Kroppsbygging
Kroppsbygging  ›  Kosthold for kroppsbyggere  ›  Hvordan leve sunt

Hvordan leve sunt

Vil du leve sunt og vil du ha et godt liv? Bra. Her er noen tips for å leve et sunt liv og beholde den gode helsen du fortjener.

hvordan, leve, sunt, hvordan, leve, sunt

Hvordan leve sunt: Hvordan leve sunt.

Verden i dag er en svært belastende, hektisk sted å bo. Mange har en svært vanskelig tid å gjøre det gjennom livet uten problemer til tider. Den beste måten å gjøre det gjennom livet uten store problemer, er å leve en sunn livsstil. Leve en sunn livsstil gjør alt mye lettere å håndtere, fordi du er i en god ramme i sinnet, og du føler deg vel fysisk. En sunn livsstil handler ikke bare om å spise et sunt kosthold, eller trener regelmessig. Jeg tror det viktigste i å leve en sunn livsstil er alt i moderering. Du må spise sunt, mosjon, og finne en sunn balanse mellom arbeid og lek.

Spise sunn er svært viktig for å leve en sunn livsstil, fordi din diett er det som brensel livet ditt. Hvis du stadig spiser junk food og drikker alkohol, er du forårsaker fysiske skader på kroppen din. Denne skaden vil føre til at du har mangel på energi og du vil ikke kunne gjøre ting som du vil gjøre.

Mosjon er også svært viktig å leve en sunn livsstil, fordi hvis du er ute av form vil du ikke føle seg vel, eller kunne gjøre ting som du vil gjøre. Når du utviser du slipper ulike kjemikalier i blodet som gjør at du føler deg bedre. Trene kan være en stor hjelp til å komme deg gjennom en tøff dag, fordi det kan gi deg et godt forsprang til dagen, eller plukke meg opp etter en dårlig dag.

Jeg tror den viktigste måten å leve en sunn livsstil er å finne og opprettholde en balanse mellom arbeid og lek. Hvis du jobber for mye og deretter stress nivået blir svært høyt, og din helse og lykke vil avta raskt. Men hvis du spiller for mye, det stress vil også være svært høye, fordi du er nødt til å bekymre deg for hvordan du skal betale dine regninger. Hvis du finne en balanse mellom de to da kan du få nok penger til å betale dine regninger, men likevel har nok moro at du er i stand til å lindre dine stress. Hvis du bry deg om disse tingene i livet ditt, vil du være i stand til å leve en sunn livsstil.

Trening for å leve sunt, også utenfor treningsstudioet

Alt du trenger for å få plass, tone opp eller miste vekt er en passende plass til å trene som den lokale park, hage eller et rom inne så lenge det ikke er for rotete.

Bortsett fra noen egnet øvelse klær og et par joggesko, trenger du ikke engang trenger å kjøpe noe dyrt utstyr. Det er mulig å trene bare ved hjelp av kroppsvekt øvelser. Men en liten investering i noen motstand band, dumbbells og en stabilitet ballen vil åpne opp et enormt utvalg av flere oppgaver å tone hele kroppen.

Hvis du er en fullstendig nybegynner, strøm gange eller jogge minst 3 ganger per uke vil forbedre Cardio fitness og utholdenhet. Når du får mer brukt til å trene, begynne å legge litt intervall trening til rutinen. Du kan enten gjøre sprints følgende ved jogge eller tur, eller hoppe tau eller stepping osv. Prøv sprinting i 30 sekunder, etterfulgt av gange eller jogge i 60 sekunder, og tar sikte på å gjenta denne 8 ganger.

Når du har fått opp til 8 intervaller, øke sprinten tid til 45 sekunder, og 60 sekunder. Du kan også øke den vanskelige ved å redusere jogge / walking tiden fra 60 sekunder til 45 eller 30 sekunder.

Hvis du vil utføre en Cardio trening mens toning kroppen din, kan du prøve følgende etter 20 sekunder, etterfulgt av 20 sekunder hvile. Gjenta kretsen opp til 6 ganger.

