Kroppsbygger trening

En kroppsbygger må trene disiplinert og fokusert, og han/hun må utføre bestemte øvelser på en bestemt måte. Her kan du lese om trening for kroppsbyggere som gir resultater som varer. Bygg styrke og muskler med Kroppsbygging.com!

bygg muskler på kroppenSlik blir du stor og sterk uten steroider
For første gang i historien har vi et reelt alternativ til steroider. Dette er fremtiden til alle som vil bygge muskler, øke i styrke, få fart på forbrenningen og se resultater raskere.

Kroppsbygging 101

Hvis du ikke kan så mye om kroppsbygging og har lite erfaring med trening så må du starte med det grunnleggende. Dette er KROPPSBYGGING 101.

Treningsprogram

Det viktigste er ikke trengingsprogrammet i seg selv, men selve treningen og hvordan du utfører hver enkelt repetisjon og hvert enkelt sett.

Kroppsbygging for kvinner

Det er mange kvinner som velger å drive med tradisjonell kroppsbygging og muskelbygging i stedet for fitness.

Eksplosiv trening

Eksplosiv trening (ballistisk trening) innebærer å løfte ekstremt tunge vekter i en stil ikke vanligvis forbindes med kroppsbygging.

Slanking, ned i vekt

Gå ned i vekt samtidig som du bygger muskler! Kroppsbyggere som driver med slanking kan oppnå like gode resultater som de som "bulker".

Overtrening og stagnasjon

Overtrening er et stort problem i kroppsbygging miljø, og stagnasjon er et minst like så stort og irriterende problem. Her finner du løsningen.

Muskler introduksjon

Den menneskelige kroppen er et sammensatt system. Den består av celler eller små enheter som er organisert for å kunne fungere sammen. Lær om kroppens muskler her.

Bygge muskler

Det dummeste du sannsynligvis kan gjøre når du begynner med å bygge muskler er å etterligne hva du ser i kroppsbyggingsblader. Lær hvordan du kan bygge muskler på realistisk vis her.

Muskelsmerter

Muskelsmerter varierer veldig i intensitet og varighet. Den gode nyheten er at muskelsmerter ofte kan helbredes enkelt med enkle metoder. Les på disse sidene for å finne ut mer.

Styrkeløft og strongman

Hvis du trener for å bli med på strongman konkurranser bør du lese dette.

Styrketrening hemmelighet

Olympiske utøvere har ingen godt beskyttede hemmeligheter for å trene styrke og bygge rå muskelkraft. De gjør bare som deg og meg, bare enda mer, og enda bedre. Vil du bli en olympisk mester. Les på disse sidene!

Bli supersterk

Her er litt ekstra krydder for alle dere som driver med styrketrening. Hvis du vil bli virkelig sterk og lykkes i strongman konkurranser så nytter det ikke bare å trene med vekter på treningsstudioet.

Nettbutikk  |   Trening  |   Kosthold  |   Kosttilskudd  |   © 2007 Kroppsbygging.com