Kroppsbygging
Kroppsbygging  ›  Kosthold for kroppsbyggere  ›  Vegetarianer og kroppsbygger

Vegetarianer og kroppsbygger?

Det å være vegetarianer er ingen hindring for å bygge muskler. Det kan by på litt utfordringer, men det er fullt mulig.

vegeterianer, mat, muskler, vegetarianer, og, kroppsbygger

Vegetarianer og kroppsbygger: Vegetarianer og kroppsbygger?

Å være vegetarianer bodybuilder er egentlig ikke så vanskelig som mange automatisk anta det er. I noen måter kan det være enklere fordi man følger en fast vegetarisk kosthold tar mye fokus og disiplin, to ting som vil føre til stor hjelp i den gym.

Først vil vi definere våre vilkår fordi det finnes tre grunnleggende grupper av personer som anser seg selv "vegetarianere." Jeg referere til disse tre gruppene som pseudo-vegetarianere, kjøtt-vegetarianere og vegetarianere. Den pseudo vegetarianer unngår biff, kylling og fjærfe, men vil også spise fisk og har ingen problemer med andre animalske produkter. En kjøtt-vegetarianer unngår alle kjøtt. En vegetarianer unngår at noen matvarer (eller produkter generelt) som inneholder et beløp av animalske produkt.

Denne artikkelen er rettet direkte mot den sanne vegetarianere, som unngår alle animalske produkter. Det kjøtt-vegetarianere og pseudo-vegetarianere får du nyttig informasjon i tillegg, men sant vegetarianere har svært spesielle behov i Kroppsbygging.

Siden det er ingen forskjell i biologisk måten som en vegetarianer og en carnivore faktisk bygge muskler, trenger vi ikke å gå inn i noen konkret oppgave forskjeller. I stedet vil vi fokusere på kosttilskudd problemer.

Den første utfordringen går tilbake til den måten bygge muskler i våre organer. Vi utøve våre muskler, som gjør mikroskopisk skade på vev og organer våre reparere skadene med større og sterkere vev mens vi krefter. Å effektivt gjøre dette, våre organer trenger for å bruke protein i enorme mengder, noe som er grunnen bodybuilders øke protein inntaket.

Vegetarianere står overfor en utfordring her fordi den vanligste kilden til protein er kjøtt. Ok, så det er faktisk ikke så mye av en utfordring. Ifølge Protein Fordøyelsesforsøk Korrigert aminosyre Poeng, soy er lik whey og overlegen til biff i protein innhold. Soy inneholder alle 8 essensielle aminosyrer som kreves av kroppen din for å vokse og reparere musklene. Vegetarianere ville være godt informert om å vurdere soy som primært protein kilde.

Den virkelig gode nyheten er at soy er også en fantastisk kilde til glutamine som mange bodybuilders allerede ta inn ekstra skjema. Soy er tilgjengelig i mange forskjellige former slik som Tofu, miso, soy pulver og soy milk. Soy melk er definitivt noe å ha på hånden som kan brukes til å erstatte cows milk i oppskrifter, som vil bidra til å utvide den grunnleggende maten alternativer.

Mandler, Sunflower seeds, valnøtter, og pistachio nøtter er alle utmerkede kilder for både protein og fett; den vegetariske behov for å arbeide med å få nok gode fettstoffer i tillegg, så med eksemplene ovenfor kan du gå til vanvidd . var at et ordspill?

Du kan også legge til en spiseskje eller så flaxseed olje, som lin frø er en av de aller beste kildene for de essensielle fettstoffer acid alpha linolenic acid.

Endelig, vegetarianere trenger for å sikre at de får nok vitaminer og mineraler. Dette kan gjøres i multivitamin form selv om de fleste av mel-erstatning vibrering som er så populær blant bodybuilders allerede inneholder vitaminer og mineraler i massevis. Den eneste ekstra vitamin for å se etter er B12, som er generelt en dyr produkt basert vitamin.

Som jeg sa i begynnelsen, det er ikke på langt nær så vanskelig å være vegetarianer bodybuilder som mange tror. Har du fått den disiplin som en del ned, og ved å følge retningslinjene nevnt ovenfor, vil du bli satt opp nutritionally å bygge enorme muskler.

