Kroppsbygging
Kroppsbygging  ›  Slanking: Ned i vekt  ›  Slanking og helse

Slanking og helse

God helse defineres blant annet av at man har en sunn fettprosent, ikke for lite fett, og ikke for mye. Gå ned i vekt, og hold deg slank med disse tipsene.

slanking, helse, slanking, og, helse

Slanking og helse: Slanking og helse.

Grunn av høy etterspørsel i arbeid, produktivitet og enda viktigere, nå har folk begynt å unnlate å bo sunt og trent. Effekten, flere og flere mennesker er i ferd med å bli store, ute av form, fett og obese. Dette er en alvorlig sak og det å være overvektig er noe som ingen bør ta lett på. Det kan føre til en rekke sykdommer som er livet truet. Er det en løsning? Kan noe gjøres med dette? Her er noen enkle å følge vekttap tips som kan oppnå resultater og gi et svar på den voksende spørsmålet om fedme.

Første ting å huske på dette enkle å følge vekttap tips er at kosthold og mosjon er fortsatt nøkkelen til å bli frisk. Grunn av høy etterspørsel i vekttap metoder, og mye av produkter kom ut løfterikt at du kan oppnå en meaner og slankere du på ingen tid og krefter i det hele tatt. Men hvis du vil legge merke til disse produktene har som regel koden linje som sier "med riktig kosthold og regelmessig mosjon ." Faktum er rett kosthold og mosjon er alt du trenger for å være passe og sunt. Husk dette lett å følge vekttap tips, og du kan fremdeles få Lett å følge Slanking Tips dine mål uten slike produkter.

Det første trinnet i denne enkle å følge vekttap tips er å ta et bilde av deg selv. Dette vil fungere som din motivasjon og til å vise en illustrasjon av utviklingen. Tenk på det som et før og etter bilde i de cheesy infomercials. Neste, lære å lese mat etiketter. De er der for en grunn, slik at du vet hva du tar inn kalorier, fett, sukker, etc. Dette vil hjelpe deg å overvåke din diett. Også holde en journal eller en mat-dagbok til liste ned hva du spiser alle måltid komplett med ingrediensene og ernæring fakta og du kan ha en profesjonell dietician evaluere diett.

Neste skritt i denne enkle å følge vekttap tips er å fortelle alle, går publikum, forteller familien. Dette vil gi deg mer motivasjon og støtte som du endre din livsstil. De kan ved et uhell ødelegger fremgangen din hvis de ikke vet hva du gjør. Deretter må du identifisere hvilke øvelse du ønsker å gjøre. Du trenger ikke nødvendigvis å gå til et treningsstudio, alt du trenger er konsistens i å gjøre fysisk aktivitet minst en time per dag. Det kan bli kjører i park, sykkelturer rundt i byen eller annen fysisk aktivitet kan du ønsker. Det er viktig at du vil gjøre det for å være sikker på at du vil utøve rutinemessig og regelmessig.

Sist men ikke minst, husk å styre klar av for mye fattening matvarer og stokk med rutine. Det er en livsstil endre for å unngå nettopp gjenopprettet all vekten du har jobbet så hardt for å tape. Miste vekt trenger ikke være dyrt, og det er absolutt ikke en overnatting prosessen. Dette er lett å følge vekttap tips vil gi deg en god start for å endre til et nytt, du.

Vekttap hemmelighet #1: Hvordan gå ned i vekt og hold deg slank

Den beste vekttap hemmeligheter jeg vet kanskje ikke har noe å gjøre med diett plan eller utøve program du velger. Snarere hvordan du motivere deg selv til å lide hungersnød som vil helt sikkert komme som du redusere eller endre den maten du spiser og muskel mhet du sannsynligvis vil føle når du begynner noen nye mosjonsprogram.

Det er hundrevis av kosthold og mosjon programmer tilgjengelige som vil hjelpe deg mister vekt hvis du følger dem. Jeg snakker ikke om du tar pillene som du aldri kan gå av og har som regel mindre enn ønskelig bivirkninger. Jeg snakker ikke om noen innfall diett der menyen er så restriktive at du er forpliktet til å mislykkes. Da snakker jeg om dietter som gir deg et balansert måltid og trening programmer som passer ditt nivå av egnethet. Disse kan du gjøre hvis du bare stokk med det.

Den beste vekttap hemmeligheter er egentlig ikke hemmeligheter, bare sunn fornuft. Kanskje disse hemmelighetene vil hjelpe deg slik de har meg:

1. Se legen din før du starter en diett eller treningsprogram.

2. Velg en diett som gir balansert ernæring, mens du bor sammen med mat du er vant til. Samme mat bare forskjellige deler. Mer frukt og grønt og mindre kjøtt og karbohydrater.

3. Ha realistiske forventninger. Mange personer går inn i disse programmene forventer å tape 20 pounds eller mer i tre til fire uker. Det kan gjøres, men jeg tror ikke det er sunt å gjøre det. I tillegg er disse menneskene har en tendens til å binge når de har nådd sine mål, og er straks tilbake på en diett i noen uker.

4. Ikke se på nivå hver dag. Det kan være forstemmende. Dersom du blir med det du kan forvente å tape så mye som ti pounds dine to første uker og 1-3 pounds hver uke etter dette inntil du når det målet vekt.

Den aller beste vekttap Hemmeligheten er denne: vi alle mislykkes på enkelte punkt. Dersom du får av din diett for et par dager ikke kommer ned på deg selv bare komme tilbake på planen. Husk å miste vekt er ikke lett, og du bør være stolt av dine ferdigheter. Du kan gjøre det.

Slanketips for vektreduksjon

7 slanketips for å få raskt ned i vekt

Vil du gå ned i vekt, og vil du holde deg slank? Her er sju tips som kan hjelpe deg til å oppnå alt du drømmer om med slankingen din.

Bodybuilder diett

Diett for kroppsbyggere

Å finne den perfekte sammensetningen av næring og trening for en kroppsbygger på diett er en utfordring. Slik kan du spise og trene for både å bygge muskler og gå ned i vekt.

Slanking for kroppsbyggere

Slanking for kroppsbyggere

Gå ned i vekt samtidig som du bygger muskler. Kroppsbyggere som driver med slanking kan oppnå like gode resultater som de som "bulker".

Slanking og muskelsvinn

Slanking og dets innvirkning på muskler

Du er kroppsbygger, som både ønsker store muskler og en slank kropp, men hvordan kan man slanke av seg fett samtidig som man beholder musklene? Svare finnes her.

Slanking med råkost

Slanking med råkost

Å slanke seg med å spise råkost i stedet for bearbeidet mat kan være genialt. Her kan du oppdage hvordan du gjør det.