Kroppsbygging
Kroppsbygging  ›  Kroppsbygging  ›  Treningsprogram for muskler

Treningsprogram for å bygge muskler og styrke

Det kommer hele tiden folk som anbefaler nye og "bedre" treningsprogram. Det viktigste er ikke trengingsprogrammet i seg selv, men selve treningen og hvordan du utfører hver enkelt repetisjon og hvert enkelt sett.

treningsprogram, treningsprogram, for, muskler

Treningsprogram for muskler: Treningsprogram for å bygge muskler og styrke.

Ethvert kroppsbygging treningsprogram for å bygge muskler og styrke bør stå i forhold til dine spesifikke mål med treningen.

Et kroppsbygging treningsprogran for en 16 år gammel fotballspiller som ønsker å bygge muskler vil bli vesentlig forskjellig fra en 32 år gammel fotballspiller, for ikke å snakke om forskjeller mellom styrketrenende og kroppsbyggere.

Hvis du er betydelig overvektig, ekstra vekt bør plasseres på fett-brenning aerobic øvelse som sykkelen ridning, turer, jogge eller kjører, nordisk spor ski eller til og med ro. Disse øvelsene er utmerket for å få ditt hjerte hastighet opp til rundt 65% av maksimal kapasitet som er generelt vurdert å være den perfekte plan for å brenne fett.

Formelen for maksimal hjertefrekvens er 220 - din alder. En 40 år gammel maksimale hjertefrekvens ville være 220-40 eller 180 beats per minutt.

Moderne treningsstudio utstyr kan programmeres til å opprettholde din hjertefrekvens ved å variere motstand mens du utviser, gjør dette til en nærmest idiot-sikkert. Plugges rett i din alder, vekt, varighet av treningen, og maskinen vil holde deg i gang.

Som blir sagt, større muskler brenne flere kalorier, så, muskel-gevinst ikke bør ignoreres.

En helt annen kropp bygge treningen rutine ville være mer passende for noen med bare noen få pounds til å felle (eller enda pounds til å få) og vil fokusere mer på motstand eller vektgrense trening løft.

For de av dere som ønsker å bulk opp, legge til muskel massen til kroppen din, ville du vil ha en body building workout rutine som bruker tyngre vekter og færre gjentakelser, gradvis legge vekt over tid etter hvert som du blir større og sterkere.

Personer som ønsker å tone opp kroppen sin uten å øke størrelsen på sine muskler bør følge en workout rutine som fokuserer på høyere gjentakelser av lavere vekt, legge til flere gjentakelser som du blir slankere og sterkere.

To viktige komponenter for en body building workout rutiner som ikke kan ignoreres er riktig restitusjon og riktig ernæring. Forsvarlig hvile mellom øvelsene for samme muskel gruppe, [to dager vil være det laveste jeg vil anbefale (andre kan avvike)] gjør at musklene til å reparere seg selv og redusere forekomsten og varigheten av mhet. Ernæring er av vital betydning å forsyne kroppen din med de riktige forholdet mellom næringsstoffer nødvendig å brensel din treningsøktene og bygge dine muskler i tillegg til å redusere din subcutaneous lag av fett, slik at du kan se og beundre (og briljere) den nye vokst muskler.

Dette er avgjørende deler av eventuelle workout rutine.

Hvordan lage et treningsprogram for kroppsbygging

Fordelene som en body building trene rutinemessig tilbud til noen er mange og svært positive som muskel-bygning funksjoner vilje og disiplin som en stiftelse. Derfor er det avgjørende at det er en Kroppsbygging utøve planlegge trening som en kan følge.

I valg eller forbereder en body building workout rutine, du burde ta oppmerksom på følgende:

MATLAGING - Maten inntaket må omfatte av karbohydrater, protein og essensielle syrer som kroppen bruker. Denne maten vil gi drivstoff til kroppen for å opprettholde healthiness og til å fungere godt.

Kravet for å få muskel massen er avgjørende for å oppnå det målet satt i muskel-bygning treningen. Hvis du ønsker et godt ut, og lene muscled kroppsbygning, og deretter spise kjøttpålegg, meieriprodukter, og greener er avgjørende. Kombiner med ulike vitamin tilskudd for å la din utholdenhet for å holde tritt med treningen planlegge at du har kartlagt det ut selv.

Vekt Trening rutinemessig - Det finnes ingen klare regler om utarbeidelse av en workout-program. Den fysiske kroppen bygge påvirker stilen på trening som passer for en privatperson. Det kan være krets vekt trening eller dele rutine, avhengig av hva din personlige tid kan tilpasse seg til.

Delingen rutine kan tillate noen å utøve for eksempel på nedre eller øvre kroppen regioner på alternative dager. Kretsen vekt trening tilbyr progressive faser på kroppen områder som trenger å arbeide på, for eksempel, starter øverst Torso fram til de lavere regioner av kroppen som workout plan går framover.

Én faktor som kan påvirke kroppen bygge treningen rutine er utstyret som skal benyttes på treningen. Bodybuilders kan velge mellom maskin vekter eller frittstående eller en kombinasjon av begge. Endelig, en utvinning syklus bør ikke tas for gitt. Før eller senere, over-trening kan gjøre mer skade enn godt.

