Kroppsbygging
Kroppsbygging  ›  Kroppsbygging  ›  Overtrening og stagnasjon

Overtrening og stagnasjon i trening

Overtrening er et stort problem i kroppsbygging miljø, og stagnasjon er et minst like så stort og irriterende problem. Her finner du løsningen.

overtrening, overtrening, og, stagnasjon

Overtrening og stagnasjon: Overtrening og stagnasjon i trening.

Hva gjør du når du blir overtrent eller stagnerer i utvikling av muskelstyrke og -størrelse?

De fleste ganger folk klager om dette når de oppdager at deres styrke, energi og kraft synes å ha stagnert eller stoppet.

De klager over at til tross for sin økte inntaket av proteiner og økt garantert at de ikke ser noen bedring i sin aktivitet. Min viktigste grunn til å skrive denne artikkelen er å hjelpe deg å sette pris på og forstå hvordan dette svært problemet påvirker deg eller vil påvirke deg i fremtiden hvis du ikke har opplevd det før og hvordan du kan håndtere så vel som erobre dette dilemmaet.

Du må forstå at evnen til kroppens celler og vev til å vokse til fulle potensialet omfatter mer enn bare mater den med overbelastning av mat vekst komponenter som finnes i matvarer som for eksempel proteiner. Andre kjemiske komposisjoner spille en rolle i metabolismen. Slike komponenter som kroppens pH (grad av surhet eller alkaliteten), celle membraner, enzymer, glands, hormoner, osv. spiller en viktig rolle i kroppens regulering.

Derfor er kroppens evne til å vokse, avhenger av noen stimulations som utløses av slike organer som hormoner, steroider osv. til å forårsake påfølgende trompetstøt om fornyelse av hele kroppen. Disse organene (hormoner, steroider) er kalt stimulators. Men noen ganger ser det ut til at cellen membraner i kroppen har stoppet eller blitt deaktivert så å si og kan derfor ikke lenger svare på disse stimulators å føre til en endring i vekst. På dette stadiet, du føler at du er stagnated fordi kroppen slutter å svare på treningsøktene og dietter. Det er veldig viktig at du forstår dette fenomenet slik som å være i stand til å håndtere og takle det bekvemt. Du må "aktivere" kroppen din system for å begynne å fungere igjen.

Spørsmålet er hvordan du går "reaktivere" dette problemet? Vel det vil kreve innsats og litt tid fra deg.

Hvis du vil aktivere systemet ditt, kroppen din er membranen bør være i stand til å svare på din innsats. Du må gifte systemet og foreta en endring i dietten. Denne dietten Planen skal tillate reduksjon av stress opprettet på leveren evne til å behandle regulering av fett og proteiner bryter. Hvordan du gjør det? Du må være fullt klar over at denne endringen i kostholdet vil føre til tap av vekt og muskler i deg. Du trenger ikke bekymre deg her fordi dette tiltaket er kun en midlertidig fase for å flytte deg hundre skritt bort fra dagens situasjoner. For de treffer veggen, detoxification er til behandling. Dette vil føre til en kortvarig tap av vekt og muskel.

De feil som de fleste mennesker gjør for å holde unna weight gain er av forbruker for mye av proteinous mat tenker at dette vil hjelpe dem å forbli sculpted i muskler. Men sannheten i saken er overdrevent forbruk av disse protein mat er den viktigste årsaken til stagnasjon i kroppen utvikling. Dette skyldes at for mye protein produserer overkant aminosyrer, og fordi leveren ikke kan håndtere det for mye arbeidsmengde, den prøver å konvertere det overskytende aminosyrer til fett og karbohydrater i prosessen straining det å håndtere giftig slutten produkter som disse spaltning gir.

I tillegg, når du tar mat lavt på karbohydrater, kan det påvirke kroppens evne til å brenne fett, fordi disse matvarer inneholder kjemiske elementer som glycerine, etanol, og sorbitol som begrenser leverskader kapasitet til å behandle sukker og fett.

Derfor skal behandle den, følg følgende prosedyre:

1. Slutt å ta alle former for alkohol.

2. Slutt på treningsøktene opplæring for mellomtiden.

3. Spis mer frukt, grønnsaker i dag. Dette bidrar til en rask nedbrytning til å finne sted.

4. Øk inntaket av vitaminer og mineraler i dietten.

5. Unngå lav karbohydrat matvarer som inneholder glycerine eller sorbitol.

6. Erstatt behandlet matvarer med Whole Foods for noen få dager.

7. Begrens salt forbruk.

8. Hvis du har vært å ta andre kosttilskudd, må du stoppe den med en gang.

Med tipsene ovenfor, bør du være i stand til å behandle stagnasjon etter en stund og du vil kunne se betydelige endringer, og fremfor alt en bedre formet kroppsbygning at du alltid har craved for.

Hvordan bygge muskler

Hvordan bygge muskler

Vil du ha store muskler? Det er ingen hemmelighet som ligger bak, bare enkle fakta. Lær å bygge store muskler og ekstrem styrke du også.

Kroppsbygging nybegynner

Kroppsbygging og trening for nybegynnere

Hvis du ikke kan så mye om kroppsbygging og har lite erfaring med trening så må du starte med det grunnleggende. Dette er kroppsbygging for nybegynnere.

Kroppsbygging for kvinner

Kroppsbygging for kvinner

Kroppsbygging er en mannsdominert sport. Men det betyr ikke at kvinner ikke kan delta. Tvert imot så finnes det mange kvinner som velger å drive med tradisjonell kroppsbygging og muskelbygging i stedet for fitness.

Styrketrening hemmeligheter

Hemmelingheter innen styrketrening

Olympiske utøvere har ingen godt beskyttede hemmeligheter for å trene styrke og bygge rå muskelkraft. De gjør bare som deg og meg, bare enda mer, og enda bedre. Vil du bli en olympisk mester. Les på disse sidene.

Eksplosiv trening

Eksplosiv trening

Eksplosiv, eller ballistiske trening innebærer å løfte ekstremt tunge vekter i en stil ikke vanligvis forbindes med kroppsbygging.