Kroppsbygging
Kroppsbygging  ›  Kroppsbygging  ›  Strongman trening

Intens strongman styrketrening

Her er litt ekstra krydder for alle dere som driver med styrketrening. Hvis du vil bli virkelig sterk og lykkes i strongman konkurranser så nytter det ikke bare å trene med vekter på treningsstudioet.

strongman, trening, strongman, trening

Strongman trening: Intens strongman styrketrening.

Du har sannsynligvis allerede vet at alvorlige strongmen trenger alle av de følgende for å være vellykkede:

Rå makt

Øverstkommanderende lavere kroppen styrke

Super stamina og utholdenhet

Du kan også kjent som strongman treningsøktene skal være:

Rask og effektiv

Mål orientert

En måte å få en kant på konkurranse

Og det er derfor jeg anbefale at alle strongman som ønsker å være best legge til følgende treningen til trening.

Når jeg ser på Strongman konkurranser, ser jeg behovet for en unik kombinasjon av styrke, hurtighet, kraft, utholdenhet og (kanskje viktigst) mentale seighet.

Ditt opplæring bør gjenspeile disse behovene. Du bør ikke få beskjed om å bruke tid på ting som ikke fungerer. Du bør ikke bli fortalt om den nyeste skinnende, krom-dekket maskin, eller å bruke lang, kjedelig (og unyttig) cardio, eller bare om noe annet som kommer ut av disse speilet, carpeted sosiale klubber som tør å kalle seg selv treningssentre.

Nei, hva du trenger, er noe "gamle skolen". En oppgave som er enkel, men effektiv. En som kan ta opp alle av behovene ovenfor og bringe deg til et høyere nivå i treningen.

På grunn av alt dette, jeg sterkt anbefaler at du legger bakke løp til trening. Her er hvorfor:

Først av alt, bakke løp er en fin måte å utvikle kraft. De er en perfekt blanding av styrke trening og sprinting. Og som du vet, trene styrke og hurtighet sammen er den beste måten å utvikle den kraften vi trenger for konkurranse.

Running bakke løp kan trene dine muskler til brann rask og sterk - for å øke både hastigheten og styrken av sammentrekning. Denne treningen vil hjelpe deg med å utvikle den kraften vi trenger til mange av de tradisjonelle strongman hendelser. Resultatene i lasting, Atlas steiner, lastebil dra, stein heis, loggen kast, og vekten kaste kan ta av som en rakett fra fart / styrke av åsen løp.

Andre bakke løp bygge styrke i muskel grupper avgjørende for strongman trening. Enda viktigere, hofter, glutes, quads og kalver. Musklene som trengs for skyve, dra og løfte involvert i hendelser som for eksempel logger eller stein trykk, stein heis, bilen rulle og dekk sitter og blar.

Selv om du trener disse musklene allerede etter disse hendelsene, bakke løp legge ulike belastninger og krav på disse musklene. bakkes er en fin måte å "forvirre" dine muskler og tvinge dem til å tilpasse seg. Disse løp vil spørre muskler, ikke bare å være sterk, men for å være sterk og eksplosiv samtidig. En utmerket måte å bryte gjennom et platå i treningsøktene.

Den tredje grunn til å bakke sprinten er at det er en glimrende måte å utvikle utholdenhet og utholdenhet trengs for lange treningsøktene og (enda mer krevende) konkurranser.

Det er en trening metoden som overfører ditt hjerte og lunge kapasitet til nye grenser, øke volumet og gir deg mulighet til å flytte mer oksygen inn og ut av kroppen din (og til å pumpe mer blod til musklene når de trenger det mest). Opplæring ditt hjerte og lungene på denne måten kan også hjelpe deg å gjenopprette raskere mellom trys eller hendelser.

Og alt uten å gjøre hva du kan tenke på som "cardio". Det pleide å være trodde at du bare kan forbedre din utholdenhet ved å trene som en marathoner med lange, langsomme avstand. Hvem ønsker å se ut som en marathoner? Alle som trening gjør er krympe dine muskler og foreta du ser som et skjelett. Gode ting er at vitenskap er nå beviser at høyere intensitet trening som bakke sprinting kan gi deg enda bedre resultater.

Tenk på hvor mye bedre du vil bli enn bare med en spasertur, bil gange, krusifiks, eller Hercules hold kan bli når du kan bli sterkere… for lenger.

Disse er kun 3 av de fordelene du kan få ved å bakke sprinting. I del II, vil vi se på hvordan bakke løp kan hjelpe deg å passe alle dine opplæring i din travle timeplan, gi deg en kant på dine konkurrenter og utvikle din mentale seighet til et punkt der målet er mulig.

Hvordan bygge muskler

Hvordan bygge muskler

Vil du ha store muskler? Det er ingen hemmelighet som ligger bak, bare enkle fakta. Lær å bygge store muskler og ekstrem styrke du også.

Kroppsbygging nybegynner

Kroppsbygging og trening for nybegynnere

Hvis du ikke kan så mye om kroppsbygging og har lite erfaring med trening så må du starte med det grunnleggende. Dette er kroppsbygging for nybegynnere.

Kroppsbygging for kvinner

Kroppsbygging for kvinner

Kroppsbygging er en mannsdominert sport. Men det betyr ikke at kvinner ikke kan delta. Tvert imot så finnes det mange kvinner som velger å drive med tradisjonell kroppsbygging og muskelbygging i stedet for fitness.

Styrketrening hemmeligheter

Hemmelingheter innen styrketrening

Olympiske utøvere har ingen godt beskyttede hemmeligheter for å trene styrke og bygge rå muskelkraft. De gjør bare som deg og meg, bare enda mer, og enda bedre. Vil du bli en olympisk mester. Les på disse sidene.

Overtrening og stagnasjon

Overtrening og stagnasjon i trening

Overtrening er et stort problem i kroppsbygging miljø, og stagnasjon er et minst like så stort og irriterende problem. Her finner du løsningen.