Når treningsprogrammet svikter deg

For det første, tenk over dette: Treningsprogrammet svikter ikke, men heller så har du sviktet treningsprogrammet. Hvis du har kommet til et punkt for stagnasjon eller overtrening, har du gjort noe (eller mye) feil. Her kommer løsningen.

Når du kommer opp med Body Building Trening rutine, du generelt stokk med at rutinen for lengre tid. Du vil finne at det på først, vil kroppen bygge treningen rutine er stor og du synes å være å få mye ut av det. Derfor det gjøres fremskritt.

Når det gjelder Kroppsbygging - Nei jeg fikk det galt, når det kommer til noen form for fitness fremdriften treger ned. Som du øke muskel størrelse, egnethet nivå eller organ tone, du synes å komme til et punkt der fremgangen er minimal. Og noen ganger på en stillstand.

Du kan tenke deg .

"Dette er et ubrukelig organ bygge treningen rutine. Jeg føler downhearted. Kanskje det er på tide å pakke det inn"

Alt jeg kan si til deg . IKKE.

Problemet er at første gevinster fra en starter en trening rutine er enorm. Men du kan bare gå så langt. Du kan ikke holde framdrift på super store skritt, som du gjorde i begynnelsen. Så enten du er kroppens bygning, øke kondisjon aerobically eller søker ut overordnede organ tone . ikke fortvile. Holde på den.

Etter å ha sagt det, det finnes en løsning. Jepp, det er sikkert. Og det er ganske enkelt også.

Du skjønner, kroppen blir brukt til å gjøre ting. Det tilpasser seg endringen. Så når du først begynte kroppen å bygge treningen rutine, du har gjort betydelig fremgang for to grunner:

1. Du har kanskje ikke passer i utgangspunktet. Derfor på dette punktet, vil kroppen bygge treningen rutine ville ha hatt en stor innvirkning på først.

2. Kroppen din tilpasser seg til rutinen. Det blir brukt til oppgaver som du utfører. Derfor gjør dem mindre effektive.

Løsningen - Endre kroppen bygge treningen rutine.

Det er løsningen. Ganske enkelt, he.

Se, når en ny oppgave er introdusert til du trene rutine, kroppen din bygning fremgang øker. Hvorfor?

Fordi kroppen ikke har lært å tilpasse seg den nye oppgaven enda, derfor gjør at nye delen av treningen mer effektiv. Dette resulterer i en økning i styrke og størrelse, eller egnethet og overordnede organ tone, avhengig av mål i første omgang.

Det er alt som skal til. Endre øvelsen.

Men vent --

Ikke endre hele treningen rutine dersom det ikke er nødvendig. Årsaken er at ut av hele ordningen, kan det fremdeles være noen øvelser som du føler produsere de resultatene du ønsker. Hvis dette er tilfelle, endres ikke som oppgave om det fungerer. Den eneste endringen, i dette tilfellet, er å øke den utfordringen det som mosjon. Kanskje øke vekten som blir brukt.

Bare endre en øvelse hvis du regner med at du ikke å gjøre noen fremskritt på. Arbeidet en ny oppgave i kroppen å bygge treningen rutine. Kontrollere resultatene og holde det der hvis den fortsetter å arbeide.

Omsider alle dine oppgaver vil endre seg, og ikke bare én gang. Dette vil være en kontinuerlig prosess. Måneder senere, den øvelse som ikke fungerte da, kan fungere nå.

Hovedsak, ha den innledende øvelser for om lag fem til åtte uker. På dette stadiet hvis framdriften er god, holder på å gjøre at rutinen. Etter en stund, hvis du ikke allerede har din fremgang vil redusere.

På dette stadiet, endrer de aktuelle oppgavene hvor du føler at fremgangen er minskende. Holde et konstant øye på kroppen bygge treningen rutine. Og holde tilpasning og endring, tilpasning og endring, regelmessig.

Hvordan bygge muskler

Hvordan bygge muskler

Vil du ha store muskler? Det er ingen hemmelighet som ligger bak, bare enkle fakta. Lær å bygge store muskler og ekstrem styrke du også.

Kroppsbygging nybegynner

Kroppsbygging og trening for nybegynnere

Hvis du ikke kan så mye om kroppsbygging og har lite erfaring med trening så må du starte med det grunnleggende. Dette er kroppsbygging for nybegynnere.

Kroppsbygging for kvinner

Kroppsbygging for kvinner

Kroppsbygging er en mannsdominert sport. Men det betyr ikke at kvinner ikke kan delta. Tvert imot så finnes det mange kvinner som velger å drive med tradisjonell kroppsbygging og muskelbygging i stedet for fitness.

Styrketrening hemmeligheter

Hemmelingheter innen styrketrening

Olympiske utøvere har ingen godt beskyttede hemmeligheter for å trene styrke og bygge rå muskelkraft. De gjør bare som deg og meg, bare enda mer, og enda bedre. Vil du bli en olympisk mester. Les på disse sidene.

Overtrening og stagnasjon

Overtrening og stagnasjon i trening

Overtrening er et stort problem i kroppsbygging miljø, og stagnasjon er et minst like så stort og irriterende problem. Her finner du løsningen.