Kroppsbygging
Kroppsbygging  ›  Slanking: Ned i vekt  ›  Bodybuilder diett

Diett for kroppsbyggere

Å finne den perfekte sammensetningen av næring og trening for en kroppsbygger på diett er en utfordring. Slik kan du spise og trene for både å bygge muskler og gå ned i vekt.

diett, bodybuilder, diett

Bodybuilder diett: Slik spiser en kroppsbygger.

Kroppsbygging kan defineres som å forsøke å helle muskel massen. Viktigheten av et riktig kosthold for å oppnå dette målet kan ikke understated. Faktisk er mange eksperter hevder at dietten kan skape opptil 90% av en persons suksess i å bygge sitt legeme. Heldigvis finnes det en lett-å-følge måltid plan som fungerer som magi for å brenne fett, og få muskelen.

I denne dagen og fylte innfall dietter og trendy dietter, og så videre, er det viktig å være oppmerksom på at Kroppsbygging er en livsstil. Regelmessig, intens og målrettet kurs kombinert med en intelligent tilnærming til å spise vil fremme utviklingen av en robust kroppsbygning, som de fleste traineer ønske. Hva kreves er disiplin, tålmodighet, standhaftighet og konsistens. Alle disse attributtene er gunstig og kan lede en til å lykkes i ikke bare kroppsbygning mål, men også i personlige og faglige virksomhet.

Når et individ adopterer Kroppsbygging som en livsstil, den kroppsbygning forbedringer kan opprettholdes på lang sikt. En fast, konsekvent og daglig tilnærming vil hindre pine kortsiktig vekttap etterfulgt av en rask igjen av vekt og medfølgende depresjon og følelse av hopelessness. Trening og spising som en bodybuilder fungerer, blir vane-forming og til slutt gir en ekte følelse av tilfredshet og resultatoppnåelse.

Vi ønsker å holde fast til KISS (holde det enkelt, smart fyr) prinsipp når det gjelder måltid planer. Så la oss ikke kommer til å bli for teknisk. Vi bare skal legge den ut for deg. Først av alt, du bør spise mindre måltider, 5-6 ganger per dag, 2 ½ -3 timer fra hverandre. Dette vil holde metabolismen går og gi dine muskler (stimulert av korte, intense treningsøktene) fôret med næringsstoffer som kreves for vekst. Disse måltidene vil bestå av proteiner, karbohydrater og fett.

Riktig protein inntaket vil variere etter alder, kjønn, mål og så videre. Generelt hvert måltid bør inneholde mellom 25-50 gram protein. En tommelfingerregel er at en sunn mannlige forsøk på å fremme mager muskel massen bør ingest 1,5 gram protein per pund av kroppsvekt. Derfor, hvis din kroppsvekt er 200 pounds, et daglig inntak av 300 gram protein (6 måltider med 50 gram protein hver) ville være nødvendig. Nøkkelen er at hvis du er hard trening, du trenger protein.

Kilder for protein inkludere mager kjøttpålegg, fisk, egg hvite, lav fett cottage cheese og whey protein. Unngå fettstoffer kjøttpålegg og prøver å grille på kjøttpålegg og ikke steke dem i fett. Husk å inkludere et protein utvalg ved hvert måltid.

Når diskuterer karbohydrater, er det viktig å skille mellom ulike typer carbs. For denne diskusjonen vil vi identifisere 3 forskjellige typer carbs: komplekse carbs inkluderer poteter, yams, brød, frokostblandinger, korn, pasta og ris; enkle carbs inkludere mest frukt og Veggie carbs som inkluderer de fleste grønnsaker og løvskog greener.

Fett er også en nødvendighet, men bør komme fra følgende kilder: ekstra jomfru olivenolje, lin frø olje, nøtter (mandler er best) og fiskeolje. Dietten er veldig enkelt. For hvert måltid, velger en del fra protein gruppe, sammensatt carb gruppe og Veggie carb gruppen. En god tommelfingerregel er at en visning av størrelsen på et protein og carbs bør være om størrelsen på din neve. Ha en visning av fett på 2-3 måltider per dag og har kun enkle carbs første tingen i morgen til frokost og rett etter din trening. Egentlig er det avgjørende å ha et innlegg workout shake med whey protein og en enkel carb som en banan. Bringe den til treningsstudio med deg og ha det mens svetten er fortsatt på kroppen.

Nå til fine tune denne dietten kan du gjøre dette: Hvis du prøver å øke muskel massen og ikke bekymrer deg for mye om å miste fett, spiser som ovenfor. Hvis du imidlertid ønsker å akselerere fett brenner, ikke spise komplekse carbs på din siste 2-3 måltider om dagen. Lean protein (kyllingbryst eller fisk) og salater eller chunky veggies (broccoli og asparges er gode valg) vil gjøre trikset.

La oss ta dette ett skritt videre. Her er en magisk formel for ekstrem tynn muskel masse og fett brennes. For tre dager på rad, kom helvete eller høyt vann, bare spise komplekse carbs første tingen i morgen (en visning av havremel vil gjøre det) og umiddelbart etter at treningen. På den fjerde dagen, spise massevis av carbs. Faktisk jukse på denne dagen. Spis hva du vil, men pass på at du spiser nok proteiner og massevis av komplekse carbs. Dette er tiden for å spise pizza, pasta, kaker og så videre.

Tre dagen, én dag på carbs har produsert fantastiske resultater i mange bodybuilders. Vi liker den fordi noen krav vi kan sette av inntil vår "carb" dag (noe som egentlig ikke er det langt unna i fremtiden) og så bort på det tidspunktet. Hemmeligheten er å holde seg strengt på lav carb dager. Dette tar planlegging, forberedelse og disiplin. Du kan gjøre det. Når du begynner å se resultatene du får fra denne karbohydrat manipulasjon, vil du finne det mye lettere å holde fast ved det.

Dette måltidet Planen skal produsere slike dramatiske resultater så raskt som dine venner vil spørre deg hva du er "på". Den virkelige hemmeligheten er daglig disiplin. Ta en dag av gangen. Spis riktig i henhold til de prinsipper skissert ovenfor, manipulere din cab inntak og trene med intensitet med fokus på grunnleggende, tunge bevegelser. Dette er Kroppsbygging livsstil. Engasjere seg i den og forandre ditt liv, langsiktig og til det bedre.

Slanketips for vektreduksjon

7 slanketips for å få raskt ned i vekt

Vil du gå ned i vekt, og vil du holde deg slank? Her er sju tips som kan hjelpe deg til å oppnå alt du drømmer om med slankingen din.

Slanking og helse

Slanking og helse

God helse defineres blant annet av at man har en sunn fettprosent, ikke for lite fett, og ikke for mye. Gå ned i vekt, og hold deg slank med disse tipsene.

Slanking for kroppsbyggere

Slanking for kroppsbyggere

Gå ned i vekt samtidig som du bygger muskler. Kroppsbyggere som driver med slanking kan oppnå like gode resultater som de som "bulker".

Slanking og muskelsvinn

Slanking og dets innvirkning på muskler

Du er kroppsbygger, som både ønsker store muskler og en slank kropp, men hvordan kan man slanke av seg fett samtidig som man beholder musklene? Svare finnes her.

Slanking med råkost

Slanking med råkost

Å slanke seg med å spise råkost i stedet for bearbeidet mat kan være genialt. Her kan du oppdage hvordan du gjør det.