Å bygge muskler som vegeterianer

Å være vegetarianer bodybuilder er ikke så vanskelig som millioner av mennesker har en tendens til å anta det er. Faktisk er det godt kan være lettere for en vegetarianer å fortsatt være forpliktet til å Kroppsbygging, som en ekte vegetarisk kosthold tar mye fokus og disippel å holde fast ved. Det samme gjelder Kroppsbygging eller noe for utøvelse av regimet. Dette vil selvfølgelig hjelpe deg når gjennomføre en trening i treningsstudio.

Definisjonen av "vegetarianere" skal først bli foretatt. Dette skyldes at det er tre typer vegetarianism. Disse er omtalt som:

• Pseudo-vegetarianere,

• Kjøtt vegetarianere, og

• vegetarianere.

Den pseudo vegetarianer er noen som unngår biff, kylling og fjærfe, men vil i Faktisk spiser fisk. Pseudo-vegetarianere også har ingen problemer med forbruk av andre animalske produkter. En kjøtt-vegetarianer ikke spise kjøtt, og vegetarianere ikke spiser noen matvarer som inneholder et beløp av animalsk produkt.

Kosthold er den eneste forskjellen mellom vegetar Kroppsbygging og en kjøtt-spising bodybuilder, så er det ingen forskjell mellom de to med hensyn til hvordan de bygge muskel masse.

Bodybuilders alltid øke inntaket av protein. Dette er fordi når vi utøve vårt muskler, mikroskopisk skade på vevet er forårsaket, hvor våre organer reparere denne skaden med større og sterkere vev mens vi resten. Kroppen vår trenger store mengder protein for å oppnå dette.

Dette er hvor folk antar at vegetarianere snuble. Det er vanlig kunnskap om at protein er mottatt fra å spise kjøtt. Men det er påvist at soy er et likeverdig forhold til whey og overlegen til biff når det gjelder innhold av protein. For at kroppen skal vokse og reparere musklene, det krever aminosyrer. Soy gir 8 av disse essensielle aminosyrer. Det ville være sterkt anbefalt å vegetarianere at de anser soy som en primær kilde til protein.

Soy er ikke bare en god kilde for protein, men også for glutamine, som er hentet i form av kosttilskudd av mange bodybuilders. Soy er lett tilgjengelige i dag i ulike former som Tofu, miso, soy pulver og soy milk. Det er selvfølgelig mulig å erstatte cows milk med soy melk i oppskrifter, som skal bistå i utbyggingen av den grunnleggende maten alternativer.

Andre kilder til protein og fett som vegetarianer krever komme fra mandler, Sunflower seeds, valnøtter og pistachio nøtter. Disse matvarer inneholder gode fettstoffer, som vegetarianer krever også.

Vitaminer og mineraler er også noe som vegetarianer behov for å sikre at de får nok av. Dette kan gjøres ved å ta en multivitamin tablett hver dag. Selvfølgelig mange bodybuilders forbruker måltid erstatning shake som inneholder en rekke vitaminer og mineraler. Et vitamin som er viktig, er at av B12. Dette er vanligvis et dyr produkt basert vitamin. Derfor er det anbefalt å ta disse i tablettform.

Så i konklusjonen, som du kan se, det er ikke vanskelig å være vegetarianer bodybuilder. Ved å følge retningslinjene ovenfor, vil du være godt på vei til å bygge enorme mengder muskler.

Vitaminer i kostholdet

Sett fokus på vitaminer i kostholdet.

Vitaminer er uvurderelige for en kroppsbygger som ønsker å bygge muskler og å bli sterk. Her får du en rask innføring.

Billig mat

Billig mat for kroppsbyggere

Kroppsbyggere spiser gjerne mer enn majoriteten av folk, men de får ikke kvantumsrabatter. Hvordan kan man finne billig mat som er nyttig for kroppsbyggere?

Mat for muskelvekst

Bodybuilder mat for rask muskelvekst

Hva bør en bodybuilder spise for å bli stor og sterk? Hvilken mat er det lettest å bygge muskler med? Her får du svaret.

Hvordan leve sunt

Hvordan leve sunt

Vil du leve sunt og vil du ha et godt liv? Bra. Her er noen tips for å leve et sunt liv og beholde den gode helsen du fortjener.

Mat etter trening

Mat etter trening

Å spise etter trening er veldig viktig, men minst like viktig er det å tenke over hva man spiser. Er du en av de som stapper i deg frossenpizza og cola etter trening, og lurer på hvorfor du ikke klarer å bygge muskler og styrke?