Kroppsbygging
Kroppsbygging  ›  Kroppsbygging  ›  Start med styrkeløft

Hvordan begynne med styrkeløft og strongman konkurranser

Jeg får en haug med e-post hver uke fra personer som er interessert i Strongman konkurranser og styrketrening generellt. Her tar jeg opp ting som mange lurer på.

styrkeloft, strongman, start, styrkeløft

Start med styrkeløft: Hvordan begynne med styrkeløft og strongman konkurranser.

Det alle spør meg hvor og hvordan man skal begynne.

De fleste av disse menneskene som jeg har hatt korrespondanse med sende meg en e-post med informasjon om lignende forhold.

De bruker en Kroppsbygging programmet, men er ikke sikker på hvordan du skal gjøre hoppe inn i trening for strongman konkurranser.

Jeg har søkt på Internett ofte til dokumentasjon når det gjelder trening for strongman konkurranser, det er litt som å lete etter en nål i høyet.

Denne artikkelen er ment som en kort veiledning for dem ville være strongman deltakarar.

Først av alt jeg kommer til å anta at hvis du er interessert i å konkurrere er du sannsynligvis ganske kjent med grunnleggende heiser allerede.

Mest Kroppsbygging rutiner sentrum rundt gjør mange øvelser per kroppsdel og en høy representant teller på hver oppgave.

Hvis du er trening for strongman hendelser Jeg ville foreslå en annen tilnærming til opplæring.

Reduser mengden representanter du utfører i løpet av en oppgave og gjøre bare de oppgaver som har et direkte forhold til store muskel-grupper og arrangementer.

Gjør helt sikker på at når du jobber med vekter du er motivert for så mange muskel fibrene som mulig. Dette er gjort for å gjøre store bevegelser med stor vekt det vil si i kraft løft hva som er kjent som den store 3 heiser: Markløft, Benkpress, og knebøy. Også arbeidet kraften clean, clean, og trykk, rent og Jurk og Snatch i rutinemessig hvis du kan.

Overdriv ikke, anstrenge deg ikke. Kan du prøve en diett trening to-tre dager i uken til å begynne med resten dager i mellom. For eksempel: man, ons, fre eller man, fre.

For å trene på hendelsene i vår konkurranse kan du også prøve å innarbeide noen sandbag opplæring.

Hva er sandbag opplæring? Fyll et stort duffle bag som kan bli funnet på en hær overskudd i butikken (for ca $ 20) full av poser med sand fram til vekten tilsammen rundt 150lbs. Du kan gripe de ytre kantene av denne vesken og løft det ut som om du ville logge seg på konkurransen. Du kan haug alt sammen og løft det ut som om du ville stein.

Arbeid med sandbag vil gjøre deg sterk i alle retninger og du vil tjene på trening med det i å ta hendelsen.

Her er en liste over våre arrangementer og øvelser som vil dra nytte av disse hendelsene.

Farmers walk: Tren med tunge dumbbells, gange opp og ned i gym.

Log lift: Practice rent og trykk med en tung barbell. Praksis med sandbag.

Tire Vend: Tett Markløft, Squat, Benkvekter trykk

Rock Trykk: Tett Markløft, Military Press, Sandbag trykkpresser

Sumo bryting: Sandbag arbeid

Her er et eksempel 2 dagers splitt program som du kan ha det gøy med:

Dag 1 Warm Up i Squat

Squat 20 representanter høy vekt

Clean and Press 5x5

Sit ups 5x15

Farmers Walk praksis

Dag 2 Oppvarmingstid i Markløft

Markløft 5x5

Benkvekter Trykk 5x5

Bak Neck Trykk 5x5

Sand Bag Arbeid

Du bør bestrebe seg på å legge vekt på bar hver eneste sjansen du får. Og få hvile og spise god mat.

Når kan du løfte en minimum: benk 200 kg, militære trykk 130 lbs, clean and jerk 180 lbs, squat 300 kg og Markløft 350 kg vil du være klar til å delta på en seriøs strongman konkurranse.

Hvordan bygge muskler

Hvordan bygge muskler

Vil du ha store muskler? Det er ingen hemmelighet som ligger bak, bare enkle fakta. Lær å bygge store muskler og ekstrem styrke du også.

Kroppsbygging nybegynner

Kroppsbygging og trening for nybegynnere

Hvis du ikke kan så mye om kroppsbygging og har lite erfaring med trening så må du starte med det grunnleggende. Dette er kroppsbygging for nybegynnere.

Kroppsbygging for kvinner

Kroppsbygging for kvinner

Kroppsbygging er en mannsdominert sport. Men det betyr ikke at kvinner ikke kan delta. Tvert imot så finnes det mange kvinner som velger å drive med tradisjonell kroppsbygging og muskelbygging i stedet for fitness.

Styrketrening hemmeligheter

Hemmelingheter innen styrketrening

Olympiske utøvere har ingen godt beskyttede hemmeligheter for å trene styrke og bygge rå muskelkraft. De gjør bare som deg og meg, bare enda mer, og enda bedre. Vil du bli en olympisk mester. Les på disse sidene.

Overtrening og stagnasjon

Overtrening og stagnasjon i trening

Overtrening er et stort problem i kroppsbygging miljø, og stagnasjon er et minst like så stort og irriterende problem. Her finner du løsningen.