Kroppsbygging
Kroppsbygging  ›  Slanking: Ned i vekt  ›  Slanking og muskelsvinn

Slanking og dets innvirkning på muskler

Du er kroppsbygger, som både ønsker store muskler og en slank kropp, men hvordan kan man slanke av seg fett samtidig som man beholder musklene? Svare finnes her.

slanking, muskler, slanking, muskelsvinn

Slanking og muskelsvinn: Slanking og dets innvirkning på muskler.

Et forsøk på å miste vekt, kan du miste mer muskler enn fett. Dette fører til mer fare fordi hvis du taper mer muskler deretter din metabolisme blir tregere og det er større tendens for deg å bevare mer fett. Det er viktig å tydelig identifisere fett fra muskler. Husk at musklene er bunter av vev som flytter vårt bein mens kroppen fett er overskudd av hva kroppen akkurat trenger. Det gjør Kroppsbygging fett tap et ganske komplisert program for å gjennomføre. Når vi bare gjøre øvelsen, eller hvis vi fortsetter å være til stede på Cardio klasser, eller hvis vi overwork på en bestemt muskel-området, er det mulig å se virkelig mindre.

Men er vi sikker på at vi egentlig miste fett? Hvis vi bare fortsetter arbeidet ut uten å følge en god trening program kan vi egentlig ikke være målene våre. Vi kunne selv være ødeleggende våre muskler uten at vi merker det fordi det kan forveksles som vekttap. Hvis dette skjer, vil huden vanligvis svinger tørt og løst. Det er alltid godt å søke råd fra et treningsstudio trener og har selv vurdert. Fortell ham dine mål, og du må virkelig angi at du vil miste vekt, og skur av uønsket fett.

The fitness trainer vil regne ut din BMI eller body mass index, og sjekk om din vekt i forhold til din høyde. Vurderingen vil fortelle deg hvor mye mer fett å felle av. Deretter en workout-programmet vil bli laget spesielt for deg. Følg denne treningen programmet og se fremgangen din. Å ha et program som vil fortelle deg nøyaktig hva du skal gjøre, og med regelmessig vurdering og oppfølging, vil du kunne vite om du faktisk å miste fett.

Myter om slanking og muskeltap

Du taper ikke muskler selv om du slanker deg. Det er fullt mulig å forbrenne fett samtidig som man beholder musklene. Mange klarer også å øke muskelmasse samtidig som de fjerner fett på kroppen med trening og et fornuftig kosthold.

Mange folk som er passe ønsker å få mer definerte. Flere muskel-definisjonen. Flere dratt. Så de gjør det alle andre gjør eller sier de skal gjøre .

Og de fleste av OM AT råd og tips er ren søppel forankret i null vitenskap og løgner som er sagt å få deg til å del med penger til å kjøpe dyrt og unyttig Kroppsbygging kosttilskudd.

Og så får du disse vekt gym ansatte og vekt løfte forfattere som sier at å gjøre "sin" spesielle super-duper vekt løfte rutiner skal gi deg tonet, kutt eller dratt ut.

Igjen ren hogwash.

Jeg kan fortelle deg dette . Ingen i verden kan bevise at noen øvelser er bedre for å få mer definisjon eller toning for kroppsdeler. Det er ganske enkelt en annen Kroppsbygging myte som er mykere enn en rull med Charmin.

Kan jeg få en Amen du?

Men jeg ikke kommer til å forlate deg hengende her . Jeg vil fortelle deg de beste øvelsene for å møte dine forventninger til å få en tonet utseende.

Først av alt, gjør fokusert kroppsdel treningsøktene faktisk gjør deg svakere. Og minsker ytelsen under treningsøktene.

Andre av alle . Komme som definerte se avhenger bare to ting. Muskel og fett. Som er det. Redusere fett og du vil vise muskler definisjonen.

Ditt musklene ikke har en hjerne. De kan ikke si forskjellen mellom et sammensatt øvelse, og en isolert øvelse på bicep muskler. Som jeg sa før, gjør isolerte øvelser svekker dine muskler fordi den er ment å fungere sammen med grupper av muskler. Trening på bicep musklene til å arbeide alene, gir ingen mening. Men gjør pull ups gjør deg sterkere, fordi den bruker ryggen din muskler, Pecs og armen muskler. Og jo sterkere du er . desto mer vekt du kan løfte. Og jo mer vekt du kan løfte, jo mer muskler og definisjonen vil du bli pakking på rammen.

Det er en annen Kroppsbygging myte at jeg absolutt hater å se folk gjøre hele tiden. Det er de som lav vekt og høy representanter treningsøktene. Husk hva jeg sa om å klippe . Det dreier seg om muskel og fett. Gjør den lave vekten høy representanter garantert gjør absolutt ingenting for deg. Du bare bruker mer tid i treningsstudio når du kan få samme trening med lav-representanter og tyngre vekter. Faktisk har utgifter av kalorier er omtrent det samme med to typer av treningsøktene. Så hvorfor gjøre det vanskeligere og lengre vei?

Betyr dette fornuftig ut for deg?

Så dette er hva du bør gjøre for best resultat å få tonet . fokus på de grunnleggende øvelsene som treningen din viktigste muskel grupper. Drop kick myter at du trenger høy-representanter og lave vekter.

Neste . avslutter gjør Cardio eller aerobic øvelser. De fungerer ikke. De har aldri virket. Det er bare en myte. Ikke tro meg? Er du for øyeblikket arbeider den bakre enden av å gjøre disse treningsøktene, og tilbringer timer og timer - svett skuffer og skuffer? Og hva har du å vise for det? Jeg satser svært lite.

Det er en langt enklere og mye, mye mer effektiv måte å brenne fett og styrke ditt hjerte muskler. Det er ved å gjøre intervall trening. Som er fartsovertredelse opp og ned under trening. I stedet for å gjøre det sakte, plodding og utrolig kjedelig . Cardio crap.

Du le av meg . men jeg tror Cardio bør bli utestengt. Det er helt mot menneskets natur og fysiologi.

Og til slutt stokk med en god ernæring program for brenning av fett. Som er den andre komponenten for å avsløre en dratt og tonet utseende. Du vil aldri bli forvirret om effektiv fett tap igjen. Kvitte seg med at oransje skall lårene. Wave farvel til de som cottage cheese armer .

Gang for alle, passer inn i din gamle "tynne" klær . Og tilbringe mer tid med familien, fordi du ikke sløse det på unyttig, lang og kjedelig Cardio oppgaver .

Slanketips for vektreduksjon

7 slanketips for å få raskt ned i vekt

Vil du gå ned i vekt, og vil du holde deg slank? Her er sju tips som kan hjelpe deg til å oppnå alt du drømmer om med slankingen din.

Bodybuilder diett

Diett for kroppsbyggere

Å finne den perfekte sammensetningen av næring og trening for en kroppsbygger på diett er en utfordring. Slik kan du spise og trene for både å bygge muskler og gå ned i vekt.

Slanking og helse

Slanking og helse

God helse defineres blant annet av at man har en sunn fettprosent, ikke for lite fett, og ikke for mye. Gå ned i vekt, og hold deg slank med disse tipsene.

Slanking for kroppsbyggere

Slanking for kroppsbyggere

Gå ned i vekt samtidig som du bygger muskler. Kroppsbyggere som driver med slanking kan oppnå like gode resultater som de som "bulker".

Slanking med råkost

Slanking med råkost

Å slanke seg med å spise råkost i stedet for bearbeidet mat kan være genialt. Her kan du oppdage hvordan du gjør det.