Kroppsbygging
Kroppsbygging  ›  Slanking: Ned i vekt  ›  Slanketips for vektreduksjon

7 slanketips for å få raskt ned i vekt

Vil du gå ned i vekt, og vil du holde deg slank? Her er sju tips som kan hjelpe deg til å oppnå alt du drømmer om med slankingen din.

slanketips, slanketips, for, vektreduksjon

Slanketips for vektreduksjon: 7 slanketips for å få raskt ned i vekt.

Her er 7 tips som har vist seg vellykket av millioner av mennesker som trengs for å miste vekt.

1: Sett et mål

Den raskeste måten å miste motivasjon er å sette urealistiske vekttap mål. Dette vil Tap deg før du starter din vekttap programmet. Viktige spørsmål å stille deg selv er blant annet: Hva er målene dine vekttap programmet? Hvor mye vekt trenger du å tape? Bryte den ned til en dag, en uke eller en måned.

2: Bestem deg for forandring

Nå er tiden inne for å starte en sunnere livsstil. Ikke procrastinate. Lag en ny liste over mat som er bra for deg. Inkluderer grønnsaker, frukt, sunn snacks, mineral vann og vitaminer samt eventuelle anbefalte mineral-tilskudd.

3: Belønn deg selv

Gi deg selv en klapp på skulderen og lage en enkel belønning system for vekttap programmet. For eksempel vil du kanskje få deg et nytt antrekk, en ny sko eller til og med den nyeste duft eller parfyme. Gjør dette etter at du har oppnådd et bestemt resultat i din innsats for å miste vekt.

4: Spis frokost

Studier har vist at frokosten er det viktigste måltidet på dagen. Hoppe over frokost medfører at du forteller hjernen din til å tro at du er sulten, starved og ute. Dette vil gi deg følelsen lethargic og svak. Enda verre er det når du tar neste måltid, vil du har en tendens til seg.

5: Tren jevnlig

For langsiktige virkninger, og å øke hastigheten på vekttap, mosjon er viktig. Det må gjøres regelmessig og minst i 20 minutter hver gang. Jo flere jo bedre, men ikke straffe deg selv. Hold det enkelt, må det være enkelt å gjøre og viktigst av alt, nyte den øvelsen. Prøver å miste vekt uten å trene, for å si det minste, er vanskelig. Velg en øvelse rutine som gjør at du kan brenne fett og samtidig gir deg god hjerte-trening.

6: Få Tilstrekkelig søvn

Søvn er viktig under noen omstendigheter. Å miste vekt, det tar på en lagt vekt. Hva er tilstrekkelig eller nok? Anbefalingen for en normal voksen er omtrent 7-8 timers søvn en dag. Dette er nødvendig for å holde kroppen fungerer bra og i god orden. Ikke nok søvn kan også føre til at du sovner når du trener.

7: Slapp av fullstendig

Lær å slappe av og nyte vekttap aktiviteter. Lytt til beroligende musikk, meditere, ta en rolig spasertur i parken eller ta del i aktiviteter som tillater deg å slappe av. Release og slapp å miste vekt.

Bodybuilder diett

Diett for kroppsbyggere

Å finne den perfekte sammensetningen av næring og trening for en kroppsbygger på diett er en utfordring. Slik kan du spise og trene for både å bygge muskler og gå ned i vekt.

Slanking og helse

Slanking og helse

God helse defineres blant annet av at man har en sunn fettprosent, ikke for lite fett, og ikke for mye. Gå ned i vekt, og hold deg slank med disse tipsene.

Slanking for kroppsbyggere

Slanking for kroppsbyggere

Gå ned i vekt samtidig som du bygger muskler. Kroppsbyggere som driver med slanking kan oppnå like gode resultater som de som "bulker".

Slanking og muskelsvinn

Slanking og dets innvirkning på muskler

Du er kroppsbygger, som både ønsker store muskler og en slank kropp, men hvordan kan man slanke av seg fett samtidig som man beholder musklene? Svare finnes her.

Slanking med råkost

Slanking med råkost

Å slanke seg med å spise råkost i stedet for bearbeidet mat kan være genialt. Her kan du oppdage hvordan du gjør det.