Kroppsbygging
Kroppsbygging  ›  Kosthold for kroppsbyggere  ›  Vitaminer i kostholdet

Sett fokus på vitaminer i kostholdet.

Vitaminer er uvurderelige for en kroppsbygger som ønsker å bygge muskler og å bli sterk. Her får du en rask innføring.

vitaminer, vitaminer, i, kostholdet

Vitaminer i kostholdet: Sett fokus på vitaminer i kostholdet.

En bodybuilder gjennomgår en prosess der han utvikler muskel fiber med vekt trening, økning i calorie inntak og hvile. Vekt trening er ikke utelukkende et resultat av timer med svette i treningsstudio. Det er stoffer som kan tas for å intensivere muskel bygge opp så vel som å hjelpe til med fjerning av fett. Dette er i form av en Kroppsbygging kosttilskudd.

Det er ulike typer Kroppsbygging kosttilskudd. Et eksempel er vitaminer. Vitaminer blir ofte tatt for å øke metabolske reaksjoner i ett system. Forskning viser at ca 90% av amerikanere ikke får riktig næring fra maten de forbruker, derav behovet for vitaminer.

Vitaminer er også nødvendig i Kroppsbygging siden du må levere den tapte energien som kroppen din har exerted under streng opplæring. Noen av de viktige vitaminer en bodybuilder bør ta er:

Vitamin C

Askorbinsyre er et annet begrep for vitamin C. Det er et vannløselig type vitamin. Med riktig mengde vitamin C i kroppen din, vil du kunne:

Du vil lære alvoret i Kroppsbygging når du leser gjennom denne saken. Kroppsbygging er svært viktig, så lærer sin betydning.

- Det beskytter muskel celle fra radikale skade.

- Det absorberer jern for å hjelpe oksygen i binding av hemoglobin i blodet til å hjelpe deg med gode resultater.

- Det hjelpemidler i steroid-hormon-formasjonen.

Vitamin C bilag kommer i ulike former som inkluderer tablett, kapsel, drink-mix pakker, og "multi-vitamin formulering".

Med personer som ønsker å lære mer om Kroppsbygging, det har gitt de nødvendige incitament for oss til å skrive dette interessant artikkel om Kroppsbygging.

Vitamin B6

Vitamin B6, spesielt i "pyridoxine" form er et viktig vitamin for bodybuilders til å ta. Du vil få ulike fordeler ved inntak av nevnte vitamin:

- Det benytter riktig metabolisme av proteiner og karbohydrat.

Denne artikkelen vil hjelpe deg siden det er en omfattende studie om Kroppsbygging

Bortsett fra kosttilskudd, kan du få Vitamin B6 på matvarer som for eksempel leveren, grønne bønner, kylling, hav grønnsaker, nøtter og bananer.

Vitamin B1

Thiamine er den andre termen for vitamin B1. De sa vitamin er viktig for bodybuilders på mange måter, for eksempel:

- Det fyller muskel fordi thiamine hjelpemidler i konvertering av karbohydrater og fett til energi.

- Det bidrar i riktig vedlikehold av hjertet, fordøyelsesenzymer og nervøse systemer.

Vitamin B1 kosttilskudd kan finnes i de fleste "B kompleks vitaminer".

Kost-side, matvarer som er rike på thiamine er spinat, storfekjøtt, svinekjøtt, soybeans, korn og belgfrukter.

Vi har gått gjennom omfattende forskning og lesing til å produsere denne artikkelen på Kroppsbygging. Bruk informasjonen med omhu, slik at informasjonen blir riktig brukt.

Vitamin D

Enhver bodybuilder kan oppnå en rekke fordeler i å bli skikkelig dose av vitamin D siden:

- Det bidrar i reguleringen av kalsium og fosfor som bidrar i riktig absorbsjon av maten. I tillegg fosfor antas å øke robust contractions i muskel.

- Det bidrar i utviklingen av et "sterkt skjelett" samt riktig formasjon og mineralization av bein.