Turgåing lunges

Hopping stikkene

Trykk vinduer

Høye knær

Bent over fly

Burpees

Etter at Cardio trening, legger til noen kroppsvekt øvelser til å tone og styrke kroppen. Hvis du er nybegynner eller har ikke utøves på en stund, start med 1 eller 2 sett med 10 gjentakelser for følgende oppgaver. Når kan du gjøre 2 sett øke repetisjonene til 15 og legg til et annet sett. Det er totalt 3 sett med 15 representanter for hver oppgave.

Turgåing lunges (ben og glutes)

Trykk på vinduer (for bryst og triceps) - Fra lett til hard prøve å starte i en stående posisjon mot en vegg, i en boks posisjon på gulvet eller 3 / 4 stilling eller full trykk vinduer

Sittende rader (for øvre tilbake) - bruker en lyktestolpe og bruke en motstand band

Triceps fall å bruke en benk

Skulder trykk med dumbbells

Dumbbell krøller for biceps

4-punkt trekke inn (på alle fire, trekk navle i mot ryggraden) for sentrale condition

Denne treningen dekker Kardio, bryst, bein, glutes, rygg, skuldre, armer og kjerne.

Bli kvitt magefett

Mange mennesker i dag har det overskytende fettet rundt midten av delene. Overvekt folk er stadig forsøker å dekke opp magene deres med bruk av posete eller løs klær. Men i stedet for å skjule det de trenger å gjøre noe med det. Har det overskytende fettet rundt magen kan unsightly i form av utseende, men det er også livet truende i den forstand at det fremmer andre dødelige helseproblemer.

Det er veldig viktig for folk å forstå at overskytende buk-fett er farlig for deres helse. Ekspertene er enige om at å ha en høy kroppen fett prosentpoeng er svært farlig, men det er enda mer farlig når den er rundt mid-del.

Den buk-området består av to typer fett. Subcutaneous fett er den første, og det dekker opp magen musklene fra å bli sett. Dette fettet ligger rett under huden og på toppen av mage muskler. Den andre typen kalles visceral fett. Dette fettet ligger dypere i magen under de rundt muskler og organer. Visceral fett er å klandre for upopulær øl magen som har blitt synonymt med øl drikking menn.

Både fett er farlig, men visceral fett er kjent for å være mer farlig enn subcutaneous fett. Selv om man er mer farlig enn den andre, begge er viktigste bidragsytere i en lang rekke helseproblemer, blant annet hjertesykdommer, diabetes, ulike former for kreft, sleep apnea, klappe, høyt blodtrykk, og en litany av andre degenerative sykdommer.

Bli kvitt buk-fett er avgjørende hvis du vil leve et langt sunt produktive liv. Fordelene ved å miste magen fett er ikke bare sunt, men du vil også endelig se de seks-pack abs du har alltid ønsket. Finn ut hvordan du kan tape på at magen på en rask og enkel måte.

Vegetarianer og kroppsbygger

Vegetarianer og kroppsbygger?

Det å være vegetarianer er ingen hindring for å bygge muskler. Det kan by på litt utfordringer, men det er fullt mulig.

Vitaminer i kostholdet

Sett fokus på vitaminer i kostholdet.

Vitaminer er uvurderelige for en kroppsbygger som ønsker å bygge muskler og å bli sterk. Her får du en rask innføring.

Billig mat

Billig mat for kroppsbyggere

Kroppsbyggere spiser gjerne mer enn majoriteten av folk, men de får ikke kvantumsrabatter. Hvordan kan man finne billig mat som er nyttig for kroppsbyggere?

Mat for muskelvekst

Bodybuilder mat for rask muskelvekst

Hva bør en bodybuilder spise for å bli stor og sterk? Hvilken mat er det lettest å bygge muskler med? Her får du svaret.

Mat etter trening

Mat etter trening

Å spise etter trening er veldig viktig, men minst like viktig er det å tenke over hva man spiser. Er du en av de som stapper i deg frossenpizza og cola etter trening, og lurer på hvorfor du ikke klarer å bygge muskler og styrke?