er en svært viktig del av muskel-utvikling. Som kroppen vokser så gjør muskelen. Musklene er de lagerbygning av energi. De butikken Glykogen eller glukose fra maten (særlig karbohydrater) som forbrukes. Senere, den muskelen konverterer glukose og leverer energi som, og når kroppen krever. I et vanlig menneske, Muscle Vekst er avhengig av menneskelig vekst hormoner, næringsrik mat og type fysisk aktivitet er involvert.

Normalt i en kropp, en muskel bryter ned for å bli re-bygget igjen. I prosessen med å gjenoppbygge aktivitet, når det samles mer enn det som blir brutt ned, blir muskelen er sagt å vinne. Dette innebærer en økning i massen og vekst samtidig. Det er påvist at en mer muskuløse kroppen bidrar til å redusere fett, bedre lifespans.

Med økende behov for en godt tonet kropp, flere og flere mennesker er løse å arbeide for avansert øvelse regimer som lover å konvertere musklene til fett. De tar opp lett trening, hjerte-øvelser og aerobics, sammen med en sunn diett. I muskel-building-aktiviteter, spesielt i tilfelle av kroppen utbyggere, den Muscle Vekst eller hypertrofi er arbeidet på. Det vil si at personen er involvert i kroppens bygning prøver å oppnå unormal utvidelse av muskler. Her de benytter seg av kilder støttefag for å øke celler eller massen av muskel.

For eksempel, en person er involvert i Kroppsbygging prøver vekt løft, høy-protein drinker, steroider eller hormonelle injeksjoner for å mutate eller aktivere vekst relaterte celler. Muskler er involvert i å bryte opp og ombygging aktivitet er bedre kjent som protein turnover. I denne prosessen, når muskel-ombygging aktivitet øker over hastighet på muskel-havariet, er det en muskel få en vekst. Forskere har identifisert myostatin gener som er involvert i å kontrollere veksten av muskler i kroppen. Det har også blitt identifisert som en mutation eller blokk i genene vil hjelpe i muskel masse og vekst. Muskel Vekst er viktig for å bygge muskler for å kjempe fett og flab, og for å holde passe.

Hvordan bygge muskler

Hvordan bygge muskler

Vil du ha store muskler? Det er ingen hemmelighet som ligger bak, bare enkle fakta. Lær å bygge store muskler og ekstrem styrke du også.

Kroppsbygging nybegynner

Kroppsbygging og trening for nybegynnere

Hvis du ikke kan så mye om kroppsbygging og har lite erfaring med trening så må du starte med det grunnleggende. Dette er kroppsbygging for nybegynnere.

Kroppsbygging for kvinner

Kroppsbygging for kvinner

Kroppsbygging er en mannsdominert sport. Men det betyr ikke at kvinner ikke kan delta. Tvert imot så finnes det mange kvinner som velger å drive med tradisjonell kroppsbygging og muskelbygging i stedet for fitness.

Styrketrening hemmeligheter

Hemmelingheter innen styrketrening

Olympiske utøvere har ingen godt beskyttede hemmeligheter for å trene styrke og bygge rå muskelkraft. De gjør bare som deg og meg, bare enda mer, og enda bedre. Vil du bli en olympisk mester. Les på disse sidene.

Overtrening og stagnasjon

Overtrening og stagnasjon i trening

Overtrening er et stort problem i kroppsbygging miljø, og stagnasjon er et minst like så stort og irriterende problem. Her finner du løsningen.