Kroppsbygging
Kroppsbygging  ›  Kosthold for kroppsbyggere  ›  Billig mat

Billig mat for kroppsbyggere

Kroppsbyggere spiser gjerne mer enn majoriteten av folk, men de får ikke kvantumsrabatter. Hvordan kan man finne billig mat som er nyttig for kroppsbyggere?

billig, mat, billig, mat

Billig mat: Billig mat for kroppsbyggere.

For de av dere i Kroppsbygging og prøver å bygge muskler, har du sannsynligvis allerede vet hvor dyrt det kan få. Prøver å pakke på seg mer muskler til din ramme når du allerede er 150-180 pounds kan ringe for calorie intakes i størrelsesorden 3500-4500 eller oppover, daglig.

For deg, dette betyr mye mat. Med mindre du tilfeldigvis være heldig nok og bor hjemme hvor du får mat betalte for deg, fotfeste denne regningen kan definitivt sette en bulk i lommeboken.

Ikke alle matvarer er skapt like mye om så langt kostnadene er bekymret. Her er noen matvarer alternativer som vil både hjelpe med oppdrag å bygge muskler og bidrar til å holde lommeboken polstret også.

Hermetisert tunfisk

Ja, den klassiske Kroppsbygging mat som mange har en kjærlighet-hat forhold til. Det er billig, det er på høy i protein, men for de fleste, det er ikke akkurat sitt førstevalg når det kommer til smak.

Dersom du får reklamen om, kan du definitivt krydre opp hermetisert tunfisk og gjør den til en god del av budsjettet Kroppsbygging diett.

Vurderer en kan vanligvis koster 0,50 for en dollar, så du kan være hardt presset for å finne en billigere kilde til protein av høy kvalitet.

Peanut Butter

Både høy i kalorier og sunt fett, peanut smøret er skitten billig. På $ 3-4 dollar per 1 kg kar, dette er en muskel bygging mat som er et must. Du kan smøre den på toast eller bagel, legg den til vibrering, eller bruke det i kombinasjon med Soyasaus å gjøre en stor thai saus for å ta over din pasta og kylling oppstuss-yngel.

Bagels

Så langt som carbs er bekymret, det gjør ikke så mye enklere enn dette. Bagels er relativt kostnadseffektiv når kjøpt i bulk og krever ingen tilberedning i det hele tatt. Grab tre eller fire før du hodet ut døra om morgenen til å spise når du får en sjanse i løpet av dagen.

Gjøre det alene kan gjøre en enorm forskjell i hvor mye vekt du kan få.

Egg

Når du prøver å bygge muskler, glemme alt som tull om chucking egg yolks. Spis hele egg som dette kommer til å levere mer kalorier, mer næringsstoffer, og den Kolesterol som er funnet i egg faktisk vil bidra til å øke testosterone nivåer, og hjelpe deg å bygge mer muskler.

Når forbruk av hele egg, en kartong vil vare du mye lenger enn om du akkurat har kommet i en measly 15 kalorier fra den hvite. Du har god tid til å spise hvitt bør du velge å flytte inn i en diett fase senere å felle noen tjukk du gjorde gevinst mens bygge muskel.

Bananer

For din frukt markering, velger bananer. Ikke bare er disse som regel det billigste valget, men de er en av de høyeste calorie inneholder frukt, for ikke å nevne gi dine muskler vil mer karbohydrater kan de da bruke som drivstoff på treningsøktene.

Blend dem opp med vibrering, frys dem og spise dem som dessert, eller spre peanut smøret som er nevnt ovenfor, over en for en rask matbit når som helst.

Så hvis du er ute å redusere kostnadene dine Kroppsbygging diett, sørg for disse finnes. Hvis de ikke er det, kan du kanskje oppleve at din metabolisme brenner en hel rett gjennom lommeboken.

Billig mat og god næring finnes over alt. Hvis du ikke klarere å finne noe av det som er nevnt over, så ta med deg fiskestanga og dra opp noen fisk fra sjø eller vann. Hvis du bor i nærheten av jaktområder kan du ta med deg hagla og skyte noen ryper eller smådyr, de er full av proteiner.

Gratis og billig mat er tilgjengelig over alt hvis man bruker øynene. Kroppsbyggere trenger mye og riktig næring, men de trenger også penger å handle for. Derfor er det litt vanskelig å være kroppsbygger når man har veldig dårlig råd. Gjør penger til en viktig prioritet, og ikke tenk utelukkende på treningen.

Vegetarianer og kroppsbygger

Vegetarianer og kroppsbygger?

Det å være vegetarianer er ingen hindring for å bygge muskler. Det kan by på litt utfordringer, men det er fullt mulig.

Vitaminer i kostholdet

Sett fokus på vitaminer i kostholdet.

Vitaminer er uvurderelige for en kroppsbygger som ønsker å bygge muskler og å bli sterk. Her får du en rask innføring.

Mat for muskelvekst

Bodybuilder mat for rask muskelvekst

Hva bør en bodybuilder spise for å bli stor og sterk? Hvilken mat er det lettest å bygge muskler med? Her får du svaret.

Hvordan leve sunt

Hvordan leve sunt

Vil du leve sunt og vil du ha et godt liv? Bra. Her er noen tips for å leve et sunt liv og beholde den gode helsen du fortjener.

Mat etter trening

Mat etter trening

Å spise etter trening er veldig viktig, men minst like viktig er det å tenke over hva man spiser. Er du en av de som stapper i deg frossenpizza og cola etter trening, og lurer på hvorfor du ikke klarer å bygge muskler og styrke?