Etter å ha lest hva som ble skrevet her, ikke du får inntrykk av at du faktisk hadde hørt om disse punktene en gang tilbake. Tenk tilbake og tenke dypt om Kroppsbygging

Melk og andre meieriprodukter er den viktigste kilden for vitamin D. I tillegg kan du ønsker å legge til oljer fra fisk lever, fettstoffer fisk, og egg i kostholdet som andre naturlige vitamin D-kilder.

Vitamin E

Vi er stolte over å si at vi har dominans i si i Kroppsbygging. Dette er fordi vi har lest mye og omfattende på Kroppsbygging.

I medisinske termer Vitamin E er referert til som "tocopherol". Gjennom følgende måter kan det hjelpe noen bodybuilder å oppnå sine mål Kroppsbygging siden:

- Det tjener en viktig anti-oxidant faktor der det skjold cellen membraner fra skadepotensial.

Vegetabilske oljer er den vanligste primære bestanddel i produksjonen av vitamin E tilskudd. Alternativt kan du konsumere matvarer som soybeans, nøtter, hvete og peanut smøret som andre kilder til vitamin E.

Det er veldig mye mulig at du kanskje tenke annerledes om Kroppsbygging når du har fullført leser dette sammendraget på Kroppsbygging. Hold spekulere.

Vitamin B-12

Mange mennesker med lavt jern i blodet, er det viktig å ta B12-vitamin, Kroppsbygging bruker også vitamin fordi den faktisk inneholder mange separate Anabole egenskaper. Et B-kompleks vitamin supplement vil kunne utnytte alle fordelene av anabolics og vitaminer i en tablett. Hovedårsaken bodybuilders liker å sørge for at de får nok B12, er at det bidrar i fordøyelse og absorbsjon av proteiner og carbs de ingest i mat. B12 er også et vitamin som spiller en rolle som en enzym i mange kroppslige funksjoner.

Ingen kan benekte verdien av å sørge for at kroppen får vitaminer den trenger, enten du deltar i Kroppsbygging eller ikke. Når du tar et vitamin B supplement, gjør du få B12 du har behov for jern samt andre egenskaper som vil hjelpe deg tone dine muskler naturlig som et enzym i mange kroppslige funksjoner. I magen på B-vitaminer hjelper frigjøre mer av mage-juice, som gjør det mulig for kroppen å få flere fra maten enn det normalt ville gjøre.

Ingen kan benekte verdien av å sørge for at kroppen får vitaminer den trenger, enten du deltar i Kroppsbygging eller ikke. Når du tar et vitamin B supplement, gjør du få B12 du har behov for energi, samt andre egenskaper som vil hjelpe deg tone dine muskler selvsagt med øvelse. Energi er noe at bodybuilders trenger for å holde opp en rigid trening rutine. Musklene også trenger energi til krefter etter en øvelse rutine.

Vegetarianer og kroppsbygger

Vegetarianer og kroppsbygger?

Det å være vegetarianer er ingen hindring for å bygge muskler. Det kan by på litt utfordringer, men det er fullt mulig.

Billig mat

Billig mat for kroppsbyggere

Kroppsbyggere spiser gjerne mer enn majoriteten av folk, men de får ikke kvantumsrabatter. Hvordan kan man finne billig mat som er nyttig for kroppsbyggere?

Mat for muskelvekst

Bodybuilder mat for rask muskelvekst

Hva bør en bodybuilder spise for å bli stor og sterk? Hvilken mat er det lettest å bygge muskler med? Her får du svaret.

Hvordan leve sunt

Hvordan leve sunt

Vil du leve sunt og vil du ha et godt liv? Bra. Her er noen tips for å leve et sunt liv og beholde den gode helsen du fortjener.

Mat etter trening

Mat etter trening

Å spise etter trening er veldig viktig, men minst like viktig er det å tenke over hva man spiser. Er du en av de som stapper i deg frossenpizza og cola etter trening, og lurer på hvorfor du ikke klarer å bygge muskler og styrke?