Kroppsbygging
Kroppsbygging  ›  Slanking: Ned i vekt  ›  Slanking for kroppsbyggere

Slanking for kroppsbyggere

Gå ned i vekt samtidig som du bygger muskler. Kroppsbyggere som driver med slanking kan oppnå like gode resultater som de som "bulker".

slanking, kroppsbygging, slanking, for, kroppsbyggere

Slanking for kroppsbyggere: Slanking for kroppsbyggere.

Regelmessig mosjon og fett tap er bra for deg og de vil bidra til å bli sunnere, men de vil ikke føre til at definisjonen og toning av kroppen din som du kan få tak i å bruke kroppen bygge utarbeide rutiner. For kvinner disse rutinene ikke kommer til å legge økt bulk og få deg til å se ut som en fotballspiller. De vil gi deg et tonet og mager kroppsbygning, og de vil at du skal se ut og føle deg mye bedre om deg selv. Selv en beskjeden body building arbeidet ut med vekter vil hjelpe deg å bygge sterkere bein, stoppe tapet bein og legger lene muskel til din form.

Mange er ikke klar over at du begynner å miste 1% av det totale mager muskel massen hvert år, begynner i 20-årene. Dette betyr at når du treffer 30 har du i realiteten mistet 10% av muskel masse allerede. Siden det tar mer kalorier for å støtte 1 pund av muskelen du taper form og definisjon, og du er også miste noen mulighet til å brenne fett. Hvis du vil slå av denne prosessen rundt som du vil trenge for å dra nytte av å løfte vekter nå.

Det er mange veier å løfte tips som kan være nyttige for deg når du begynner å lage vekter og motstand trening en del av mosjonsprogram. Du må forstå at etter en intens trening treningen bør du resten av kroppen din for en hel dag. Hvis du oppgav utfordrende vektene du vil ha forårsaket noen ørsmå tårer i muskler og de vil trenge tid til å reparere. Når de gjør regenerere de muskel-vevet er litt større og litt sterkere.

Du vil ikke begynne å legge merke til disse endringene i utseendet i flere måneder, men med hver påfølgende trening perioden vil du kunne fortelle forskjellen i hvor mye enklere det er blitt. Det er svært viktig å holde hydrert under tunge utarbeide rutiner slik drikke mye vann. Arbeid sakte og jevnt i økende mengden vekt som du arbeider med, og alltid øke vektene i små intervaller.

Kroppsbygging for fett tap og en sunnere, slankere kropp blir stadig mer populært som folk innser fordelene med vekt trening og spise et sunt kosthold. Start din trening i dag, fast opp og få sunnere.

Slanking 2.0: Gå ned i vekt uten diett

Prøver å løs vekt kan være enhver kvinnes (personer) verste mareritt . legger til at spenningen av en ny baby . og det staver katastrofe. Hvordan kan du mulig tendens til en ny født, sykepleier, spise, sove og løs vekt?. Lar første si, ingen ny mor skal være på en diett. Med det sagt, som alltid ser på og kontrollere hva du spiser, er fortsatt viktig for mange hvis ikke alle kvinner.

Med hva jeg kommer til å forklare, jeg som mor var i stand til vekt 110lbs og har en ni pakke abs da min sønn var 10 måneder gammel. Jeg spiser hva jeg ville . Jeg kan bare forestille seg hva en liten kontroll på pasta og pizza ville ha gitt meg.

Du bør prøver å spise så ofte du kan, og konsumere mest mulig balansert kosthold som mulig, samtidig som man til den nye født. Den nye born avhenger av energi og din lykke. Prøv snacking på friske veggies og frukt. Dette er ingen unnskyldning snacks, som du kan ta tak med en hånd mens du er sykepleier. Sørg for at du ikke kutte ut din karbohydrater eller protein som de er en viktig del for å leve og puste mens du er en ny mamma. Og aldri tåle et protein bare diett. Dette er svært skadelig.

Så hva gjør du da? I stedet for å trykke på Internett prøver å finne en diett eller i de mest desperate situasjoner, en pille som vil løse alle, Hit gatene. Start ut når legen sier det er trygt å utøve. Velg et tidspunkt når babyen er mest glad og innhold. Du må kanskje kjøre til et flatt sted. Jeg bor på den høyeste delen av byen vår, så jeg gjør stasjonen til den lokale vann foran gange måte. Du elsker å ha en dyr vognen for å gjøre disse aktivitetene, selv om en tre-hjulet jogger er en fin en J

Nummer én ting å huske når du prøver å løs vekt;

* Aldri investere i noe før du vet det fungerer for deg *

Fordelene er funnet i balansen mellom jogge og gå. En enkel 25 minutters spasertur med den nye born kan gjøres om til en fett forbrenningen, egen aktelse forsterke mirakel medarbeideren, som ikke koster en krone og heller ikke ranet du eller babe av næringsstoffer. Nøkkelen til å miste vekt mens du er en ny mor, med lite tid og energi til overs, er å arbeide det inn i ditt daglige liv aktiviteter. Det er svært få moms som ikke tar sine babes for en spasertur.

Det er 5 ting å huske på når du er en ny mamma som ønsker å tape vekt;

1) Aldri, aldri sulte selv - dette faktisk medfører for deg å få mer vekt, så kroppen din går inn i en selvutpakkende bevaring modus, for ikke å nevne at du sannsynligvis sultne babyen din på samme tid. 2) Hver kvinne er ulik - vi får vekten annerledes og vi mister den i mange forskjellige måter - aldri måle seg mot noen andre, bare mot din egen personlige best. 3) Den vekttap suksess er balansen mellom intense Kardio og moderat Kardio. 4) Den behov for spedbarn kommer først og fremst - har sagt at dette må bli en balanse i livet ditt, for mye hengivenhet kan føre til mors brenne ut syndrom. 5) Sette en monumental mål for fysisk nå er en av de beste vekttap programmene våre sinn oppfunnet.

Slanketips for vektreduksjon

7 slanketips for å få raskt ned i vekt

Vil du gå ned i vekt, og vil du holde deg slank? Her er sju tips som kan hjelpe deg til å oppnå alt du drømmer om med slankingen din.

Bodybuilder diett

Diett for kroppsbyggere

Å finne den perfekte sammensetningen av næring og trening for en kroppsbygger på diett er en utfordring. Slik kan du spise og trene for både å bygge muskler og gå ned i vekt.

Slanking og helse

Slanking og helse

God helse defineres blant annet av at man har en sunn fettprosent, ikke for lite fett, og ikke for mye. Gå ned i vekt, og hold deg slank med disse tipsene.

Slanking og muskelsvinn

Slanking og dets innvirkning på muskler

Du er kroppsbygger, som både ønsker store muskler og en slank kropp, men hvordan kan man slanke av seg fett samtidig som man beholder musklene? Svare finnes her.

Slanking med råkost

Slanking med råkost

Å slanke seg med å spise råkost i stedet for bearbeidet mat kan være genialt. Her kan du oppdage hvordan du gjør det.