Kroppsbygging
Kroppsbygging  ›  Slanking: Ned i vekt  ›  Slanking med råkost

Slanking med råkost

Å slanke seg med å spise råkost i stedet for bearbeidet mat kan være genialt. Her kan du oppdage hvordan du gjør det.

slanking, kost, slanking, med, råkost

Slanking med råkost Slanking med råkost.

En rå mat diett plan er en plan basert på ubehandlet ferske matvarer som er fra planter. Disse rå matvarer er hovedsakelig fra planter og et godt eksempel på slike matvarer som gjør en rå mat diett vekttap inkluderer frisk frukt og grønnsaker, frø, nøtter, bønner, korn, tørket frukt og sprouts. Disse matvarer har flere fordeler når de tas rå. Ved ubehandlet det betyr at de uncooked. Hvis du koker disse matvarer, vil du ødelegge deres enzymer som hjelper i fordøyelse og absorbsjon av maten. Deres ernæringsmessige verdi kan bli redusert når disse rå mat er tilberedt også.

En rå mat diett vekttap inneholder det meste av maten er nevnt ovenfor. Til å begynne med, jeg vil du skal vite at en rå mat diett vekttap plan har mange fordeler i tillegg bidra i å miste vekt. Noen av disse fordelene inkluderer økt energi, bedre hud tekstur og utseende fordi disse matvarer er rike på vitaminer. Vitaminer hjelp i å sørge for at huden din ser ut frisk og klar. En rå mat Diet Plan hjelper også til med å redusere eller kjempe forstoppelse. Disse matvarer er rike på fiber innhold. Et høyt fiber innhold diett er store og myke på magen. Disse matvarer som er enkle å passere ut som avføring, og derfor du er mindre sannsynlig å få forstoppelse om din diett er rik av rå mat. De også redusere risikoen for hjerte og karsykdommer, diabetes og kreft.

Fordeler på vekttap

Hvordan kan en person som er overvektig dra nytte av en rå mat diett plan?, Rå matvarer inneholder lite carbs og kalorier i forhold til ikke-rå matvarer som karbohydrater og proteiner som også kalles high calorie matvarer. Mennesker som er på en rå mat diett vekttap plan som er sunt er anbefalt å spise mer av disse ferske matvarer. Low calorie inntaket hjelper mennesker som er i ferd med å miste vekt eller holde vekten. Disse matvarer er voluminøse og derfor er de hjelpe en person få full rask med lave mengder kalorier. Det er også trodde at disse matvarer kan oppta og hold kalorier i magen fra andre high calorie matvarer som karbohydrater. Etter at de holder dem de passerer ut sammen som avføring. Dette er en annen grunn til at ethvert måltid du spiser bør inkludere disse rå mat hvis du er i ferd med å miste vekt.

Hvis du vil redusere noen vekt, anbefaler jeg at du supplere ditt kosthold med slike matvarer. Du trenger ikke å spole for å miste vekt fordi faste å miste vekt er usunn. Den eneste sunne måter du kan miste vekt inkludere dieting, trene eller dieting kombinert med mosjon samtidig. Du kan tape vekt fort, hvis du gjør de riktige øvelser og komme inn på rett kosthold. Du trenger å vite hvor ofte du skal spise per dag når dieting å tape vekt, hva slags mat å spise og deres beløp, og hvis mulig, hva vekttap vennlig øvelser du bør gjøre hjelpe tape vekt fort.

Rå mat diett-Dette bestemt diett er livsstil som støtter spiser kun levende og rå frukt, grønnsaker, nøtter, frø, og tang. Eventuelle mat elementet er oppvarmet eller tilberedt over 116 grader F. Som denne maten er rå eller tilberedt på ganske lav temperatur dette den gir store forbedringer i helsen.

Fordeler med rå mat-talsmennene for den rå mat diett tror det har en rekke helsemessige fordeler, og det inneholder økt energi, bedre hud utseende, bedre fordøyelse, vekttap og redusert risiko for hjertesykdommer. Det er lav i natrium og høyt i kalium, magnesium, floated, fiber og helse-fremme plante kjemikalier kalles fotokjemiske.

Årsakene er ikke kjent, men erfaringen er umiskjennelig. Vekt normalizes, noe som vanligvis innebærer en reduksjon i fett. Samtidig er det en person føler seg ekstremt energized. Det er som om energien vil heller bli brent opp enn konverteres til fett.

Protein-Denne dietten er rik på protein. Kokt protein blir en seig rot som ikke fordøye godt i det hele tatt. Rå plante mat gir alle protein vi trenger, i riktig form for enkel assimilering.

Bivirkninger-Rå mat absolutt ikke er sikrere enn mat, men enkelte hevder. De fleste kommersielle kylling og en god del av storfekjøtt og svinekjøtt, dessverre, er lastet med bakterier og parasitter. Cooking dreper denne, med mindre kjøtt er harsk. Store og overraskende kilder til mat-borne sykdom, men er rå sprouts, grønn løk og salat. Disse må vaskes godt før konsum. Rå melk er farlig, og det meste ulovlig å kjøpe. Rå (sprouted) nyre bønner og rabarbra er giftig.

Dette kan omfatte sporadiske hodepine, kvalme opplevelser og mild depresjon. Mange leger sier at disse symptomene er kort levetid. Hvis disse symptomene vedvarer, bør du søke hjelp av noen som er erfarne med avgiftning symptomer.

Hvor å innføre Rå Diet til Barn-I senere år har det vært mye nytt rundt det medisinske fellesskapet om fordelene med rå mat. Folk har begynt rå mat dietter, og ser den og følelsen av fordelene og hvordan den påvirker kroppen sin. Med dette kommer virkeliggjøring at ved å inkludere rå matvarer i dietter for sine barn, kan de begynne å glede seg på et svært tidlig alder. Barn kan være veldig kresen eaters om, og det kan være en kamp for å få dem til å spise noe nytt. Når et lite barn er vant til å spise tilberedt mat, forskjellen i smak og tekstur med rå mat kan ta litt tid for tilpasning.

Slanketips for vektreduksjon

7 slanketips for å få raskt ned i vekt

Vil du gå ned i vekt, og vil du holde deg slank? Her er sju tips som kan hjelpe deg til å oppnå alt du drømmer om med slankingen din.

Bodybuilder diett

Diett for kroppsbyggere

Å finne den perfekte sammensetningen av næring og trening for en kroppsbygger på diett er en utfordring. Slik kan du spise og trene for både å bygge muskler og gå ned i vekt.

Slanking og helse

Slanking og helse

God helse defineres blant annet av at man har en sunn fettprosent, ikke for lite fett, og ikke for mye. Gå ned i vekt, og hold deg slank med disse tipsene.

Slanking for kroppsbyggere

Slanking for kroppsbyggere

Gå ned i vekt samtidig som du bygger muskler. Kroppsbyggere som driver med slanking kan oppnå like gode resultater som de som "bulker".

Slanking og muskelsvinn

Slanking og dets innvirkning på muskler

Du er kroppsbygger, som både ønsker store muskler og en slank kropp, men hvordan kan man slanke av seg fett samtidig som man beholder musklene? Svare finnes her.