Kroppsbygging
Kroppsbygging  ›  Kroppsbygging  ›  Styrketrening hemmeligheter

Hemmelingheter innen styrketrening

Olympiske utøvere har ingen godt beskyttede hemmeligheter for å trene styrke og bygge rå muskelkraft. De gjør bare som deg og meg, bare enda mer, og enda bedre. Vil du bli en olympisk mester. Les på disse sidene.

styrketrening, styrketrening, hemmeligheter

Styrketrening hemmeligheter: Hemmelingheter innen styrketrening.

Vellykket Styrke trening begynner med et intenst ønske om å være sterk.

Styrke trening har blitt en stadig mer populær hobby for Amerika. Noen mennesker er motivert for å styrke toget til gode hjerte oppgave å felle uønskede pounds, andre trenger å bli sterkere, slik at de kan være mer effektive i sin karriere eller daglige liv, og fortsatt andre bare nyte ren nytelse av møter en utfordring og etterfølgende . Uansett hvilke grunner er å styrke toget jeg oppfordrer deg til å feste med det og for å oppnå målene dine. Jeg har reist mange steder i mitt liv og har vært en del av mange flotte ting, men ikke mye topper følelsen du får når du ser i speilet etter uker med styrke trening for å se det arbeidet endelig betalt seg.

Du kan målene dine

Før styrke trening, eller kort tid etter at du begynner å styrke opplæring, er det viktig at du setter noen spesifikke mål for deg selv. Mål å holde deg ansvarlig og er en ekstra avskrekkende fra avslutte. Ditt mål kan være å miste 15 pounds i to måneder nå. Det er et godt mål, nå kan få mer spesifikke. Liste hvordan du vil oppnå dette målet. For å nå dette målet kan du spise tre balanserte måltider om dagen med tre sunn snacks i mellom mens styrke opplæring (working out) tre dager i uken i 20 minutter hver gang. Når du skriver ned disse målene er det lurt å legge dem der du vil se dem daglig. Dette fungerer som en stor motivational verktøyet. Spør en venn eller Spouse til å bli med på trening

Jeg vet om par og selv gift par som i stor grad nytes nå sin styrke og fett tap mål ved å arbeide med sitt betydelige andre. Selv en venn som er like motivert og vil være villig til å trene med deg eller hjelpe deg å spise sunt kan være svært nyttig for å nå dine mål. Noterte, er dette kun er tilfelle når den andre personen har mål av hans eller hennes egen og er villige til å ofre for å oppnå dem. Dette vil gi garantert en ekstra følelse av formålet ettersom det er en bevist peker på at når noen gjør noe med en god venn, det gjør det mye mer meningsfylt og morsomt.

Offentlige treningslokaler vs. hjemmegym

Dette er et emne av personlige preferanser. Jeg har funnet ut at styrke opplæring i en offentlig treningsstudio, som den lokale YMCA hjelper i å legge til motivasjon for å gi en god innsats og får mye mosjon. Det er en viss energi i noen offentlig treningssentre som gjør det til et elektrisk sted som gir folk for å få bedre treningsøktene enn de normalt ville hjemme av seg selv. Hvis du er en type person som har et treningsstudio eller trening i hjemmet, og deretter gå foran og prøve å trene hjemme, men sørg for at du angi dine mål foran tid og stokk med det. Det kan være veldig enkelt å hoppe over en trening her og der når styrke trening hjemme. Hemmeligheten for å komme til OL i styrke konkurranser består av enkle ting:

Motivasjon, vær konsekvent, og ha mål om suksess.

Jeg håper denne informasjonen fører deg til å spørre deg selv hva du ønsker å få fra styrke trening. Jeg har funnet disse tipsene for å være til stede i min personlige erfaring og gjennom forskning har jeg gjennomført på emnet.

Hvordan bygge muskler

Hvordan bygge muskler

Vil du ha store muskler? Det er ingen hemmelighet som ligger bak, bare enkle fakta. Lær å bygge store muskler og ekstrem styrke du også.

Kroppsbygging nybegynner

Kroppsbygging og trening for nybegynnere

Hvis du ikke kan så mye om kroppsbygging og har lite erfaring med trening så må du starte med det grunnleggende. Dette er kroppsbygging for nybegynnere.

Kroppsbygging for kvinner

Kroppsbygging for kvinner

Kroppsbygging er en mannsdominert sport. Men det betyr ikke at kvinner ikke kan delta. Tvert imot så finnes det mange kvinner som velger å drive med tradisjonell kroppsbygging og muskelbygging i stedet for fitness.

Overtrening og stagnasjon

Overtrening og stagnasjon i trening

Overtrening er et stort problem i kroppsbygging miljø, og stagnasjon er et minst like så stort og irriterende problem. Her finner du løsningen.

Eksplosiv trening

Eksplosiv trening

Eksplosiv, eller ballistiske trening innebærer å løfte ekstremt tunge vekter i en stil ikke vanligvis forbindes med kroppsbygging.